🖤 Özel Bölüm 2 🖤

2.1K 182 27
                                    



"Yoongi sen ciddi misin?"şaşkınlıkla sorduğumda, ağzımı açıp konuşabildiğim için mutluydum.

Yoongi yattığı yerde doğrulup bana doğru baktı.

Hayır de, Yoongi.

"Evet."

Ağzımdan bir küfür kaçtı.

"Chae bu kadar abartmasan sonuçta Amerika'ya gidiyorum."dediğinde gözlerimi devirdim.

"Ah evet doğru. Busan'a değil Amerika'ya gidiyorsun. Çok yakındı zaten demi? Pardon benim hatam!"yüksek çıkan sesim beni de rahatsız ediyordu.

Lisa yanıma gelip elini omzuma koydu. "Rose bir sakin ol."dediğinde elini omzumdan çektim.

Yoongi'ye yaklaşıp konuşmaya başladım. "Sen ne kadar bencilsin ya! Ben isteseydim ablamın yanına Avustralya'ya gidebilirdim ama sen burdasın diye gitmedim. Sen nasıl beni bırakıp gidebiliyorsun. Hem de daha yeni beraber olmuşken? Seni gerçekten anlayamıyorum Yoongi. O yüzden..." nefes aldım ve bağırdım. "BOKUNDA BOĞUL!!"sonra kızların ve çocukların bağırmalarını görmezden gelip sahayı terk ettim. Gözümden düşen damlayı hızlıca elimle sildim.

Tam bir bencil pislikti!

Tamam eğitimi tabiki de daha önemli ama şimdi gitmesi şart değildi ya da bana daha önceden haber verebilirdi belki ben de annemleri ikna edip onunla gidebilirdim. Hadi beni geçti arkadaşlarını nasıl bırakabiliyor ya?!

Taksiyle geldiğim için cüzdanımdaki son parayı taksiciye verip eve girdim. Evin boş olmasını fırsat bilerek aşırı yüksek sesli bir çığlık attım. Koşarak odama çıkıp üstümdekileri çıkarttım. Pijamalarımı giyip yatağımın içine girip oturur pozisyona geçtim.

Yatağımın karşısındaki Toy Story posterine bakıp düşünmeye başladım.

Bütün yaşadıklarımızı...

Hayır onun için ağlamayacağım.

"Sakın, ağlarsan seni öldürürüm Rose!" Yüksek sesle kendime bağırmam kesinlikle delirdiğim anlamına geliyordu.

Ah bir de kendime bağırdıktan yaklaşık yirmi saniye sonra salya sümük ağlamam da kendime ne kadar hakim olamadığımın göstergesiydi.

Yatakta saçma sapan pozisyonlara girip ağlamaya devam ediyordum. Kaç saat ağladığımı bilmiyordum ama belli bir süre sonra başım ağrıdığı için susmaya karar vermiştim.

Hava kararmıştı ışığı açmamıştım. Annem odama girince uyuma taklidi yaptığım için beni rahatsız etmeden gitmişti. Bir de şimdi annemle uğraşamazdım.

//

Dört gündür yatakta yatıyordum. Gossip Girl'ün ilk üç sezonunu tekrar bitirmiştim. Bugün mezuniyet vardı kıyafetim de hazırdı ama kesinlikle gitmeyi düşünmüyordum.

Telefonumdan yankılanan zil sesi ile yataktan kalktım. Üç gündür kızlar ve çocuklar sürekli arıyordu ama cevap vermemeyi tercih ediyordum.

LISAQ BEYİNLİ arıyor...

Bir anda aramayı cevaplandırdım.

Gossip Girl// YoonRoséΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα