Oslo Berlin Toronto 6.9.2017 39.

15 0 0
                                    

Dvě hodiny pouhé dvě hodiny! V Berlíně stihnu tě? Nevým. Oslo Berlín a třináct hodin poletiš do Toronta a já spadky. Aspoň z dálky tě chci vidět. Řekls možná myslíš tohleto?

 Řekls možná myslíš tohleto?

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Nakreslil jsem tři letadla. Ale použijí jenom dvě. Nikdo na to nepřijde zlato. (To si myslíš už sis to vzal na Twitteru).
Tři letadla změní má láska. Po příletu do Berlína jsem všem oznámil že se vrátím za dvě hodiny.

Taxi!!!! Chci sem! Sedim divam se za 1.:45.pīše muj telefon. To stihnu. Tak tady to je .Sedl jsem si na lavičku . Teď čekat.Jsem na lavičce kde jsme byli spolu před mnoha lety. Vracející se mi myšlenky. Zásnubní prsteny. Smích. Irský dva prsteny. 1: 30. Deset minut a musím jít. Čekají mě Němci. Kouknu se do telefonu. Constantine už zas!!!! Stoupnu si tak to je příliš! Stačil mi Graves!!!! Panebože! Jdu za Němcema. Udělal jsem první kroky. Pospichaš??? Slyším za zády. Ohlidnu se mám osm minut? Stojí opřený o strom. Má vlasy ala Graves.
Chytl mě za ruku . Dal si prst na pusu.Pssss není čas ! Coline. Neboj se Constantine! Ničeho se neboj! Dají nám všichni to co si zasloužime. Jeho ruka vjela pod mou bílou blůzυ. Dal mi nenasitnou pusu. Musím jít já taky.....Dal své rty na mé ucho. Něco mi Zašeptal. Co??????? Coline!!!! Tři minuty. Volám taxi!!!!!! Je pryč!!!!! Co?????????????? Klepou se mi ruce. Musím jít na kafe rychle před tima Němcema ale asi až v letadle....

 Musím jít na kafe rychle před tima Němcema ale asi až v letadle

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Pokračování

Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora