Neděle začatek roku 2017 31

16 0 0
                                    

Otevřel jsem oči. Byl jsem sám v naší ložnici. Cejtil jsem se líp o hodně. Na nočním stolku byl tác se snídaní. Čaj , vajíčka , marmeláda a chléb. Dopis ležel stranou a na něm bílá růže. Co to?
Na sobě jsem měl čisté pižamo. Voním mýdlem. Umyl mě. Stará se hezky.  Hm vzal bílou růži a přivoněl k ní. V tuhle dobu kde ji našel? Je nádherná. Miluju tuhle dobu když prosí za prominutí. Že už se to nestane a tak. ..... Otevřu bílou obálku. Je z drahého papíru. Ve vnitř je dopis. Položím ji na stoleček napiju se čaje.
Bolí mě ruka odhrnu rukáv . Mám tam mozol po inieksi. To budou ty antibiotika. Čaj jeho lahodná chuť..... Zaplavila mé tělo. Vezmu tu obálku. Otevřu ji ,je cejtit jeho parfém D.G. Na drahém papíru bylo napsaný zlatým perem Promineš mi?  Pod tím jeho C. A jeho F. Přejedu to vše prstem. Miluju tě  a ty to víš! Můj pohled přešel na stolek na proti. Ve stříbrných rámečcích byli fotografie chlapců.

 Ve stříbrných rámečcích byli fotografie chlapců

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzdychl jsem si. Kdy se sejdem?
Otevřeli se dveře zlato? Stál ve dveřích měl úzký tmavě modrý svetr a džíny. Náramky  na rukou dva z Maroka. Opřel se o ràm dveří. Byl velmi hezký. Je ti líp? Beruško? Měl jsem o tebe velký strach! Koukl se na mě svýma modrýma očima. Děkuji za hezkou snídani. Za růži i za dopis. Chtěl bych abys mě obejmul. Přišel jsem k němu pohladil jsem ho . Dal jsem mu polibek na čelo. Jseš můj život Jarede. Zašeptal jsem. A myslel jsem to úplně vážně. Chytl mě za paži zabořil svůj pohled do mého. Nehraj si s mým srdcem může puknout žalem. Vzal jsem jeho obličej do svých dlaní. Můj hnědý pohled spaloval jeho modrý. Dal jsem mu hluboký polibek. Do posledního dechu lásko.......

Hydaspes!!! FARRELLETO KNIHA 6.Where stories live. Discover now