12. Mrs. Niall Horan

1.8K 90 17
                                    

Niallův pohled

Zatímco jedu domů mi pořád vrtá hlavou proč tak pospíchala. Už minule když jsme spolu volali to taky nějak v tuhle dobu típla s tím, že musí jít. Děje se něco ? Zaparkuji v garáži a vydám se domů. Jen co otevřu dveře slyším hlasy mejch čtyř kamarádů. 

,,Co tady děláte ?" zeptám se, když dojdu za nimi do obýváku, kde se koukají na pomádu. Nojo Louis a jeho pomáda. 

,,Čekáme na tebe. Jaký bylo rande ?" upřímně mě zas tolik nepřekvapuje, že tady jsou. Běžně si pořád lezeme do domů. Pouze si povzdechnu si a sednu si k nim na gauč. 

,,To nezní moc dobře." zkonstatuje Louis a film stopne. 

,,Ne,teda jo, teda já vlastně nevím." opět si povzdechnu. Všichni na mě nechápavě koukají. 

,,Víte, celej večer byl fakt skvělej. Povídali jsme si, smáli se, prostě si fakt rozumíme. Jenže pak jsme nasedli do auta a ona najednou když zjistila, že už je třičtvrtě na jedenáct tak začala šílet za jak dlouho budeme u ní, že pospíchá a potom se rychle vypařila. Nevím co si o tom mám myslet." vysvětlím. 

,,No upřímně taky nevím co a ptal jsi se jí nato ?" zeptá se Liam. 

,,Jo ptal. Ptal jsem se jestli se něco neděje a ona říkala, že nic, ale moc přesvědčivě mi to neznělo. Už minule, když jsme spolu volali tak zhruba ve stejnou dobu to taky rychle zavěsila s tím, že musí jít."zakroutím nechápavě hlavou.

,,Třeba má přítele, kterej chodí v tuhle dobu z práce tak nechce, aby věděl, že se bavíte." navrhne Harry přičemž od nás všech schytá nepříjemné pohledy. 

,,Dík, brácho ted jsi mi fakt pomohl." řeknu ironicky.

,,Notak Nialle dělám si srandu." položí mi ruku na rameno.

,,Přece kdyby někoho měla. Řekla by mi to ne ? A určitě by se mno jen tak nechodila na večeři. Jasně šli jsme jako kamarádi, ale stejně. Už jednou byly naše fotky na netu, přeci by to on viděl ne? Takže přítele asi nemá." přemýšlím nahlas, ale myslím si, že docela logicky. 

,,Tak co jinýho ?" zeptá se Liam. 

,,To kdybych věděl." 


Diany pohled 

Ráno

Vylezu z postele, dnes přeci jenom něco odpočatější. Díky návštěvě zubaře jsme si totiž mohla dokonce o hodinu přispat. Obleču si fialkové šaty, nasadím náramky, vykonám ranní hygienu a vydám se na autobusovou zastávku. 


,,Takže vše je v pořádku, sestra vám dá opět termín za půl roku." sdělí mi zubař. 

,,Dobře,děkuju na shledanou "rozloučím se a spokojeně opustím ordinaci. Mám skvělýho zubaře. Dříve jsem se jich bála, ale tohle je první, kterého se nebojím. Asi hlavně díky jeho přístupu. Během další půl hodiny už jsem doma. Je dvanáct takže mám tři hodiny než půjdu do práce. Odemknu dveře od bytu a vlezu dovnitř. Překvapí mě, že je matka ještě doma. Už ani nevím kdy jsem jí naposledy viděla doma takhle přes den. Ona většinou touhle dobou odchází a to já jsem ještě ve škole. 

,,Co tady děláš ?" zeptá se. Je zase napitá, už v tuhle hodinu,ale nevypadá, že moc. Typuji to tak pouze na víno. Ani její hlas nezní až tolika nepříjemně jako večer.

,,Byla jsem u zubaře." odpovím jí. 

,,Takže ty kašleš na školu a radši si chodíš k zubařovi ? Co myslíš, že s tebou jednou bude tímhle přístupem ? Já se o tebe nebudu starat nadosmrti." rozčílí se. Jo tak ty se o mě teda staráš, hotová máma roku tohleto dámy a pánové. Upřímně se jí ted ani nebojím, možná proto,že si myslím, že  v tuhle chvíli ještě není tolik opilá, aby mě zmlátila. Chci něco říct, když se ozve zvonek. Dojdu tedy ke dveřím a otevřu je. 

,,Nialle ? Co ty tady ?" zeptám se překvapeně. Sakra, sakra máma bude nadávat. 

,,Včera jsi u mě ztratila botu, asi ti vypadla z tašky." řekne a podá mi jednu z mých tenisek. Ajo. 

,,Aha, ehm tak děkuju." nervozně se kousnu do rtu. Nechci, aby se s mámou viděli.

,,A ahoj ty jsi Diany kamarád ?" ozve se zamnou až příliš uměle sladký hlas mé matky. Ajo já zapomněla na její přetvářku. víte moje máma je velmi dobrá herečka. Umí se hraně chovat jako mílijus před návštěvou ,ale já to poté odnesu když jsme samy. 

,,A dobrý den, ano jsme Niall. Těší mě." usměje se a potřese si s ní rukou. 

,,No tak pojd klidně dál, já už stejně musím jít. Mějte se hezky děti." věnuje nám falešná úsměv a dokonce mi vtiskne polibek do vlasů. To snad není možný. I když možná je to tak lepší. Ni si bude myslet, že je vše v pořádku. Poté odejde. Rukou mu naznačím, aby vstoupil dovnitř a ona tak učiní.

,,Máš milou mamku." usměje se. Jo jasně nejmilejší na světe. 

,,Jo to mám." řeknu pouze a zavřu za ním dveře. 

,,Jdeme ke mně do pokoje ?" zeptám se ho a on mě s přikývnutím tedy následuje do oné místnosti. 

,,Vím, že to není nic moc, prosím nekomentuj to." už opět se cítím trapně, když vstoupíme do mého velmi skromného pokojíku. 

,,Není co komentovat, já nejsem ten typ, opravdu ne." pousměje se na mě a lehce mě pohladí po paži na, které mi následně vyraší husí kůže. Poté se ani sama nevím jak, konverzace sama od sebe rozjede.


,,Ty náramky se mi líbí, hlavě tenhle." usměje se a do ruky chytne oba náramky z mého zápěstí. Hlavně ten s nápisem Mrs. Niall Horan.

,,Je to trapný." zkonstatuji a celá zrudnu. 

,,Nene. Naopak to je moc roztomilý....stejně jak ty." cítím jak se dívá na mě a tak k němu zvednu i já svůj pohled. Uculuje se od ucha k uchu zatímco já tady rudnu. No je tohle nějaká spravedlnost ? Tak nějak úplně zapomenu na to co se skrývá pod náramky a dojde mi to až poté co mi po zápěstí přejede palcem. Najednou se zamračí a svůj pohled přemístí opět na mé zápěstí. Sakra.

,,Diano ?" zeptá se lehce zamračeně a mně je jasné, že z tohohle už se nevykroutím. 


Ouu tak že by se všechno Ni dozvěděl ? No uvidíme. Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Omfg Surprise je 187 v ktaegorii Fan Fikce omg jak je to možný ? Moc moc děkuju lásky <3 

Tak já za chvíli jedu. Ale mám pro vás DOBROU zprávu. Už ted mám předepsané dva díly, protože jsme poslední dva dny nedělala skoro nic jiného, ale udoudila jsem že v tom nejnapínavějším vás nemůžu nechat týden čekat. Takže do pondělí ještě díly budou a pak uvidím jak to budu zvládat d soboty kd yjedu domu. Možná vám pakřeba nějakej dílek hodím,a le to už opravdu nevím :) Mějte se tu krásně, skládejte básně a prostě se mějte hezky :D :* 

Q: Tak a do třetice všeho dobrého. Kterou Liamovu písničku máte raději ? Strip That Down nebo Get Low? 

A: Stoprocentně strip that down <3 

Surprise (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat