22. Niall and Nelly ?

1.7K 87 29
                                    

Když tak nějak uklidním své pocity, samozřejmě hlavně dojetí, odtáhnu se od něj,a bych se mu mohla podívat do těch dokonalých očí. 

,,Ni...já. Je to fakt úžasný a moc se mi to tady líbí, ale nechci tě tady otravovat opravdu ne a....."

,,Neotravuješ. Kdybych tě tady nechtěl tak ti to nenabízím ano ?" přeruší mě. Lehce si povzdechnu. 

,,Budu ti platit." řeknu rázně a založím si ruce na prsou. 

,,Nebudeš." odporuje on a udělá úplně to samé gesto jako já. 

,,Nialle......" chci opět něco namítnout,ale jsem opět přerušena. 

,,Prostě ne, to je moje poslední slovo. Já tě tady chci mít u sebe ne proto, abych z tebe tahal peníze, ale proto, abych se tady měl s kým koukat na televizi, povídat si a taky hlavní a nejdůležitější důvod je, aby jsi byla v bezpečí a nic se ti nemohlo stát, aby jsi se měla konečně dobře." pousměje se a uchopí mé ruce do těch svých. 

,,Opravdu ?"zeptám se se slzami v očích. Bože já jsem citlivka. Usměje se a přikývne. 

,,Budu tady bydlet moc ráda." oplatím mu úsměv. A opět se nechám vtáhnout do jeho obětí, vdechujíc jeho úžasnou vůni. 

,,Ale to ještě není všechno. Otoč se." jeho ruce se přemístí na mé boky a a mnou projede příjemné mrazení zatímco mi tyto dvě věty šeptne do ucha. Otočím se tedy a můj pohled padne na gepardované kytarové pouzdro. 

,,T-to je nová kytara ?" zeptám se překvapeně.

,,No.....jdi se podívat." cítím jak se usměje atak se rozejdu, vezmu pouzdro s kytarou uvnitř do ruky a položím to na postel. Svými prsty zašátrám k zipu a pouzdro rozepnu. Můj dech se málem zastaví když zjistím jaká kytara se uvnitř ukrývá. S tichostí přejedu prsty po strunách, krásném dřevu a taky podpisu Michaela Boublého, je pořád stejná. Přesně taková jak si jí pamatuji. Začnu opět bloudit ve vzpomínkách a zároven si uvědomuji co pro mě Niall udělal. Ihned se mi z očí začnou linout slzy, dnes již po několikáté a já se oddám vzlykům. 

,,Pšš neplač. Já tě nechtěl rozplakat, chtěl jsem ti udělat radost." začne mě uklidnovat, když si mě okamžitě zabalí do náručí. 

,,U-udělal jsi...mi vel-kou radost." dostanu ze sebe mezi vzlyky. 

,,To jsou slzy štěstí ?" pouze přikývnu. 

,,Tak v tom případě je to v pořádku." usměje se mi do krku a já se lehce zasměju zase do toho jeho. Po několika minutách se od něj odtáhnu a oba se posadíme na postel zatímco já si utírám slzy. 

,,Jak se ti povedlo jí sehnat ?" zeptám se nechápavě. Vždyt to je téměř nemožný. 

,,No nebudu ti lhát. Nebylo to jednoduchý, ale já jsem přeci Niall Horan." poklepe se hrdě na hrudi načež já se začnu zase smát. 

,,Alepson víš, proč jsem na tebe přes týden neměl čas. Sháněl jsem kytaru a zařizoval tenhle pokoj." dodá po chvíli. 

,,To jsi udělal ty sám ?" zeptám se překvapeně. Dnes to je samé překvapení. 

,,No...dobře prokoukla jsi mě. S výběrem věcí mi trochu radila Nelly a kluci mi pomáhali to tady sestavit. Doufám, že se ti líbí. Kdyby jsi chtěla cokoliv změnit nebo něco novýho koupit, stačí říct. Tohle je ted i tvůj dům a já chci,a by jsi se tady cítila nejlíp." 

,,Budu. Já fakt nevím jak ti poděkovat. Není snad ani způsob, protože ty toho pro mě děláš tolik a, a já ti to nemám jak vrátit cítím se fakt trapně." povzdechnu si. Tohle už mě zžírá nějakou tu dobu. On pro mě dělá snad všechno zatímco já pro něj spíše nic. 

,,Nemusíš mi děkovat. Stačí mi tvůj upřímný úsměv a obětí by se taky hodilo." mrkne na mě a tak se okamžitě usměju od ucha k uchu a za doprovodu jeho i mého smíchu mu skočím kolem krku. 

,,Ale co když si najdeš přítelkyni a budeš si jí sem chtít nastěhovat ?" dojde mi ještě. 

,,Neboj přítelkyni si ted rozhodně nehledám. Nebo.....víš byla by tu jedna holka, kterou mám fakt rád, ale bojím se, že, že ona by mě nechtěla." zpříma mi hledí do očí jakoby se v nich snažil něco vyčíst. Upřímně ? Ted tam může vidět leda tak bolest a smutek. Jasně, že má nějakou rád a já blbá si myslela, že by třeba mohl něco cítit ke mně, když pro mě dělá tolik věcí. No asi ne.

,,To je super. Prosímtě určitě tě má taky ráda. Kdo by neměl. A znám jí ?" zeptám se s hraným nadšením. Víte není to tak, že bych mu to nepřála. Jen prostě ho mám ráda.......oh k čertu s tím, vždyt já ho miluju. A je to venku. To mi ještě chybělo,ale znáte to. Srdci neporučíte. 

,,Jo. V-vlastně to j..........." přeruší ho Louiho hlas křičící ze zdola. 

,,Jestli nepřijdete dolů tak ten krásnej velkej dort sníme bez vás." křikne a následně se ozve hlasitý smích. 

,,Tak až někdy příště, ted radši jdeme  ne ?" uchechtnu se. 

,,Jo jdeme." rychle se zvedne a než se naděju tak mě popadne do náručí  a běží se mnou dolů. Mé protesty o tom, že jsem těžká pouze odbije s tím, že jsem lehoučká. Na nohy mě postaví až v obýváku. Kouknu se na Nelly, která se usmívá stejně jako všichni, když v tom mi to dojde. Znám jí, já jí znám a ostatní holky, které oba známe jsou v této místnosti a jsou zadané. 

Niall miluje Nelly.........

Zdá se to jenom mě nebo je ta holka prostě blbá ? :D Prosím o voltes a komentíky. Niki <3 

Jen vám chci říct, že dnes jedu do zítra pryč za dvěma úžasnýma osobama a tak je dost možné že zítra bude díl až večer, když se vrátím. Uvidím jak to stihnu, ale počítejte, kdyžtak že bude později. :))

Q: Justin Bieber nebo Shawn Mendes ? 

A: Tak tohle je pro mě docela dost těžká otázka, jelikož je mám asi ráda oba tak stejně, alespon co se písniček týče,ale asi o trošku víc přeci jenom Shawn, už jenom, protože se baví s Niallem :D

Surprise (1D)Where stories live. Discover now