27

121 12 2
                                    

-Te Michael! Ki az a bombázó, aki felénk tart?-kérdezi Jesse

-Nem tudom. De elég jó bige! Srácok, nektek mi a véleményetek?

-Hát nem semmi. Megdug...-kezdené James, de valaki belé folytja a szót.

-Hé! Meg kell adni a tiszteletet. Mond inkább, hogy jó alaposan társasoznál vele...-"Javítja" ki Kevin

-Igen igen. Kis vörös vadmacska.-Teszi hozzá David.

Gondolom mondanom sem kell, hogy az egész part minket nézett...
Vadbarmok

-Jójó elég lesz. Abbahagyhatjátok. Már mindenki idenézett....

Az időjárás jelentés, azt mondta esni fog. És esik is. Szeretem, ahogy a szürke felhők szürkére festik az eget is, és sötétebb lesz. Szeretem, ahogy elkezd először csak cseperegni az eső, majd egyre jobban zuhog, a végén már villámlik és mennydörög.
Most még csak az "elkezd cseperegninél" tartunk.  A srácokkal a móló széléhez sétáltunk, majd leültünk oda. Nagyon sokat beszélgettünk. De tényleg. Jesse és Michael hozta az alap hangulatot a vicceikkel. Szóba kerültek az általános iskolás és a külön töltött gimis élmények, a jövőbeli tervek, az egyetemek, és minden arra járó lány vagy srác pontozása. Szóval minden.

Mire észbe kaptunk, már 19.14 volt. A kis téli eső egy nagy viharrá alakult, gondolom mondanom sem kell, hogy szarrá áztunk... Így hát fogtuk magunkat, és elmenekültünk a legközelebbi kávézóba. Nem voltak sokan, csak egy ikerpár beszélgetett, mögöttük egy lány és egy fiú tanult, egymással szemben ülve. A kis emelkedő leghátsó asztalánál két lány a fejüket lehajtva aludt. Beültünk mi a másik legeldugottabb sarokba, ahol csak a fölöttünk lévő csillár adott fényt, de tökéletes rálátásom nyílt az ablakra, amin keresztül látni lehetett a villámokat. A kávézóban kicsit a retro és az "igénytelen" stílus keveredett. Tiszta volt minden, csak pl járólap helyett sima beton volt, a közepén egy gödörrel ami egy kicsi kis tóként szolgált. Az asztalok és a székek mind teli voltak aláírásokkal. A bordó falakon rengeteg virágos láda volt fent, néhol bordó téglák tűntek fel, szintén teli virágokkal, amik hangulatossá tették, a fehér, összegraffitizett falakat. A "bárpult" fa volt, az asztalok padok és székek mindenhol másmilyenek. Fa, fém, műanyag, szürke, fekete vagy türkizkék. A stílusok elütöttek egymástól, de nagyon jól nézett ki ez az egész hely. A színes festmények, képek szintén adtak a helynek egy hangulatot. Süti és kávé illat volt idebent.

-Sziasztok! Örülök, hogy ezt a helyet választottátok. Mit hozhatok nektek?

-Hááápcí! Kaphatok egy zsepit?- néztem körbe.

-Tessék- A lány a zsebébe nyúlt, és átadott egy Minnie egeres zsebkendőt.
Elvettem tőle, megköszöntem és teli fújtam (előre is elnézést) takonnyal. (Most minek kerteljek? Tényleg bocs.)- Ha gondolod tudok adni száraz ruhát.

-Uhh... nem akarlak terhelni ilyenekkel. Biztos sok dolgod van. Én meg nem vagyok cukorból, nem lesz semmi bajom. Happcíí!

-Azért mégiscsak nézzük meg azt a ruhát. Gyere.- majd el is indul. Én inkább szófogadóan követem. Vissza nézek a fiúkra, akik mind a fenekünket bámulták, de amint észrevettek, elkapták tekintetüket. Két asztallal előrébb bevár, majd felém nyújtja a kezét.

-Tara vagyok. - Most, hogy jobban megnézem, egy nagyon szép, gyönyörű lány áll előttem. Fekete haja vége pirosba megy át. Gyönyörű, barnás-kékes (igen, tényleg olyan nem elírtam) szeme van. Vékonyabb testalkata, csípője szélesebb egy kicsit, de csak annyira, amennyire kell. Kb olyan magas lehet mint én. Szürke Guns N' Roses póló van rajta, akárcsak rajtam, egy fekete sztreccs farmerral, ami alatt a kisebb vágásoknál látszik a necc harisnyája. A szettünk majdnem ugyan olyan. Rajtam is fekete farmer van, csak nekem nem hasított, és az alja fel van hajtva így csak a bokámnál lóg ki a szintén necc harisnya.

-Én Ria. Tetszik a szerkód.- mosolygok rá.

-Nekem is a tiéd. Talán ugyan az a ruha tárunk?

-Nem kizárt. Szeretsz itt dolgozni? - közben belép egy ajtón, amire "személyzet" felirat van írva. Kicsi kis helység, inkább raktár féle. Egy csiga lépcső van a szoba közepén.

-Igen. Bírom a főnökömet, jó fejek a kollégáim is. Tetszik az étterem is, szerintem hangulatos. Közel van a lakásomhoz, és a sulihoz is. -A csigalépcső felé veszi az irányt. A helységben jó ha kettő öltöző szekrényt láttam. A lépcső tetején egy fehér fa ajtó van...

Éééésmegérkezettazújrész.
Ne haragudjatok, a késések miatt...
Nagyon szépen köszönöm a sok vote-t, el se tudjátok hinni mennyire feldobja a napomat, amikor látom őket!...
Imádlak titeket! Jóéjt😘😻🤗
Dits🍍🐸 

2017.05.06

Közöd?..Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt