Artemis 2006. 36

14 0 0
                                    

Dal jsem svou kytaru na místo. Zavřel jsem zip . Na stojanu na proti stojí Artemis. Černá kráska. Nevzal sis ji zůstala zde. Přišel blyž přejel crypton lva prstem.
Jaredeeeeee! Už jdu! Kde seš takovou dobu? Můj bratr vrhl s Tomem do mé ložnice. Co to tu nechal? Zeptal se můj bratr. Odjel do Dublinu. Řekl jsem. Hm však se vrátí. Tom se začal smát. Jděte do auta přídu hned. Vzal jsem Artemis že ji dám do svého povlaku. Vypadl bílý papír . Co to je? To bude asi něco jeho. Dal jsem kytaru do vnitř a papír taky. Nepodíval jsem se na to není to moje. Zapl jsem zip. Postavil jsem kytaru ke stropu. Vzal jsem Pythagorase a šel jsem za klukama. Na papirek jsem zapoměl v tom schonu.
Vrátily jsme se z turné asi za měsíc. Bylo to únavné. Chyběly mi jeho rozhovory, smích ..... a hlavně jeho láska. Máme nové domy. Máme kariéry... peníze. Ale nejsme vůbec spolu. Telefonujem si každý den ale to není ono.
Jdu se osprchovat. Voda stýkà po mém těle. Mé myšlenky se ubírají na naše poslední setkání. Seděli jsme na verandě v San Feliz. Jedli jsme lehkou večeři torlity se zeleninou. Popíjel jsem studený čaj s citrónem on bílé víno. Bylo už kolem deváté. Zeptal jsem se jak je na tom chlapec. Chudáček je moc nemocný. Colina to moc vzalo. A mě taky..... Když jsme dojedli řekl mi svlèkni se . Tady venku Coline? Přikývl. Pomalu. Tak jo řekl jsem mu. Nejdříve Jarede košili. Začal jsem se svlikat. Koukal na mé prsa. Tak teď kalhoty. Sundal jsem si kalhoty a byl jsem ve slipech. Sundej i to. Sundal jsem i to. Stál jsem úplně nahý na verandě. Koukal na mou nahotu a mlaskl. Přišel ke mě přejel rukou mé prsa . Vzal mezi prsty mé bradavky. Začal si s nima hrát. Projela mnou vlna touhy. Vzrušil jsem se hned. Koukal na můj dolejšek. Začni si to dělat řekl. Byl jsem tak vzrušenej !Koukal na mé rytmické pohyby. Sledoval můj obličej ,cejtil jsem jeho ruce vzadu ...... Zlato stačí . Coline .... Otevřel si kalhoty měl ho..... Sedni si na lehátko . Poslušně jsem si sedl. Roztáhni nohy zlatíčko zašeptal. Poslechl jsem. Okamžitě přišel . Vjel do mě rychle neohleduplně. Začal mi to dělat divoce a rychle. Zašeptal jsem prosím ne tak. To potřebuješ teď tak. Stál stam jak... Už jsem radči nic neřekl. Potřebuju to tak .
Když skončil vzal jsem si oblečení že se obliknu. Neoblikej se. Proč? Je mi zima. Půjdu domů zítra odjíždím. Přišel ke mě objal mě. Teď tě chci pomilovat. A potom jsem letěl do nebe nekonečný let. Plný lásky.
Nakonec co to řekl? Smyl jsem si pěnu. Vzal jsem si osušku. Co to řekl před měsícem? Nechám ti zde Artemis je tam..... pokračování

 pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now