RA 29 Çok Güzelsin...

7.7K 526 65
                                    

/29/ÇOK GÜZELSİN/

Merhaba arkadaşlar

Bölüm Revan'ın anlatımıyla başlayıp bir yerden sonra yazar anlatımıyla devam edecek bilginiz olsun.

Dilerim beğenirsiniz...

' Sana ait... olmak istiyorum...'

Bu cümleyi sarfederken korkak olduğum kadar cesurdum da... Çünkü ona ait olmayı bende istiyordum... Aşık olduğum adamın bedenine, benim bedenime dokunmak istediği gibi dokunmak istiyordum fakat bunu nasıl yapacağımı bilmediğim için de korkuyordum. Bu korkum daha çok beklentisinin yüksek olduğunu fark ettiğim mavi gözlerin de hayalkırıklığını görmek istemediğim içindi.

Ama söz ağzımdan çıkmıştı bir kere ve ben aynı cesareti  bedenimlede gösterebilir miydim hiç bilmiyorum.

" Emin değilsin sanki"

' Eminim! aslında değilim...'

" Eminim..." deyip yüzüne daha fazla bakamadığım için arkamı döndüm ve Ayaz'a hissettirmemeye çalışarak derin nefesler alıp vermeye başladım. Nasıl olduğunu anlamadan  çırılçıplak olduğumuzu hayal etmeye başladığım da heyecanım, korkumu çoğaltıp cesaretimden yalnızca birkaç kırıntı bıraktı.

Ona nasıl bakacağımı düşünerek gözlerimi tedirgince kabine diktiğim sırada saçlarımı toparlayıp sağ omuzuma bıraktı. Dudaklarını sol omuzuma sürtmesiyle nefesim talan olurken kalbimin çıldırmış gibi çarpmaya başlaması yüzünden sabaha çıkamayacağımı düşündüm. Dokunmasıyla bile alt üst olurken devamında nasıl tepki vereceğimi eminim benim kadar Ayaz da merak ediyordu.

" Kasma kendini"

'Kalp krizi geçirme olasılığımın her saniye arttığını bilsen böyle demezdin eminim'

Düşüncelerimin aksine "tamam" deyip  sakinleşebilmek adına gözlerimi kapattığım sırada Ayaz yarıda bıraktığım fermuarımı indirdi. Ve ben o an 'ait olmak istiyorum ' demenin daha kolay olduğunu anladım. Sözde kolaydı fakat gerçekleştirmesi  benim açımdan bir hayli zordu. Ama beyefendi benim aksime gayet rahattı. Daha doğrusu gözlerimi açıp aynadaki yansımamızdan gördüğüm bakışlarından bunu anlamıştım.

Elbisemi omuzlarımdan düşürüp kollarımdan çıkarmamı sağladığın da ona doğru dönüp biri ya da birileriyle kaç kez birlikte olup olmadığını sormak istedim fakat yapabildiğim tek şey kendi kendime söylenmekti. 

' Tecrübeli belli!  Kaç kızı soyduysa artık! '

Heyecanımı sinirimle bastırdığımı farkettiğim an bunu devam ettirmeyi düşündüm fakat sütyenimin kopcasını çözdüğünde iki hissimde eşitlendi. Şimdi  düşündüklerime sinirleniyor, dokunuşlarıyla heyecanlanıyordum.

Elbisemin üzerimden düşmesiyle kollarımı hızla göğsümde birleştirdim. Ama hemen ardından saklamak istediğim bir diğer yanıma, bacaklarıma kaydı bakışlarım. Vajinamın bitiminden diz kapağıma kadar olan sağ bacağımda ki yanık izini nasıl saklayacağımı bilemediğim ve dengesizimin bundan rahatsız olacağını düşündüğüm için birlikte banyo yapmak fikrinden o anda vazgeçtim. Çocukluğumun derin yaralarından biriydi bu iz benim için ve ben bunu kocamda olsa kimsenin görmesini istemiyordum!

" Ayaz... ben..."

Gözlerimi sıkıca  kapatıp alt dudağımı ısırarak ona vazgeçtiğimi nasıl söyleyeceğimi düşünürken Ayaz göğsümde birleştirdiğim kollarımı çözüp ellerini ellerime kenetledi. Ben istemediğimi söylemek için kıvranırken, o bedenini bedenime yaslamış sıcak nefesini ensemde hissetmemi sağlıyordu.

Aşk Ayazı (Revan)Where stories live. Discover now