Colin noc 4.9. 2017 London 35.

13 0 0
                                    

Koukám na něho v telefonu. Vidím jeho oči . Je pár hodin sám a už mu chybím! Mě chybíš taky ještě chvilku. Kolik je? Tam jak jsme řekli... Ještě chvíli a budem spolu zas. A potom kdo ví kdy se uvidíme. Musím ho vidět ještě jednou dnes a potom rychle do Osla už mám i tak zpoždění!
Do pr... nemůžu do bytu naproti. Stojím na chodniku naproti bytu který roky vlastníme v Londýně. Fabián. Co teď? Vezmu telefón . Lásko prosím vrať se do hotelu. Coline! Ne chci tě vidět!!!!! Neodjižděj ! Řekls že se uvidíme! Nedělej mi to! Slyšel ho smutnýho až mu to dralo srdce. Zlato dole je Fabián! Stojím na proti! Co mám dělat? Teď přišli další dva paparazzi. Nemám čas! Musím za dvě hodiny letět! Chci tě vidět! Začal plakat. Srdíčko! Jdi do mého hotelu zas jsem tam za deset minut.

 Srdíčko! Jdi do mého hotelu zas jsem tam za deset minut

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taxik!!!! Řekl jsem jméno hotelu. Prosím rychle! Počkate dole. Za deset minut se vrátím.
Našel jsem klíče mého pokoje v kapse saka. Vešel jsem do výtahu. Pane Farrell! Pojďte sem. Ano pane recepční? Šel jsem do recepce. Pán Leto přišel chtěl jsem mu otevřít ale nechtěl. Čeká nahoře. Děkuji za diskrétní služby! Myslím že jste vždy spokojený za služby našeho hotelu.
Vystoupil jsem z výtahu. Vidím ho sedět u dveří mého pokoje. Má růžovou čepičku ,jeho velké modré oči se vyjímají na pohublém obličeji. Sleduje mě . Schýbl sem se . Bylo to nádherné dnes . Budu na to myslet pořád. Zašeptal jsem. Chytl mě kolem krku .
Jdi spinkat do postýlky .Je noc . Jseš unavený. Dám mu pusu na špičku nosu . Ohol se . Nezakrivej to co miluju. Coline? Nechci se nikomu líbyt jenom tobě. Já vím. Jseš dušička. Pohladím ho. Musím jít. Možná ...... pokračování

Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now