Epilog

1.9K 102 41
                                    

O tři roky později

Prsty se přejedu po bílých minišatech s vrstvenou sukní, které jsou až ke krku. Snad vypadám dobře. 

,,Neboj se jsi nádherná." jakoby mi Ni četl myšlenky se jeho ruce obmotají zezadu kolem mého břicha a on mi věnuje polibek na krk. 

,,Všichni z tebe budou pav koneckonců jako vždy a všude." usměje se a podívá se na nás do zrcadla. I já se musím usmát. 

,,Víš, že to není pravda." uchechtnu se. 

,,Ale je, protože pro mě jsi dokonalá." opře si hlavu o mé rameno. Více se o něj opřu a pouze pozoruji náš odraz. Jsem s ním tak štastná. Kdo by řekl kolik se toho za tři roky může změnit. Natočila jsme pár coverů na YT a hned se mi ozvala nahrávací společnost. Nahrála jsem tedy svůj první singl Im so...stal se z toho poměrně velkej hit. Musím říct, že takovej úspěch jsem ani v nejmenším nečekala. No a tak jsem začala pracovat na přípravě svého prvního alba, kterému jsem dala název Today we are more. No a když i to mělo naprosto úžasný úspěch odjela jsem své první světové turné. A ted už jsem v přípravách na mé druhé album. Vím, že nebýt Nialla tak si tento svůj sen nesplním. Protože to on byl ten kdo mě dokopal k natočení videí na YouTubem a taky ten kdo mi je po celou dobu tou největší oporou. Jinak se taky změnil můj vztah s mou mámou. Sice už to asi nikdy nebude takové jako dřív,ale i ona mě začala podporovat a už spolu poměrně řekla bych dobře vycházíme. Stala se z ní abstinentka a já jsem jí vše odpustila. Niallovi to tedy trvalo o chvíli déle než mě, ale nakonec i on jí odpustil. No a to jsou asi ty nejzásadnější změny. Nebudu vám tady vykládat vše.

,,Tobě to taky moc sluší. Aby mi tě tam nějaká moje bejvalá spolužačka nepřebrala." zamračím se načež se místností roznese jeho zvonivý smích. Dneska mám totiž shledání se sovu třídou ze střední. Původně jsem tam nechtěla jít, ale Ni mě nakonec překecal. 

,,To se neboj. Vždyt víš, že pro mě jsi ta jediná ty. Tak pojd." věnuje mi polibek než opustíme naší vilu a nastoupíme do auta. Cestou do klubu kde sraz máme vyzvedneme ještě Harryho a Nell ano i oni dva to spolu pořád táhnou a chtěli jsme prostě přijet dohromady. Z Nell se stala poměrně úspěšná modní návrhářka. Já její modely miluju a nosím od ní asi nejvíce věcí.taky jsem pro ní nafotila jednu kolekci. Když zaparkujeme u klubu a vystoupíme z auta seběhne se kolem nás zase několik fotografů. už jsem si na to za ty léta sice zvykla více,ale pořád ne úplně. Na něco takového si člověk asi prostě nikdy nezvykne. Naštěstí díky ochrance se brzo dostaneme dovnitř klubu. Téměř ihned se na nás stočí pohledy všech lidí zde. V obličjeích poznávám své bývalé spolužáky a taky učitele. Najednou se k nám několik z nich rozběhne a začnou se překřikovat jeden přes druhého a ptát se na různé otázky a poté se taky chtějí fotit. Fajn od nich jsem to nečekala, ale samozřejmě se s nimi vyfotíme i se jim podepíšeme. Když už odpadne ten největší nával přejde k nám hnědovlasá dívka. Nejdříve nevím o koho jde, ale poté v obličeji poznám Tamaru. 

,,Ahoj." pozdraví nervozně. 

,,A-ahoj." zakoktám se. Vypadá jinak. Už nemá blond vlasy,její umělý nehty a řasy taky zmizely. V jejím obličeji je znát únava a celkově vypadá, že jí všechno přetéká přes halvu. Z nějakého důvodu mi jí začne být líto. 

,,Jak se máš ? Jasně ptám se asi blbě, máš se skvěle." pokusí se o úsměv. 

,,Jo to mám a co ty ? Vyšel ti ten modeling ?" zeptám se.

,,Ne. Teda rok po střední ještě jo, ale pak vyšly z mody vyhublé a umělé holky a tak o mě přestal být zájem. Takže ted jsem celé dny v práci, abych si něco vydělala. Víš vždycky jsem ti záviděla." poslední větu spíše šeptne. 

,,A co prosímtě ?" zeptám se nechápavě.

,,To, že i přes to, že jsi se nemalovala nenosila to nejlepší oblečení jsi byla stále tak hezká. To já nikdy nebyla. Ráno jsem trávila hodinu v koupelně,a bych mohla jít do školy." fajn tak tohle už jsem vůbec nečekala. 

,,To není pravda. Tam, každá holka je něčím krásná. Ty jsi byla a stále jsi. Určitě budeš jednou zase štastná věřím v to a přeju ti to. Každej si zaslouží štěstí." usměju se a upřímně ? Svoje slova myslím naprosto vážně. Nějaké to naštvání na ní jsem za ty roky už strčila někam úplně pryč. Co bylo to bylo. 

,,Děkuju. Vždycky jsi byla tak hodná. Promin za to jak jsem se k tobě chovala." sklopí svůj pohled na zem. 

,,Neomlouvej se to už je dávno za námi jo ?" usměju se a obejmu jí. 

,,Děkuju. No..tak já zase půjdu. Mimochodem moc vám to spolu sluší." usměje se na mě a Nialla a poté ještě na Nelly a Harryho a poté odejde. Ni si mě otočí čelem k sobě. 

,,Už jsem ti někdy řekl jak moc tě obdivuju ?" odzbrojí mě jeho úsměvem. 

,,Za co prosímtě ?" 

,,Za to jaká jsi. Už chápu proč jsi pro ty všechny holky po celém světě idolem a inspirací. Miluju tě." 

,,Miluju tě." stihnu zopakovat ještě předtím než spojí naše rty. Kdo by řekl, že jednou opravdz budu mít opravdu úžasný život a budu se mít prostě skvěle. Myslím,ež na začátku tohoto vyprávění asi nikdo. 

Jenže jak se ukázalo, můj život byl jedno velké překvapení......

Tak a máme tady úplný konec. Chce se mi brečet, protože tahle storka mi k srdci přirostla úplně nehorázným způsobem. Ale jak to tak bývá něco končí a něco nového začníná. A proto se již zítra můžete těšit na prolog k mému novému příběhu, který ponese název B*tch. Ale nebojte nebude to nič sprostého, slibuju. NK tak snad se vám tenhle příběh líbil a bude se vám líbit u ten nový. Moc vám chci ještě poděkovat za vaší úžasnou podporu díky, které jsme toto dílo dostali na 39 místo ve Fajn Fikce a máme téměř 4K přečtení. Víte upřímě jsem včera uvažovala o tom, že přestanu psát z určitých důvodů. Ne proto že by to nenaplnovalo to vůbec. Naopak to opravdu miluju stejně jako vás a proto budu pokračovat. Niki 💚 Btw. Klobouk dolů pro ty co to dočetly sem.

Q:včera začalo Niallovi tour. Je tady někdo komu můžu závidět že na něj půjde ?
A: bohužel ne a jsem z toho docela dost špatná

Surprise (1D)Where stories live. Discover now