🙏Sana Güveniyorum Alex...💖

4.8K 285 98
                                    

Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum. Yani ben diyorum ki kitap yazıyorsanız her türlü destek için benimle mesaj yoluyla iletişime geçerek destek isteyebilirsiniz sonuçta elime yapışmıyor oy vermek, ama bazı kişiler varki bir kaç tane hesap açmış, okuyucuları harika şekilde yazarını destekleyen kişileri, desteklemek yerine , çekemedikleri için o açtıkları hesaplardan her bölüme saçma sapan, sanki o söyledi diye benim aşklarım beni bırakacakmış gibi yorumlar yapıyorlar. Gerçekten normalde haksızlıkla, hiç bir emek sarf etmeden çoğu yazarın hikayelerini değiştirerek yazan kişiler bunlar.

Ben sadece o kişiye şunu söylüyorum, hakkımı yiyorsun ya Allah sorsun. Ben orada emek sarf ediyorum peki ya sen? Sen ne yapıyorsun? Ne biliyorsunda konuşuyorsun? Sen önce kendi emeklerinle ve hakkın ile çabala sonra gel bana konuş.
Ben ne zaman sizin yazdığınız bölümlere laf söyledim? Umurumdada değil sen ve senin gibiler. Ne zaman emek harcarsın o zaman gelir benden destek beklersin veririm ama benim bölümlerime, aşklarımın yorumlarına yaptığın yorumlarada dikkat et. Kimse sizin gibi kötü niyetli değil. Malesef bende olamam ama içimi Rabbim biliyor , kişiliğimi de okuyucularım...ve sizin gibiler asla buna engel olamayacak.

Ben halâ söylüyorum eğer destek isteyen varsa kitabı için, söylesin inanın her türlü desteklerim. Ben kötü bir insan değilim olamıyorum da malesef lütfen eğer desteğe ihtiyacınız varsa söyleyin ama kalkıpta sizin kitaplarınız okunmuyor diye başkalarının kitaplarına hesaplar açarak her birinden farklı kişilermiş gibi ,kötü yorumlar yapmayın. Bu yapılan hak yemekten başka birşey değil.

Ayrıca benim okuyucularımın kitabı bırakması için çabalıyorsunuz. Tamam belki 10-11 oy olabilir her bölümde aldığım oy ama bu demek olmuyorki bölümleri 10-11 kişi okuyor... benim okuyucularım, bana her türlü desteği verenler kendilerini çok iyi biliyorlar ama onlar dışında eğer kitabı beğenmeyen varsa lütfen şimdiden çekilsin. Hem böylece bende rahatsız olmam o kişide biraz kendine vakit ayırmış olur.

Benim aşklarım beni

bıraksaydılar önceden bırakırlardı iyiki varlar keşke sizin içinde aynı şeyleri söyleyebilsem.
Lütfen, hepimiz bir gün ölüp gideceğiz kalp kırmayalım. İnsanların emeklerine saygı duyun lütfen. Ben her türlü yoruma cevap veririm yorumlarınız kötü olsa bile, fakat kitabın okunmaması için yazmanız o yorumları...bilmiyorum ama kalbin kararmış gerçekten bu çekememezlikten başka birşey değil. Lütfen her yazarın eserine saygı duyun. Destek isteyen varsa tekrar söylüyorum bana söylemeniz yeterli. Yani ben sizin kitaplarınıza oy veririm.  Sonuçta emek harcıyorsunuz ki bu okadar kolay değil.

Moralinizi bozduysam aşklarım kusura bakmayın. Herzaman yanımda olan aşklarım kendilerini biliyorlar zaten, onlara çok teşekkür ederim keşke sizi görebilsemde yesem yanaklarınızı.
Şimdi bölümü güzelce okuyabilirsiniz aşklarım. Ayrıca bana bu yorumlar hakkında üzülmemem için bir kaç mesaj atan güzellerim hepinizi çok seviyorum gerçekten birtanesiniz. Siz varsınız ya yeter bana 💖💖

Bölüm hazırdı ama moralim bozuk olduğu için atamamıştım şimdi atıyorum. İyi okumalaaaaar.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

"Kedi?"

"Hıh? Ne?"

"Dudaklarıma daldın gittin. Eminim sapıkça şeyler hayal ediyordun."

Ne yani şimdi bunlar hayalmiydi?
Ben Alex ile öpüşmüyor muydum?
Lanet olsun...artık benim sapıtmamada neden oldu ya, gerçekten helal olsun sana be adam...

🍁Sen 'SAR' Ben 'HOŞ' Olurum.🕊(#1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin