Dublin 1996 zima 19.

16 0 0
                                    

Zima která se nedá vydržet. Klepu se jak osika. Zas netopime. Poslal mě domů. Ale já nechci za živyho boha. Nenechám ho tady. To ne. Zachvilku příde a postará se o mě. Zahřeje mě svým tělem. Přitiskne mě na své tělo a bude mi teploučko. Nelíbí se mi zde to město mi nahání hrůzu nevým proč ale. Mám blbý pocit . To je tou zimou. Taková zima u nás nikdy není.
Miluju když se o mě stará zvlášť po milování. Veme mě do náruče přitiskne mě na své teplé tělo je to moc krásné. Včera to bylo moc něžný. Moc se mi to tak líbí. Když mě hladí , líbá , říká mi slova lásky to miluji moc. A potom je moc opatrný aby mě nic nebolelo. To je moc hezký. Takový hezký to bylo včera ale pokaždé to není takový. Někdy je hrubý říká slova který se mi nelíběj. A je neopatrný trochu i surový. Potom mám bolest.
Ale to je jedno.
Mám dva svetry a deku stejně je zde zima . Vstanu jdu si uvařit čaj. Mám rád s citrónem.
Leju vařící vodu do hrnku , koukám jak plave sáček s čajem ve vodě. Zbystřim pozornost něco dělá cak cak.....
Že by? Dám moji skřehlou ruku na ústřední topení. Pracuje teče voda! Slyším dupod na chodbě. Chlapče!!! Domovnice mě vždy připomíná babku z bordelu. Jdu otevřít dveře. Stojí celá uřícená a spocenà ve dveřích. Má v týhle zimě odhalený prsa . Z látky noční košile jí koukaj bradavky. Na hlavě má natáčky , rezaté vlasy... župan z 80 let. Zapla jsem vám topení je zaplacený. Usmála se na mě. Zkažený zuby na mě vyjeli. Než jsem se nadál chytla moji ruku a strčila ji mezi ty své melouny. Zhnuseně jsem ucukl. Nelíběj se ti? Ach vy jste.... Ha ha ha.... Začla se chechtat. Proto pořád zkučíte když to děláte. No už chápu. Paní domovní kdo zaplatil to topení? To nevím je to přes banku. Odvalila se jako tank. Odporná bába . Ten hroznej dědek co otravuje mladý chlapce tady je její manžel?! Kdo zaplatil to topení? Musím se zeptat Pokračování

 Ten hroznej dědek co otravuje mladý chlapce tady je její manžel?! Kdo zaplatil to topení? Musím se zeptat Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now