Last One

3.9K 254 151
                                    


"Bu ne be?!"Lisa anırarak gülmeye başladığında Jisoo ile ona eşlik ettik ama Jennie sinirlenmişe benziyordu.
Gerçi haklıydı. Şuan sayfaya daha önceden gelmiş olan mesajlara bakıyorduk ve Lisa benim daha önceden görmediğim, Jennie'nin ağzı beş metre açık bir şekilde uyurken ki resmini bulmuştu.

Yoongi bu sayfayı kapatmamı söylemişti onun istediğini yapacaktım ama önce sayfaya gelen mesajlara bakıyorduk. Eğlencesine.

"Yaz tatilinde olduğumuza göre bütün gün istediğimiz her şeyi yapabiliriz!"diye bağırdım. Kızlar beni onaylamak yerine kafama yastık fırlatmayı seçmişlerdi.

"Yahh! Kalkın artık telefonlarınızın başından. Sayfanın şifresini verdiğime pişman etmeyin beni!"

Kızlar beni zerre umursamayıp sayfadaki mesajları okumaya devam ettiler. "Siz görürsünüz." Sayfaya girip şifreyi değiştirdikten sonra bütün cihazlardan çıkış yapmasını sağladım. On saniye sonra kızlar ne yaptığımı anlayınca bağırdılar ve ayağa kalkıp bana vurmaya geldiler.

"Ahh hadi ama!"kahkahamı zor bastırdım. "Bu saçmalığa son verelim ve dışarı çıkalım."dediğimde Lisa saçımdaki elini çekip "Bence de Rose haklı. Kim ne yazdıysa yazdı. Boşverin."dedi.

Jisoo"Ama tamda bana yazılmış bir aşk itirafını okuyordum!"dediğinde "Aptal senin sevgilin var zaten aşk itirafını ne yapıcaksın?!"dedim.

"Egomu okşuyor."deyip gülümsediğinde Jisoo'nun yüzüne yanımdaki yastığı fırlattım.

Acıyla çığlık atan Jisoo tam bana geri yastığı atıcakken onu ittirip yatağa düşmesini sağladıktan sonra hızlıca odamdan çıkıp merdivenleri indim.

Jennie ve Lisa kahkaha atarak arkamdan gelirken Jisoo bağırarak merdivenleri iniyordu. Hızlıca kapıyı açtığımda bütün Bangtan'ı karşımda görmemle şaşırmam bir oldu. Ama aynı zamanda mutlu olmuştum. Yoongi'nin arkasına saklanıp Jisoo'dan korunmaya çalıştım. Kızlar da Bangtan'ı karşılarında görünce şaşırmışlardı ve bu şekilde Jisoo benden alacağı intikamı unutmuştu. Sevgilisi Jin'in yanına gidince ona gülümsedim. Yoongi arkasını dönüp "Neler oluyor?"dedi.

"Bişey yok."dedim sonra yanağını öptüm.
"Ee madem buraya kadar geldiniz beraber bir şeyler yapalım!"

Diğerleri de beni onaylayınca evden uzaklaşıp yürümeye başladık. Yaz tatiline girdiğimiz için çok mutluydum ama hava çok sıcaktı. Zaten yaz tatilini okul olmadığı için katlanabiliyordum yoksa bu kadar sıcak varken yaz tatili neden sevilir ki?

Yoongi ona odaklanmam için eliyle elimi çekince ona döndüm.

"Sayfayı silmemişsin hala?"

"Sileceğim ama kızlar kendileri hakkındaki dedikoduları okumak istediler."

"Tamam bu işi en kısa sürede bitir Chae."

"Tamam dedik ya Yoongi of!"

"Atarlanma amk."

Ona kızgın bakış attım.

"Ee nereye gidiyoruz?"diye ortaya bir soru attım ortaya ama kimse cevap vermemişti.

Büyük bir süpermarkete girmiştik. Yiyecek bir şeyler alıp çıkıyorduk ki Jungkook market arabasına binmişti.  Taehyung ise onu sürüyordu.

Marketten çıkıp neredeyse bomboş olan otoparkta Taehyung Jungkook'un içine oturduğu market arabasını hızlıca ittiriyordu. Salaklar.

"Bende istiyorum!"diye bağırıp elimdekileri Yoongi'ye fırlatıp Taehyungların yanına koşarak gittim.

Gossip Girl// YoonRoséWhere stories live. Discover now