10. Dinner ?

1.8K 91 23
                                    

,,Di co tady děláš ?" zeptá se s úsměvem, vystoupí ze svého auta, které nechá u kraje a přisedne si ke mně na lavičku. 

,,Ale já jsem se jenom šla projít. A co ty ?" oplatím mu úsměv.

,,Jedu ze studia. Jak jsme ted dokončili turné tak máme asi tak měsíc poměrně klid, ale dokončujeme nový album." vysvětlí a já chápavě přikývnu načež se oklepu zimou. 

,,Je ti zima ?" zeptá se hned. Jemu taky nic neujde. 

,,Docela jo, jsem blbá taky mě mohlo napadnout, že ted už bude zima." protočím nad sebou očima načež on se uchechtne a téměř okamžitě mi přes ramena přehodí svou mikinu. Překvapeně vyhledám jeho pohled. 

,,Lepší ?" uculí se na mě. Snažím se ignorovat to jak jsou naše obličeje momentálně blízko a s červenajícími tvářemi přikývnu. 

,,Lepší, děkuju." chvíli si bez hnutí ještě hledíme do očí než nám asi dojde to jak by tohle mohlo blbě vypadat a tak se oba raději opřeme o lavičku. 

,,Víš, vlastně jsem se ti chtěl omluvit." promluví. 

,,Za co ?" věnuji mu nechápavý pohled. 

,,No myslím, že jsi asi viděla ty články na internetu. Fakt promin, bohužel s tímhle nic neudělám." povzdechne si. 

,,Neboj na tebe se nezlobím, vím, že za to nemůžeš. Asi tvůj život není vždycky až tak úžasný jak si spousta lidí myslí co ?" 

,,To máš pravdu. Teda neber to špatně, svojí práci miluju a nic jinýho nechci a nikd ychtít dělat nebudu, ale co se týče toho všeho kolem hudby, nemám pořádně klid. Jdu si pro kafe a paparazzi mi jsou v patách, jdu s kamarádkou ven to samý a ještě píšou, že mám novou přítelkyni a tak to je se vším. Každopádně jsem rád, že tobě to zas až tolik nevadí." koukne na mě.

,,Jasně je to nepříjemný obzvlášt když na to nejsi zvyklej jako já, ale není to důvod proč bych se s tebou přestala bavit nebo vídat. T-teda jestli se chceš dál se mnou bavit a tak, víš chápu jestli ne pro........." začnu nervozně koktat, ale on mě naštěstí přeruší.

,,Jasně, že se s tebou dál chci bavit i vídat. Víš sice tě znám chvíli,ale mám tě rád." usměje se na mě. Jeho úsměv i slova, která vypustil z pusy mě zahřejí u srdce. 

,,Taky tě mám ráda Ni." oplatím mu úsměv. 

,,No.....takže co děláš zítra ?" zeptá se. 

,,Dopoledne jsem ve škole a odpolko v práci, proč ? " pokrčím rameny. Zkrátka normální den. 

,,No a nešla by jsi se mnou na večeři ?" zeptá se s úsměvem. Niall mě zve na kamarádskou večeři bože můj.ALe opět je tady ten samý problém, achjo jak já nesnáším svůj život. 

,,Já....Ni nevím jak bych to řekla, šla bych moc ráda, ale........." povzdechnu si. Jeho pohled najednou posmutní. 

,,Ale ?" vyzve mě, abych pokračovala. 

,,Bože je mi to strašně trapný, ale prostě ted nemám peníze a do výplaty ještě poměrně daleko." takhle trapně jsem se opravdu dlouho necítila. Radši sklopím pohled na zem, abych se nemusela koukat na jeho vysmátý obličej. 

,,Di." překvapí mě, že místo smíchu slyším jeho naprosto normální hlas. Jeho prsty se objeví pod mou bradou a on mi jí tak zvedne, abych se na něj podívala. 

,,Já tě samozřejmě zvu.Pamatuj si, že když půjdeš někam se mnou tak platím já a trapný ti to bejt nemusí." pousměje se na mě. 

,,Ale já se pak cítím trapně." povzdechnu si. 

,,To už je tvůj problém, ale já za tebe prostě platit budu." mrkne na mě se zasmáním. 

,,Půjdeš tedy zítra ?" dodá. 

,,Moc ráda." usměju se a nechám se jím vtáhnout do obětí. 


,,Tak děkuju za odvoz a popovídání." usměju se, když zastaví u mého domu. Povídali jsem si asi hodinu.

,,Maličkost." 

,,Jo a na tady máš tu mikinu i za to děkuju, jinak bych asi zmrzla." zasměju se a začnu si sundavat jeho mikinu. 

,,Nech si jí, vrátíš mi jí někdy jindy." mrkne na mě a tak mu tedy opět poděkuji jako dnes už tak po padesáté, obejmu ho na rozloučenou a vydám se domů. Po dlouhé době usínám s úsměvem na tváři. 


Ráno

Dneska jsem si přivstala,ale upřímně mi to ani extra nevadí, protože večer jdu s Niallem na večeři. Včera jsem to samozřejmě musel a hned zavolat Nell a ta mi hned sdělila, že mi od ní půjčí něco na sebe. Jsem zvědavá co vybere, ale věřím jí. No a přivstala jsem si právě proto, abych to tady mohla uklidit ted ráno a připravila si třeba i nějaký věci na večeři, protože večer to teda asi bude honička, abych stihla do jedenácti uvařit a tak, ale večeře s tím usměvavým Irem mi za to stojí. Rychle tedy vstanu, hodím na sebe bordovou sukni a černé tílko s nějakým motivem, v koupelně vykonám ranní hygienu a poté se ihned dám do práce

Snad za to ten večer bude stát, jasně, že jo všechno co se týká Nialla za to stojí, ale co ty následky ? 


Takovej sladší díl, snad se líbilo. prosím o voltes akomentíky Niki <3

Q: Kterou písničku od Nialla máte radši ? This Town nebo Slow Hands ? 

A: Obě prostě miluju, protože prostě Ni <3 Ale o něco víc, přeci jen Slow Hands protože to je prostě pecka <3 


Surprise (1D)Where stories live. Discover now