Rozhodnutí 1.9.2017 Extra! 25!

14 0 0
                                    

Koukám do telefonu. Za chvíli letím do Berlína. Cejtīm se tak strašné sám. Rychle si najdu fotku kde jsme všichni čtyři. Prstem přejedu jeho a potom chlapce. Slyším Henryho jak se směje. Jamesa jak jsme byli na koupání. Jeho smích. Půjdu tam jsem rozhodnutej. Nevím co bude následovat ale musím ho vidět za každou cenu. Sem takovou dobu sám nedá se to vydržet!
Co je tohle?????? Panebože!!!!! Jà se zblázním!!!!!! W.B. Leonardo DiCaprio !!!!! Do Pr........ Věděl jsem že něco chystají! Jak na mě koukal!!! Velký šéf!!!!!! Co mám dělat!!!! Zničej mě !!!! Posilaj svého největšího favorita!!!! Má Oscar první třídy!!!! Panebože!!!! To nezvládnu!!!!! Musím s ním mluvit! Ty svině! Cejtil jsem to! Když na mě koukal! Ten hajzl! Musím do Osla! Pomůžeš mi? Nenechavej mě v tom samotnýho! Pokračování.

 Věděl jsem že něco chystají! Jak na mě koukal!!! Velký šéf!!!!!! Co mám dělat!!!! Zničej mě !!!! Posilaj svého největšího favorita!!!! Má Oscar první třídy!!!! Panebože!!!! To nezvládnu!!!!! Musím s ním mluvit! Ty svině! Cejtil jsem to! Když na m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now