2016 Hádka! 45

9 0 0
                                    

Cos to řekl? Coline! Cos to řekl do toho časopisu!  Slyšíš? Zavři pusu ! Co kričiš? Jseš u mě doma!!! U nás pokuď já vím!!! Nestidis se!  Zalez do kouta! A dej mi pokoj Jarede!
Nemáš rád histerický zpěváky co vše dramatizují? To bylo na mě že? Coline? Koukám na něho nebere prášky . Proč mi tady křičí! Slova vyšli sami z mé pusy potom jsem moc litoval... Jsem všem pro smích! Urazils jsmě! Coline! Jdi do nějaký cvokàrny na dva roky a bude klid zas! Však oni si to s tebou..... Nedořekl jsem to on chytil moji ruku. Vzal můj malíček . Zakřičel !!!!! Uvědom si seš můj!  Máš prsten ! Neurážej mě! Ano byl jsem v blázinci!!!! Kvůli tobě! Začal křičet . Nikdo by s tebou nevydržel!!! Jsem s tebou takovou dobu! Zkusím jak pes! A co z toho!!! Přestaň! Chytl jsem ho za ruce. Položil jsem ho na gauč. Přestaň! Ti říkám! Křičím já! On začal plakat. Nenávidím tě!!!!! Neříkej to !!!! Křičím já! Nemyslel jsem to tak! Úklidni se! Miluju tě! Chlapečku můj. Nebylo to na tebe! To s tím zpěvákem. Nikdy bych nic  takového neřekl proč taky? Řekni mi důvod! No Coline abys mě ubližil! To není tak ! Co je mezi námi máme doma! Nikdy netahàm věci ven . Koukl se na mě. Máš pravdu . Hm Co je mezi námi já netahàm ven .  A to s tím blázincem promiň mi to. Otočil se ke stěně. Hladil jsem mu vlasy byli krátký a černý. Když  je otočený ke stěně je vždy naštvaný. Učesej mě. Jdu do koupelny pro hřeben. Češu ho . On se neotočil. Dělá uraženýho. No počkej. Pomyslim si. Chceš vykoupat? Jarede? To máš rád. Mám nový vůně růží do vany. Osušky ty nejlepší včera dorazili z Paříže. Obědnal jsem celou sadu pro tebe. Taky mám ...... Otočil se rychle chytl mě za krk a svým jazykem našel můj. Zabališ mě? Tima ručníkama z Paříže?  Vysušíš mi vlasy? Coline vykoupem se spolu a potom mě ....Co Jarede? Přečteš ty básně nový co jsme dnes spolu koupili v knihkupectví. To bude hezký večer. Coline už se nebudeme hádat . Co říkala ta odporná bába? ........ pokračování

 pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now