2001 Jsme si souzeni a nikdo nás nerozdělí 8

25 0 0
                                    

Zaparkoval jsem na prvním parkovišti.Nemužu se soustředit na jízdu. Potřebuji se uklidnit a vzít si prášek který momentálně nemám. Panebože to jsem nečekal proč to udělal!!!!! Sedl si na bobek hlavu si chytl rukama. Nejsem nic moc.....to mi řekl to mladé ......prsty se mi zabořili do vlasů.
Byl mladší aspon o deset let. Krásnej. Do pr...... Ještě ho omlouvam!!!!! Jà blb!!! Κapky slz padaj do udupaný hlíny! Přípominaj krev. Nechci už.....
Jarede!!!!!! Objal mě ze zadu. Kolem krku. Začal mě líbat na mè vlasy.
Vstal jsem z prudka. Dej ty pazoury ze mě!!!!! Nech toho!!!! Nesnáším tě!!!! Chytl mé ruce a přimáčkl mě na auto. Uklidi se ! Jarede! Prosím můžeš mě vyslechnout co ti chci říct? Ano byla to chyba! Ale zlatíčko byl to jenom sex! Nemá to nic společného s tebou!
Nech mě být chci domů!!!! Jared křičel . Z očí mu tekly slzy, lītosti zklamání vzteku. Nechci tě slyšíš! Byls se mnou a potom s ním! On mi řekl že nejsem nic moc!!!! Jared se nemohl uklidnit objal jsem ho přitiskl jsem ho na své tělo. Začal jsem ho hladit. Pssss srdíčko prosim už se to nikdy nestane. Nikdy ti tak neubližim už! Promiň mi zlato. Prosím prosím . Jseš nejhezčí chlapec kterýho jsem kdy poznal. Jsme si souzeni!!! Začal jsem ho líbat na uslzený obličej . Naše slzy se setkali. Prsty našli prsty toho druhého. Srdce byla ve stejným rytmu. Jsme si souzeni a nikdo nás nerozdělí.
Udělám co budeš chtít . Abys mi odpustil. Nechci o tebe zas přít. Dva roky bez tebe Jarede bylo peklo. Podíval se na mě . Měl utrápený pohled ale někde hluboko byla naděje. Odpustíš mi? Můj živote? Coline potřebuji se uklidnit. Potom uvidíme..... pokračování.

 pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now