11. You Are So Beautiful

1.9K 88 23
                                    

Prosím dole si přečtěte co tam píšu, je to poměrně důležité. Děkuju a užíjte si díl :)


,,Na a jdi se převlíct." podá mi Nell bílo zlatou tašku ve, které je oblečení, které mi půjčí. Právě nám skončila směna. Poděkuji jí a z tašky vytáhnu opravdu krásné bílo- světlounce růžové minišaty na tenkých ramínkách, s lehce nadýchanou sukní, která je vzadu o trošku delší než ve předu. No prostě jsou fakt úžasné.  Taky tam je ještě růžový tlustá náramek, který vlastně bude přiléhat přímo na ruku. ta Nell myslí opravdu na všechno, protože gumové náramky se k tomuto opravdu nehodí.Rychle se do nich převleču a otočím se na Nell. 

,,Páni tobě sednou snad víc jak mě, tak pojd šup jdeme do auta." popožene mě a tak rychle čpaneme věci a nasedneme do jejího auta. Vzala jsem si svoje líčení sebou, abych se mohla začít líčit u v autě. Takže si při cestě nanesu, alepson make-up a pudr. Když zastavíme všimnu si, že Niallovo auto tady ještě není takže pokračuji řasenkou a hnědými stíny. Akorát jsi jdu nanášet tělovou rtěnku, když za námi zastaví černý range rover. Niall. Sakra. Rychle si tedy přejedu rty a poté se ještě otočím na Nell.

,,Tak jak vypadám ?" zeptám se rychle. 

,,Moc ti to sluší, tak si to užíjte." usměje se na mě. 

,,Moc ti za všechno děkuju. "nahnu se k ní a na rozloučení jí obejmu a vystoupím z auta. 

,,Ahoj Ni." lehce nervozně se pousměju a jdu k němu na krásných lodičkách. Ještě, že s Nell máme i stejnou nohu. Boty na pod padku jsem na sobě neměla už ani nepamatuju. 

,,Di, A-ahoj." zakoktá se a pootevře ústa když se na mě podívá. 

,,Moc ti to sluší. Teda ty jsi krásná vždycky,ale dneska prostě, wow." dodá s úsměvem.. Lehce se s červenajícími tvářemi zasměju. 

,,Děkuju. taky vypadáš dobře." přejdu k němu a on si mě přitáhne do obětí přičemž mi vtiskne pusu na tvář. Lehce se zachvěju. Bože můj to je poprvý kdy mi dal pusu na tvář. Mám co dělat, abych neomdlela, ale nakonec to přeci jen ustojím. 

,,My jsme s Nelly teprve ted přijely z práce tak já si to jenom hodím domů a můžeme vyrazit ?" zeptám se a poukážu na mojí školní tašku, taštičku s líčením a tašku ve, které mám své oblečení. 

,,Jestli chceš tak můžeme jít hned a necháš si to v autě." navrhne. 

,,Tak jo:" přikývnu s úsměvem. Otevře mi dveře a já s poděkováním nastoupím a věci si hodím na sedačky dozadu. 


,,Těším se na zítřek."zkonstatuji, když už v restauraci čekáme na naše objednané jídlo.

,,Proč ?" zeptá se. 

,,zítra nejdu do školy. Jdu totiž k zubařovi na prohlídku." vysvětlím. 

,,No tak nevím jestli je zubař zrovna výhra." zasměje se. 

,,No to sice ne, ale furt lepší než škola." i já se zasměju.

,,No a co vůbec plánuješ dělat po střední ? Půjdeš na vysoko nebo....?" líbí se mi, že se o mě opravdu zajímá. 

,,Vlastně pořádně nevím, ale na výšku nepůjdu určitě. Nejspíš si prostě najdu nějakou pořádnou práci za lepší peníze, protože tomu budu moc věnovat víc času."pokrčím rameny. 

,,Ale vždyt už takhle pracuješ celej den, nemáš toho už někdy prostě dost ?" 

,,To víš, že mám. Ale nemám na zbit. Ale nechci si kazit tuhle večeři. Nemůžeme se bavit o něčem jiným prosím ?" zeptám se. 

,,Jo jasně, promin." usměje se a změní téma. 


Nasedneme do auta a já až ted vytáhnu mobil, abych zkontrolovala čas. Sakra. Už je po půl jedenáctý, doprdele, proč ten čas tolik utíká. 

,,Nialle jak dlouho to je odsud ke měn domů ?" zeptám se vystresovaně. 

,,Asi deset minut, proč ?" zeptá se zatímco si stejně jako já zapne pás. 

,,Musím bejt rychle doma." vysvětlím. 

,,Proč děje se něco nebo ?" zeptá se nechápavě. 

,,Ne nic jenom prostě musím být nejpozdějc ve třičtvrtě doma, stihneme to prosím ?" kouknu na něj. Pouze přikývne a rozjede se. Celou cestu si nervozně pohrávám s lemem mých šatů. Až nakonec minutu po třičtvrtě zastavíme u mého domu. 

,,Moc ti děkuju a  promin za tohle, bylo to úžasný pa." vysypu ze sebe a rychle sahám do zadu pro tašky. 

,,Já taky děkuju moc jsem si to užil, ale Di....děje se něco ?" koukne mi z příma do očí. Na sucho polknu.

,,Ne nic jen prostě už musím jít, pa." vysypu ze sebe opět, vtisknu mu rychlou pusu na tvář a s taškami v rukách vystoupím. Rychle zaběhnu domů, skopnu si z nohou lodičky, které spolu s věcmi hodím do pokoje a rychle ze sebe sundám i šaty a hodím na sebe své oblečení. Kdyby to máma viděla ihned by mi to zabavila a prodala a jelikož je to Nell tak by to asi nebylo úplně dobrý. Poté zaběhnu do kuchyně. Dělám lečo což je naštěstí rychlý protože jsem si všechno už ráno nakrájela takže to tam pouze nahážu, přidám vajíčka a začnu míchat. Sakra, sakra, notak ještě minutu, ještě minutu. Říkám si v hlavě, když už to skoro mám. Během pár vteřin se otevřou dveře a já si pro sebe potichu zanadávám. Naštěstí matce trvá než se sem došourá a tak přesně když vchází do dveří sporák vypnu a úlevně si oddechnu. Podívá se na mě, nic neřekne a zmizí ve svém pokoji. Já se unaveně opu zády o linku a vydýchávám. Tak tohle bylo o fous.zalezu do koupelny kde se dolíčím zatímco musím přemýšlet. Byl to tak skvělej večer a já to pak všechno zkazila tím jak jsem rychle vypadala. Co když na mě bude naštvanej ? Nebo si to vyloží tak, že ho nemám ráda a nechci se s ním bavit ? Rukama si frustrovaně promnu obličej a sáhnu pro žiletku. já se za tohle fakt nenávidím,ale bohužel s tím prostě nemůžu přestat. Ten pocit chvilkový úlevy je prostě jako droga. 

Změní se tohle vůbec někdy ? 


Noo,nevím úplně co k tomu říct. Holky tenhle díl jsem tak prožívala, že jsem tu část kde pospíchali psala tak rychle abych to taky stihla :D A když jsem to dopsala taky jsem si úlevně vydechla. Vůbec mi to psaní už neleze na mozek :D  Btw. Spousta z vás si myslela, že ten následek o kterým se v minulém díle bavilo bude to, že jí něco udělá máma, ale vypadá to že ne. V čem to teda asi bude ? Doufám, že se to líbí a těším se na vaše názory. Prosím o voltes a komntíky. Niki <3 

Důležité: Tak holky mám pro vás špatnou zprávu. Už je tady zase ten čas, podruhé během těchto prázdnin kdy jedu pryč. Zítra odjíždím na soustředění do Harrachova, takže vám asi došlo že po celý týden mého pobytu tam, nejspíš díl nevíjde. Zítra ještě ano, dám ho sem než budu odjížděl,ale poté už nevím. Možná si stihnu během dneška třeba  jeden díl předepsat a pak vám ho zveřejnit nebo zkusím třeba něco sesmolit tam když bude náhodou čas, ale jak vždy říkám, budu se snažit, ale nic neslibuji. Každopádně pro ty z vás, které by třeba zajímalo co na soustředku dělám a tak. Určitě ty z vás, které to ještě neudělaly můžete začít sledovat můj instagram: nikolacikanova, kde se v mystory určitě něco objeví a možná, když bude čas tak třeba bude i stream takže jak říkám kdyby vás to třeba zajímalo, budu ráda :) Děkuju za pochopení, omlouvám se a doufám, že na storku za ten týden nezapomenete. <3 

Jo a ještě bych vám moc chtěla za něco poděkovat. Můj starší přběh: Camp Undercover už má 25k přečtení. To je prostě boží už moje druhá storka s takovýmhle množstvím. Moc moc všem děkuju. Díky vaší podpoře mě to psaní baví ještě víc a taky mě hodně popoháníte v tom, abych se zlepšovala. Miluju vás <3 

Q: Kterou Louiho písničku máte raději ? Just Hold On nebo Back to You ? A pro ty z vás, které by mohly mít námitky, že Just Hold On je vedená pod Stevem, ano vím to,ale chápete jak to myslím ne ? Prostě tam zpívá Loui :D 

A: U mě na sto procent Back to You <3 

Surprise (1D)Where stories live. Discover now