20O1. Srdce. 6.

27 0 0
                                    

Šel jsem do studia na zkoušku ty Telefoni budky. On už asi přišel. Jsme spolu dva měsíce a velmy šťiastný. Jsme moc zamilovaný držíme se pořád za ruce líbá mě na ústa kupuje mi dárky...... Je to hezké. Sleduji ho měsíc nic takového že by mě podváděl nevidím. Spíš naopak. Láska bez hranic. Dnes je hezký den sluneční ,mohli bysme si někam vyjít.
Došel jsem ke studiu. U dveří vidím jednoho mladíka. Skoro ještě mládě. Kouká na mě. Má krásné blond dlouhé vlasy. Měl jsem taky hezké dlouhé vlasy. Měl cigaretu v puse a ruce frajersky v kapsách texasek. Koukl jsem se mu přímo do obličeje velmi hezký. Hej! Řekl mi. Dobrý den chceš něco? Ty jseš Jared? Ano proč se ptáš? Kouká na mě prohlíží si mě. A potom udělal pohrdavý pohled. Čekal jsem tě lepšího. Nic moc nejseš. Tak kvůli tobě mě nechal ach. Vyfoukl dým z cigarety.
Chytl jsem se rukou za čelo. Prosím , můžeš mi to vše zopáknout.
On se znovu na mě podíval. Před měsícem mě nechal kvůli tobě. Říkal že jseš životní jeho láska. Závidím ti Jarede tak se jmenuješ? Chudáčku dělal mi to celý noce. Přiblížil se k mému uchu myslel jsem že umřu slastí!!!!! Jsem Emanuel a své zbraně nepoloźim. Chci ho . A vidím že nejseš nic moc. Tak to bude lehké.
Nevím ale chytl jsem ho pod krkem a zařval jsem To si zkus!!! Lidé ze studia vyšli z objektu a koukali. Slyším jeho Irský hlas .Jarede nech ho! ......
Pustil jsem ho. A začal jsem utíkat pryč pryč........
Doběhl jsem k autu nastartoval jsem a kola zaupěla v štěrku a písku. Cejtil jsem zas ten odporný pocit. Celý tělo jsem měl jako v ohni. Ruce se mi začli potit. Nejsem nic moc. ...... Chytl jsem ho pod krkem. Podváděl mě měsíc!!!! K čertu s tebou Coline!!!! Zabíjíš mě zaźiva!!! Co jsem ti udělal??? Vytrhni mi srdce z prsou a nebudu cejtit tu bolest co teď!!!!! To bolī.......... Pokračování.

 Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now