4. Koncert

2K 96 23
                                    

,,Ahoj Di." obejme mě Nell jakmile mi otevře dveře od jejich domu.

,,Ahoj takhle jdeš ?" zeptám se a když se odtáhneme podívám se na její černobílé šaty áčkového střihu s gepardím vzorem.

,,Jop, jak vypadám ?" zasměje se, když odstoupí ode dveří, abych mohla vstoupit dovnitř a zout si své boty. 

,,Právě, že vypadáš skvěle." upřímně se usměji. 

,,Je ahoj Diano, ráda tě vidím." příjde ke mně Nina, mamka Nelly a i ona mě stiskne v obětí. Tyhle dvě jsou vlastně jediné spolu ještě s Nellyným tátou, které vědí co se u nás doma děje. Já osobně se tím rozhodně nikde nechlubím. Ví o tom pouze lidé, kterým opravdu věřím. Opravdu nepotřebuji, aby mi každý druhý člověk říkal jak je mu to líto a tak o to nestojím. 

,,Ahoj. Jak se máš ?" zeptám se jí. 

,,Já dobře a co ty ?" pousměje se. 

,,Dneska zrovna skvěle." zasměju se. 

,,Tak šup pojd nebo to nestihneme." zasměje se Nell a tak mě za ruku zatáhne do svého pokoje.

,,Tak jdeme vybírat." usměje se a otevře svou velkou skřín. Ihned se jí začneme prohrabovat a vymýšlet co si mám obléct. 

,,Jo tohle je ono." usměje se, když si na sebe asi po dvaceti minutách obleču černé legíny, bílé delší tričko s nějakým obličejem dívky a černou koženou bundičku. Vypadá to na mě fakt dobře. 

,,Souhlasím taky se mi to líbí." oplatím jí úsměv a tak se dáme do líčení. Nejrpve začnu líčit já jí. Nanesu make-up, pudr, její oříškově hnědé oči obtáhnu černou tužkou a ještě to doplním řasenkou a leskem na rty. Její světle hnědé vlasy nechám volně v přírodních vlnách a poté se ona už začne činit na mě. taky mi nanese make-up, ještě že používáme stejné číslo, přepudruje, udělá hnědé stíny, řasy přejede řasenkou a mé dle mého názoru poměrně plné rty růžovým leskem. Vlasy mi také nechá volně a jsme tak hotové. A akorát na čas, aby jsme vyrazily. 

,,Tak jsme tady." usměje se nadšeně, když zaparkuje na parkovišti u arény.

,,Nemůžu tomu uvěřit, fakt nevěřím, že jsme tady, že jsme na jejich koncertě a že se s nimi pak setkáme osobně. Moc ti děkuju, nedokážu ti slovy poděkovat." zakroutím hlavou. Vše se to odehrálo tak rychle. V životě by mě nenapadlo, že se tohle stane.

,,Neděkuj, prostě si ted splníme sen." usměje se na mě. 

,,A ty balonky si vzala ?" dojde mi najednou. 

,,Neboj mám je." ukáže mi kabelku ve, které se nacházejí čtyři balonky naplněné vodou. Víte jednou když jsme ak uvažovaly jaké by bylo být na koncertě kluků, když se polévají a tak. Napadlo nás, že by bylo opravdu hustý, kdyby na ně jednou prostě nějaká fanynka hodila balonek napuštěný vodou,a by jsme jim to oplatili. No a tehdy jsme si slíbily, že jestli se jednou přeci jen dostaneme na jejich koncert a budeme dostatečně blízko, budeme to my kdo je smočíme. No a ten den přišel dnes, jelikož jsme v první řadě. Po mém úsměvem přikývnutí vystoupíme z auta a přejdeme k frontě. 

,,Bože my jsme tak blízko." obejmu nadšením Nell, když už stojíme na svých místech přímo u podia. Tohle fakt není možný, Určitě to je jenom sen ze kterýho se probudím. Řeknu si v duchu a na chvíli zavřu oči. ovšem když je opět otevřu vše tady je. Velká aréna plná fanoušků čekající na své idoly, velká stage na, které za chvíli uvidím ty moje lásky a i moje usměvavá kamarádka zde je. 

,,Ne fakt to není sen, ani sny nejsou tak úžasný." zasměje se jelikož ví, že toto gesto se zavřenýma očima dělám docela často když něčemu prostě nemůžu uvěřit. trvá to asi patnáct minut, než celý sál zhasne a rozsvítí se podium. Celá se nadšením začnu třást a obě začneme spolu s celou arénou na hlas křičet když v tom se najednou na podiu objeví ONI. 

,,Ahoj Londýne." zakřičí do mikrofonu Louis načež opět způsobí halové šílenství. Můj pohled spadne na Nialla. Oh maj gad. 

,,Jak se dnes večer máte ?" zakřičí tentokrát Harry a hádejte co se opět stane. Všichni začneme řvát z plných plic. Poté se začnou ozývat tony první písničky, kterou je jedna z mých nejoblíbenějších. What makes you beautiful. V reálu zní snad ještě lépe než z nahrávky jestli to tedy je vůbec ještě možný. Samozřejmě zpíváme z plných plic s nimi. 

,,Koncert už je tak v půlce, která mimochodem strašně rychle utekla, ale stejně jsem si jí strašně moc užila. opravdu nejlepší zážitek v mém životě, když kluci rozpoutají svou první vodní válku. A jelikož jsme v první řadě i my to schytáme. S Nell si vyměníme pohledy, které říkají to samý. Ted je ten pravý čas. Obě si vezmeme do ruky každá dva balonky a s mrknutím je začneme házet po klucích. Jakmile hodím první míček a strefím se přímo do Nialla jejich pobavené pohledy se stočí k nám. Na nic nečekáme a hodíme i zbylé tři. já svým druhým strefím Harryho přímo do, ehm do Harryho Juniora. No dovedete si představit ten křik. Divím se, že ta aréna nespadla a v neposlední řadě taky nemůžu zapomenout na smích kluků. A Ann jedním strefí Zayna a ten druhý se rozletí na Louise a Liama, kteří jsou zrovna u sebe. Jak už jsem říkala všech pět pobavených pohledů se stočí na nás a Louis se k nám dokonce natáhne, aby jsme si s ním plácli zatímco ostatní se na nás smějou nebo nám ukazují zvednuté palce nahoru.

,,Nemůžu uvěřit, že už ta pár minut je uvidíme." protřepu si ruce, abych ze sebe odehnala tu nervozitu. Opravdu jsem nechtěla konec koncertu, ale zároven jsem se nemohla dočkat až je budeme mít jen pro sebe.

,,To teda hlavně nesmíme omdlít." zasměje se Nell a poté už dostaneme pokynutí, že můžeme do backstage a tak tam celé natěšené vklouzneme. A je to tady. 

Moment, který změnil vše....

Holky sice jsme teprve poměrně na začátku příběhu,ale já si i tak nemůžu pomoc a mám z něj obrovskou radost už jenom díky vaším skvělým komentáříkům, moc si toho vážím lásky:* Niki <3

Q: Už jste někdy zabloudily v lese ? 

A: Já jo zrovna včera. Byli jsme se projít s mojí rodinou a ještě se sousedama a rozhodli jsme se to vzít lesem. jenže se začalo stmívat a my se jaksi nemohli zorientovat. Řeknu vám, že v tom lese to opravdu příjemné nebylo, ale nakonec jsme díky jedné úžasné osobě, aneb mně./ehm ehm ego up :D) z toho lesa vymotali a všechno dobře dopadlo :D

Surprise (1D)Место, где живут истории. Откройте их для себя