Los Feliz Park.2017 začátek roku. C & J 14

21 0 0
                                    

Nech toho ti říkám. Čekáme moc vēci . Jsme kousek od vrcholu. Ale máme plno práce ješte. Sundal jsem pírko z krku a dal mu ho. Sedíme v našem coffee u důchodců  .Venku je zima. Dívàm se do plamenů v krbu. Nevým proč ale je mi smutno. Něco připravuje a nevým co.Zkusim se ho zeptat. Coline to něco pripravujes zas? Ale ne.... Beruško. Chceš čajík ještě? Maj dnes ty housky co máš rád.
Tak jo ještě čaj a jednu tu housku. Řekl jsem. Odešel pro objednávku . Baví se s majitelem , směje se. Trrrrr jeho mobil je na stolku. Zpráva. Přišla mu zpráva. Kouknu se co dělá směje se s majitelem . Můj pohled padl znovu na mobil. Mám se podívat? Jestli mě načape tak mě nejmíň zabije. Další zprávy. Chytnu mobyl . Otevřu ho kód. Narození Jamesa tak. Massager obrázek meče s lvem. Otevřu to. Dva budou dva. A ......... Co děláš? Stál za mnou. Krve by se ve mě nikdo nedořezal. Zmohl jsem se jenom
myslel jsem že ti někdo volá tak jsem...... Zde máš housku a čaj. Jez a doma si to vyřídíme.
Koukl jsem na něho měl ten odporný pohled co nenávidím. Nemohl jsem ani jíst. Ten mě zabije. Vzal telefón podíval se na mě. Zasičel mi do ucha budou dva. Co Coline?  Úsměv ironie.....Musel jsem jít na toaletu. Udělalo se mi špatně. To bude. ......Moje tělo polil studený pot. Ten mě zabije panebože co jsem udělal......Budou dva co??!!! Houska mě nesedla musím se.... Koukám do zrcadla utírám si pusu.... Začli se mi klepat ruce.
Mám zavolat bratrovi? Ten mě pošle někam řekne vybral sis. Zatknul  jsem zuby. Umyju si obličej. Potřebuji prášek nebo mě to chytne.
Sedíme v autě on je ledovej ani hlásku nevydá. Na křižovatce čekáme ,on klepe prstama do volantu. Kouknu se na něho. Coline už to nikdy neudělám. Koukl se na mě letmo. Neřekl ale nic. Polil mě pot od zhora až dolů. Udělám poslední pokus. Chtěl bych jít domů. Ještě jsem to nedořekl a dal mi ránu . Potom mě chytl za paži při jízdě ,jeho prsty se zabořili do mé paže . Bolest jak hrom.
Ani necekni. Máš štěstí že řídím.
V San Feliz jsme vylezli z auta , chytl   mě hned znovu za paži a přímo mě vtáhl do vnitř na chodbu. To co se dělo bych nepřál nikomu. Kromě bití a strašných nadávek , ponižování ,sexu ....z něho vylezlo dva filmy Jokera. To snad bylo nejhorší ze všeho. Ale v ten moment jsem nemohl vůbec na to myslet. Strašná bolest v zádech mnou projela. On nikde nebyl. To dělá vždy. Odejde. Hledám pohledem své spodní oblečení a hlavně kalhoty. Nikde je nevidím. Nemůžu odejít...... Došoupu se ke stěně ta bolest v zádech je k nevydržení  . Opřu se o stěnu nemohu odejít ....... Oblečení je v ložnici pro hosty..... Nemám ani slzu už. Nemám ani telefon abych zavolal bratrovi. Schoulím se na zemi do klubíčka a zavřu oči. Jsem úplně vyčerpán.
Vzbudil jsem se v ložnici pro hosty. Na stolku byli recepty a skleničky s lékama. Měl jsem na sobě bílé bavlněné triko s krátkým rukávem a pižamový kalhoty. Má ruka měla plno modřín......on nikde. Pokračování

 Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now