Telefonní budka ! 2001 J&C 2.

38 0 0
                                    

Ty si ho neudrzíš! Může mít sto takových jako ty! Pchá! Cos to řekl? Jared chytl Eduarda za paži.
Eduard se na něho podíval. Je slyšet že po Robertu má samí mladý chlapce. Jared zašeptal to není pravda. Jsme měsíc spolu zas po skoro dvou letech. No proto ti to říkám! Kecáš!!!! Nevěřím ti!!
Jared zatkl pěsti a odešel. Phà snìlku nic neviš. Řekl Eduard.
Jared byl doma . Maminka mu dala obĕd . Dĕkuji mami. Za chvili nechutná ti zeleninové rizoto? Stalo se něco? Ale vše je dobrý .
Brácho? Ty něco připravuješ? Ale mám návrh na nový film.Jakej brácho? Jesus nemyslím že.... Jarede!!!! Kam jdeš? Co se děje? Řekla matka. No to snat neni možny. Řekl Shannon. Mávl rukou zabitá situace. Ty budeš dělat s ním ten film? Zařval bratr. Vy jste zas spolu? Koukla na mě maminka. Nic jsem neřekl a odešel jsem potřebuji čerstvý vzduch. Nemůžu tyhle situace. Bojej se o mě já to chápu. Ale miluju ho a chci být s ním to oni nechápou. Teď půjdu domů a začne kázání. Proč ????? Proč???? Zas ti něco udělá to slyším dva roky.
Setkali jsme se znovu a chci zůstat s ním na vždy ať to stojí co to stojí. Konto je mé. Platím já. Buď mi aspoň věrný panebože. Ten kecal přece by mi to neudělal nevěřím mu.
Budu ho pozorovat ale nežijeme spolu tak to bude dost těžké. Ach jo.
No tak jseš sladkej ukaž je to naposledy slyšíš! Vrátil jsem se k mé lásce. Chlapec kolem osumnacti nahý se podíval na Colina. Mésic jseš s  ním a chodíš ke mě. Colin ho políbyl na pusu co màm dělat? Jseš nádherný. Tak zůstaň se mnou! Nechoď za nim. Miluju tě! Colin mu prohrabl krasne blond dlouhe vlasy. Nejde to krásný chlapečku. Je to naposledy.Ok? Líbí se mi s tebou jseš velmy sladký. Pojd ke mě. Colin si sundal kalhoty. Je nádherný  ale nejde to . Naposled to je. Nechci mu ublibžit.

Ale ubližuješ mě! Řekl sotva osmnáctiletý mladý chlapec

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ale ubližuješ mě! Řekl sotva osmnáctiletý mladý chlapec.  Jsem o deset let mladší Coline! Já vím já vím..... Colin mu přejel rukou záda. Stoupl si a ze zadu si ho vzal ..... . Zašeptal mu je to naposledy. Pokračování.

Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now