2

590 25 0
                                    

-Riaa-mondja majd egy puszit nyom a homlokomra. Erre keltem. A kocsi már üres volt, gondolom a többiek bementek. Mivel nem voltam hajlandó lábra állni, felkapott a kezébe, és Ő vitt be. Már majdnem vissza aludtam, de azt még éreztem, hogy letesz az ágyra. De ez nem az én ágyam. Besüpped mellettem, majd magához húz, átöleli a derekam, és együtt aludtunk el....

Reggel arra ébredtem, hogy valaki, inkább valakik rám ugranak. Persze, hogy Roll és Noya volt... lemásztak rólam/rólunk, majd kitessékeltek az étkezőasztalhoz. Már ott ült Ad, Rob és Lola is. Ad és Lola vizesek voltak, Rob meg a fejét fogta. Szóval őt lelökték az ágyról... Dave nyugodtan ült. Gondolom Ő csinálta a reggelit. Nem sokkal később Josh jött ki... Leraktak elénk 1-1 tányért, majd középre tették a bacont, tükörtojást, bundás kenyeret és a zöldségeket. Összenéztünk, majd mindenki egyszerre kezdte el kapkodni az ételeket. Aki lassú annak nem marad. Ez nálunk így megy....reggeli után mindenki elment felöltözni, majd elindultunk az iskolába. Mindenki leült a tegnapi helyére, most kivételesen Doma nem a lábam helyén volt.

Mikor beértünk az gimibe, mi 3-an az igazgatóhoz mentünk, a többiek meg órára. Szerencsére a többiek egy osztályba kerültek 11.-be (Remélem mi is oda kerülünk). A másik osztály létszáma 22 volt, míg az övéjük 14. Ha mi is oda kerülünk 17. Oda a balhésabb gyerekek jártak. Szóval minket is oda fognak valószínűleg küldeni. Az előző iskolánkból kirúgtak, az elmúlt 3 évben ez volt az 5.-dik. Itt, anya egyik ismerőse az igazgató, szóval innen nem nagyon fognak kirúgni. Majd mikor az előttünk lévők nagy üvöltés után röhögve kijöttek, mi mentünk be. Először Doma adatait vette fel, majd Rollét és végül én következtem.
-Neved?
- Van.
- Életkor?
- Sok.
- Születési dátum?
- Fú hát az nagyon régen volt!
- Lakhely?
- Margit-híd.
Ezután a roppant kedves beszélgetés után elmehettünk az osztályunkba. Ott már ment az óra. Kopogás nélkül mentünk be a terembe. Legesleghátul össze volt tolva egy 3-as pad egy 2-es és három darab 1-es. Ott ültek a többiek.Oda ültünk mi is, majd folytatódott az óra. Ahogy végig néztem a termen és az osztályon, feltűnt, hogy az egyik fal teli van firkálva. Majd arra leszek figyelmes, hogy kinyílik az ajtó és egy srác jön be. Lazán elsétál a tanár előtt, rám néz, beletúr a hajába, majd bevágja magát az előttünk lévő üres padba. Nem volt csúnya srác, fekete haja és kék szeme volt. Nem épp mindennapi párosítás... mondjuk az én vörös hajam a zöld szememmel sem az. Ahogy Rollé se. A nap lassan telt, bár egy csomót ökörködtünk. Az ikrek (Ad és Noya) összevesztek, megint azon, hogy melyikük az idősebb. Persze Ad az, de a húga ezt nem akarja elfogadni, mondván 5 perc nem számít...
Suli után bevágtuk magunkat a kocsiba, majd a pálya felé vettük az irányt. Ott mindenki deszkára állt, és gurult. Engem még Rob tanított meg 8 éve. Én meg Rolit, Roli meg Noyát, Ő Adet, majd Lola meg megunta hogy Ő valamit nem tud amit a többiek igen, és magától megtanult. Ott voltunk kb 7-ig, majd haza mentünk.
Otthon Én és Doma főztünk, majd pakoltunk el. Kaja és pakolás után elmentem fürdeni, addigra már mindenki lefürdött, majd mentem a szobámba. Ott Doma várt rám.
- Hogy tetszik a suli?
-Elmegy. Neked?
-Átlagos. Balhés.. Aludhatok veled?-néz rám boci szemekkel.
-Aludj. De ne merészelj horkolni, mert lelöklek. -mondom, majd befekszek az ágyba. Ő megint magához húzott, átölelt, majd hamar el is aludt. Én még egy pár percig fent voltam, majd elragadott az álomvilág...

Hát... itt a következő rész. Kíváncsi vagyok a véleményetekre... remélem tetszett, hamarosan jön a kővetkező. Addig is millió puszi nektek!

Közöd?..Where stories live. Discover now