9. Sexy Ass

1.8K 95 15
                                    

Tak hurá do dalšího dne. No hurá...dejme tomu. Vylezu z postele ze, které se mi upřímně vůbec nechce. Hodím na sebe bílé tílko a džínové kratásky, na ruku natáhnu náramky, tak jako každé ráno se nachystám a poté výjdu ven. 

,,Ahoj už jsi to viděla ?" zeptá se Nell hned jakmile nasednu do auta. 

,,Ahoj a co jsem měla vidět ?"zeptám se nechápavě. 

,,Jste s Niallem na internetu." vysvětlí. 

,,No a kde bych to jako já asi měla vidět ?" zeptám se nechápavě. Vždyt nemám mobil s internetem, notebook, nic. Jsem úplně odstřihnutá od okolního světa. 

,,Ajo, promin nedošlo mi to, tak na." na chvíli chytí volant pouze do jedné ruky a podá mi můj mobil. Ihned na mě vyskočí pár fotek na, kterých jsem s Niallem když jsme byli předevčírem na obědě. Jaktože jsem si nevšimla toho, že nás někdo fotí ? 

Niall Horan byl předevčírem spatřen na obědě s doposud neznámou dívkou. Niall je známý tím, že si své soukromí obzvlášt co se týče jeho vztahů poměrně udržuje, ale pro tentokrát se mu to nepovedlo. Je sympatická brunetka snad Niallovou novou přítelkyní ? 

Stojí tam pouze takový krátký článek. 

,,Ježiši, myslíš, že to viděl někdo ze školy ?" zeptám se s povzdechnutím. 

,,No asi ne všichni, ale moc dobře víš jak Tamara Nialla miluje, myslím, že jí to určitě neušlo." poté co to řekne si opět povzdechnu. 


Zazvoní na poslední hodinu a tak se všichni radostně vydáme na hodinu. 

,,Diano chci se tě na něco zeptat." řekne poměrně hlasitě Tamara přes celou chodbu tak, že se kolem nás všichni seskupí. A já si říkala, že mi dneska dala pokoj. Znudeně se na ní otočím a snažím se vypadat naprosto v pohodě i když jsem ve skutečnosti celá rozklepaná. 

,,Co znamenají tyhle fotky ?" zeptá se a do vzduchu zdvyhne mobil na kterém jsou fotky mě a Nialla. 

,,To není tvoje věc." kde jsem sakra vzala takovou odvahu jí odporovat ? 

,,Všechno je moje věc. Takže jak to bylo mezi tebou a Niallem hm ? Viděl tě jak vypadáš jako chudinka tak tě z lítosti vzal na oběd ?" pohrdavě se zasměje a stejně tak všichni zde přítomní až na Nelly samozřejmě. 

,,Tamaro dej si pohov a nezávid jí jo ?" zastane se mě Nell. 

,,Nemám jí co závidět. Niall stejně jednou bude můj, bud on nebo někdo jinej z nich. Copak by odolali mě ? Nevím proč bych jí měla závidět, že vypadá jako chudinka a počkat........ona je. Je jasný, že mu tě bylo pouze líto s takovou jako jsi ty by se nikdy nezahazoval." přiblíží se blíže ke mně. Ač nechci její slova mě opravdu raní. Ale tu radost jí neudělám. Nesložím se z toho. Rozhodně ne ted a tady před ní. 

,,Fajn bylo to tak máš pravdu. Prostě jsem vypadala tak strašně, že se mu zželelo. nic víc v tom nebylo." nebudu jí oponovat, at si myslí co chce. Já nejsem jako ona, nepotřebuju se povyšovat nad ostatní. Na to nemá právo nikdo. 

,,Já to věděla." věnuje mi další povrchní úsměv než se otočí na jejích vysokých podpatcích a odkráčí pryč. 

,,Pojd." přehodí mi Nell ruku přes ramena a odvede mě do auta. Chce se mi brečet, ale musím to vydržet. Nechci pře Nell pořád tolik brečet jako malá holka. 

,,V pohodě ?" zeptá se starostlivě a podívá se na mě.

,,Jo v pohodě." pousměju se a setřu si jednu neposlušnou slzu. 

,,Proč jsi jí neřekla pravdu ? " zeptá se zatímco už jedeme do práce.

,,A jaká je vlastně pravda ?" odpovím na otázku otázkou. Sama vlastně nevím proč se se mnou ten kluk baví. 

,,Že se mu líbíš a proto tě pozval na oběd." mrkne na mě. 

,,Tak zaprvý jsem to neřekla, protože nevidím důvod jim to sdělovat a za druhý je sice fajn, že si myslíš, že je to tím, že se mu líbím, ale upřímně mi její slova daly brouka do hlavy. Co když mu mně je opravdu jenom líto ? Jasně neví co se děje doma nebo tak, ale líto mu mně být může." 


S povzdechnutím dovařím večeři a akorát se vydám do mého pokoje když se přede mnou otevřou dveře od bytu a dovnitř vleze máma s nějakým chlapem, který jí cpe jazyk až do krku. 

,,Počkej jen něco zkontroluji." řekne moje máma tomu maníkovy, odtáhne se od něj a vydá se do kuchyně zřejmě zkontrolovat zda je uvařeno. Chcci dál pokračovat do mého pokoje když se na mém pozadí objeví něčí ruka, která ho zmáčkne. 

,,Hm tak sexy prdelku jsem dlouho neviděl, co kdyby jsi se k nám přidala ?" zavrní mi do ucha načež já se celá oklepu. Fuj to je tak nechutný. Ihned od něj odskočím a aniž bych o tom přemýšlela, pouze čapnu klíče a vypadnu z bytu přičemž až sebou slyším pouze jeho smích. Odběhnu na lavičku, která je poměrně kus od našeho paneláku a až tady se zastavím a posadím se na ní. Přičemž se celá klepu. Ani si nedovedete představit jak tohle bylo sakra nechutný. Klepu se zároven z toho co se stalo a zároven díky tomu, že je zima a já jsem tady pouze v kratáscích a tílku. Pohlédnu na mé náramky a lehce je odsunu. Podívám se na dnešní novou práci a povzdechnu si. Dnes jsem to nevydržela a musela jsem to udělat hned jak jsem přišla z práce. Prostě toho na mě bylo víc než obvykle. Neustále musím hlavně myslet na to jestli Tamara třeba opravdu nemohla mát pravdu. A tahle představa mě možná zžírá úplně nejvíc. Z mého dumání mě vyruší zastavení auta u krajnice a tak na něj zvednu pohled. Když se střetnu s tím jeho moje srdce se opět rozbuší jako o závod. Koneckonců jako vždy. 


Takovej smutnější díl. Prosím o voltes a komentíky Niki <3

Q. Oblíbená marmeláda ? 

A: Jahodová

Surprise (1D)Where stories live. Discover now