S Alexom

5.5K 283 2
                                    

ONA: Alex odišiel chvíľu po telefonáte nakoľko môj oco sa mal vrátiť. Bola som šťastná že slm ho videla. Nakoľko mi zobrali mobil a notebook mal iba oco, nemala som sa sním ako skontaktovať. Preplakala som celý deň a keď som ho uvidela, nechcela som ho nechať odísť. Oco prišiel s veselou náladou a oznámil nám že má veľkú zákazku a na 3 dni je preč z mesta. Hneď som vedela že v tom má prsty Alex a bola som mu za za to vďačná. Ten trest mi až tak nevadil ale nechcela som posledné dva dni čo som mohla byť s Alexom, stráviť doma. Samozrejme otec keď odchádzal, tak mi povedal že nemám z domu ani na krok. Mama samozrejme bola na mojej strane a pustila ma za Alexom hneď po ocovom odchode pod podmienkou, že nebudem robiť žiadne hlúposti. Dokonca mi dala aj mobil. Hneď som sa prezliekla a utekala k Alexovmu domu. Zazvonila som a otvoril mi Alexov otec.
"Ahoj Mia, rád ťa vidím"
"Dobrý deň, aj ja vás"
"Veď mi kľudne tykaj, som James a Alex hore"
"Ďakujem James" povedala som a pousmiala som sa nad tým že si tykám s Alexovým ocom. Videla som ho v podstate druhý krát. Vyzula som sa a vybehla hore schodmi. Potichu som vošla do Alexovej izby a videla som ho ležať na posteli. Spinkal. Prišla som k nemu a dala mu jemný bozk na líčko.Tak sladko spinkal. Sadla som si vedľa neho a pozerala instagram. Napadlo ma že pozrem aj ten Amandin. Zrazu som našla niečo čo ma veľmi prekvapilo. Jej posledný príspevok. Bola tam táto fotka s popisom:

 Bola tam táto fotka s popisom:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Milujem ho💕

Kedy to dopekla pridala?
.
.
Pred 1 dňom ?!

SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now