23.8.2017 Dublin a L.A. 7.

30 0 0
                                    

Eamone!!! Nech ty psi na zahradě! Nic se jim nestane! Steven Farrell seděl u počítače. Na něco se soustředil. Nechám je venku když myslíš . Máj tak hezký výběh .
Za chvíli přišel Eamon zlato na co se tak soustrediš? Ale prosímtě koukám na tu Bonnie na tu zpěvačku je na jedničce.Moc se mi libý je skvělá!!!! A aaaa Eamone podívej Jared je to je hezký!!!! To mám radost! Eamon se podíval . No podívejme se ! Že bratr se nepochlubyl? Tajnůstkář jako vždy. To mám opravdu radost víš Eamone byl jsem u něho ve studiu vše mi ukázal. Má ohromný talent jsem rád že je v rodině už konečně. Tak Stevene máš absolutní pravdu.
Vis Eamone byl moc hodný vzal mě do hotelu a potom do San Feliz.  Myslíš že jsou šťiastný konečně? Lásko? Ach to je kapitola sama pro sebe. Vzdychl si Eamon. Víš on ti měl tak smutný oči v některých momentech. Ale potom byl tak rád že mě viděl. Tak to je Stevene tak.
Sedím v autě mám po rozhovoru řekl jsem něco co on nečekál . Nechceš 7 máš Tiff. Ale zlato já budu od 2 v Berlíně a najdu si tě v Oslu!!!!! Ať se stane co se má ! Máš pohár v Oslu nepozval jsmě ale já si tě najdu! Udělej mi zlo ale já přídu!!!!l Chlapec ve dveřích ......... Zašeptal Henry........Jsme rodina ! A já ji chci! Za každou cenu! Oslo!!!!!!! Lásko jsme manželé tak se tak chovej!!!!! Koukl se do zrcátka cejtīm se při síle . Dokážu to!!!!!! Posledni Bytva začla!

 Dokážu to!!!!!! Posledni Bytva začla!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Toto viděl Steven s Eamonem . Vše je na Facebooku. Pokračování

 Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now