3

503 25 0
                                    

Sziasztooook!! Igen, megint új rész,bár egyenlőre kevesen olvassák
... Remélem tetszik...

Igen. Kettő nap suli után, tavaszi szünet.
Ma boldogan keltem. 7 órakkor. Készítettem reggelit, majd fogtam 2 edényt és felkeltettem a többieket. Igen, én így keltek. A hangzavarra egyszerre nyitották ki az ajtajukat. Megreggeliztünk, majd mindenkit elküldtem felöltözni. Holnap húsvééét.
A kedvenc ünnepem. Miután én is felöltöztem, (szürke szabadidő-gatya+hozzá illő haspóló) mindenkit a nappaliba tereltem. Kiosztottam a feladatokat:
-Adam és Lola a fürdőt és a Wc-t takarították,
-Rob az erkélyt
-Josh a növények ápolását kapta feladatul, az egész lakásban( imádjuk a lányokkal a növényeket)
-Dave az ablakok pucolását kapta,
-Lola a szobákba szedte össze a szemetet, és a szennyest, majd húzott fel tiszta ágyneműt,
-Rol-Dom és Én a konyhát és a nappalit kezdtük el takarítani.

2 órára végeztünk is, utána elkezdtük feldíszíteni a lakást. Josh és Ad tojásokat festett, míg mi lányok díszeket gyártottuk, amiket a fiúk raktak ki a lakás különböző pontjára. Az erkélyt én magam díszítem fel. Az a kedvencem. Szerintem a végeredmény csodás lett. A lakás színes, a szobák rendben, szebbnél szebb tojások, és az erkély is káprázatos. Míg én azzal voltam elfoglalva, a fiúk x-box-oztak a nappali nagy tévén, a lányok meg vacsit főztek.
( az erkélyre a tujákra, a korlátra, és még pár helyre fehér égősort raktam fel, az asztalra virágokat, és műanyag tojásokat, és krepp-papírokból készült virágsorokat aggattam fel.)

Mivel már melegebb volt este, kint vacsoráztunk. Igaz pokrócokat raktam ki, és be is takaróztunk velük, nem volt hideg. A vacsora finom volt, még desszertet is kaptunk. Rengeteg sokat hülyéskedtünk, beszélgettünk. Elterveztük az előttünk álló 1 hét napjait, meg hogy majd el kell menni bevásárolni. Olyan 11 körük mindenki elment aludni. Gyorsan letusoltam, majd felvéve a pizsim, lefeküdtem aludni..

Reggel korábban keltem, megint. Gyorsan eldugtam a csokikkal teli névre szóló zsákokat, majd a konyhába csináltam pár szendvicset amit az asztalra mentem. Utána elmentem zuhanyozni, fogat mostam, majd felöltöztem. Felvettem egy farmer shortot, egy fekete trikót és egy kockás inget, aminek a hátára rá van írva, "los angeles". Mikor jöttem kifele a szobámból, összetalálkoztam Noyával akin egy ugyan olyan összeállítás volt, csak fehér rövid gatyával, és sima fekete "los angeles"-es fölsővel. Az asztalnál már ott ültek a többiek, és tömték a majmot. Mi is leültünk enni, majd mikor megreggeliztünk, elmosogattam.

-Azért néha ti is mosogathatnátok.-nézett a fiúkra dühösen Lola.
-Persze! Asszonyok, azért vagytok, hogy takarítsatok és főzzetek.-erre a kijelentése Josh kapott a nyakába egy pohár vizet.
- Hé! Noya! Én esküszöm, megverlek ha még egyszer a haveromat bántod!- nézett húgára Ad.
- Ha hozzám érsz, Rád úszitom Riát!-nézett rám a lány.
- Az ebédet a Fiúk, azon belül is Josh, Ad és Rol készíti. A vacsit Dave,Dom és Rob. És ők is mosogatnak. Vita lezárva.
-Na, a főnökasszony bekeményít.-jelenti ki Dom. Erre hozzá vágok egy kanalat. Abban a pillanatban elkezd kergetni. Én szaladva ordibálok neki

-Ha hozzám mersz nyúlni eltöröm a kezed! Hallod?! Komo...-És ebben a pillanatban elkapott.
-Majd meglátjuk.- felkap a hátára és a fürdőbe veszi velem az irányt. Beállít a zuhany alá, majd megengedi rám a vizet.
-Dom, én kinyírlak. -szaladtam utána, mert idő közben elment. Kiszaladt az erkélyre, én meg utánna. Azonban arra nem számítottam, hogy az az idióta Rob kizár minket. Na mindegy...
Ott tartottam, hogy Domot követtem. Fogtam a locsoló kannát, majd jól meglendítve ráöntöm a tartalmát, és a hátára ugrok. Mivel nem számít rám, a lendülettől elesik. A földön fekve röhögünk, amikor elkezd esni az eső.

Bent a fiúk nekiálltak az ebédnek, míg mi arrébb tolva a cuccokat gördeszkáztunk, majd mi is bementünk. Az alattunk lévők nemrég költöztek ide, még nem is találkoztam velük, egészen mostanáig. Hirtelen valaki kopogott. Röhögve, vizes hajjal nyitottam ki a bejárati ajtót, azt nézve, hogy az idióta Rob egy paradicsomot hajít felém, de még időben elhajoltam előle, így mellettem a padlón landolt. A "vendégre" néztem. Egy 180 cm körüli srác állt velem szemben. Kérdőn néztünk egymásra.
-Segíthetek?- kérdeztem tőle
-Szia! Matt vagyok. Csak azért jöttem, mert kicsit hangosak vagytok. Meg úgy gondoltam, ideje bemutatkozni.
-Ria.-mondtam neki.- Gyere beljebb. -léptem el az ajtóból.
-HAHÓ!!!-kiáltottam el magam. Még időben megállt Ad keze is a levegőben (épp valakihez hozzá akart vágni egy szelet szalámit???), Roli és Noya leugrott a deszkáról, és mindenki kérdőn nézett rám.
-Na. Szóval. Ő itt Matt. A szomszéd.-néztem a többiekre.- Ők pedig-mutattam a konyhára-Ad, Josh és Dave.-mondtam, majd átfordultam a kanapéhoz-ők Rob és Lola, a deszkások pedig Noya és Roli.-néztem rá, majd a többiekre.-így hogy már mindenki ismer mindenkit, Rol mehetsz vissza főzni, Ad ne dobálózz, ma mostam hajat. -néztem rájuk.

Noya tovább deszkázott Dommal, Dave tovább nyomkotta a laptopját, a fiúk meg főztek. Matt kérdőn állt, míg én átmásztam az étkező asztalon és bekapcsoltam a tv-t.Lola gondolt egyet, majd hirtelen Matt hátára ugrott. A fiú kérdőn nézett Rám, majd mutattam, zárja ki az erkélyre. Ő azt tette. Röhögve figyeltük a jelenetet. Matt fogta magát és leült mellém beszélgetni. A konyha ablak nyitva volt, ami Lolnak is feltűnt, így ott mászott be.
-Ti nem vagytok normálisak. Egyedül laktok itt?
-Igen, csak mi 9-en. Maradsz ebédre?
-Ahha. Anyuék nincsenek itthon. Úgyhogy ja.-mondta mosolyogva. Bólintok, majd felállok a kanapéról és Dom hátára ugrok, és a konyhába megyünk. Ott letesz, én meg elővéve egy poharat és vizet engedek magamnak. Arra lettem figyelmes, hogy egy tenyér csattan a fenekemen. Dühösen nézek a mögöttem vigyorgó Joshra, aki amint meglátta arcomat elkezdett szaladni. -Josh 'eltörömakezedet' Ashwin azonnal gyere vissza!
-Huuuuu-hangzott a többiek "válasza", Josh tovább hátrált
- Asszony! Nyugszik!-szólt rám.
Abban a pillanatban kezdtem szaladni felé. Ő bemenekült a szobájába, majd egy párnát felkapva várt engem......

Közöd?..Where stories live. Discover now