Párty

6.9K 320 12
                                    

ON: Nevedel som čo mám robiť. Či mám ísť za ňou alebo zostať. Kvalitne som to pokazil. Nemal som jej vôbec nič dávať najavo.Zajtra príde Amanda a s Miou už nebudem tak často.
Cŕŕn. Už sú konečne tu.Otvoril som a zvítal som sa so všetkými. Keď sa pustila hudba a ľudia boli rozmiestnení po celom dome, zazrel som Miu. Chcel som ísť za ňou, ale zastavila ma Tam.

ONA: Keď som uvidela Alexa, snažila som sa predrať sa k dverám ktoré boli opačným smerom. Otvorila som ich a tam už bola Lea. Zvítali sme sa a potom sme sa asi hodinu rozprávali a pritom pili. Keď už som bola mierne mimo, prestala som. Išla som na WC a všimla som si bozkávajúcu sa dvojicu. Aké to asi je, bozkávať sa s rôznymi ľudmi ktorých poznáte iba pár minút?
Nevedela som si to predstaviť. Keď som prišla z WC Lea si už s niekým menila sliny. Tak som šla zatiaľ na terasu. Bol tam ešte jeden chalan. Celkom milý. Parkrát sa na mňa pozrel a potom sa mi prihovoril. Dozvedela som sa že sa volá Ben. Má 17 a býva v tejto štvrti asi polroka. Bavili sme sa spolu asi hodinu a ani raz nestála reč.Cítila som sa s ním dobre. Nakoniec sme si vymenili čísla a rozlúčili sa. Bol to jeden z tých chalanov ktorí nechceli len babu poriešiť a odkopnúť. Dohodli sme sa že sa ešte stretneme. Potom som sa vrátila k Lei ktorá už nebola zaneprázdnená a išli sme si zatancovať.

ON: Videl som Miu s nejakým chalanom na terase. Chvíľu som ich pozoroval ale potom ma partia stiahla k nim. Nemohol som prestať na Miu myslieť. Nevedel som si predstaviť že by sa jej niekto dotkol...

9:30 Ráno

ON: Zobudil som sa s riadnou bolesťou hlavy a piatimi ľuďmi na izbe. Keď som ich začal budiť a posielať domov, zistil som že do 3 hodín príde Am ktorú mám vyzdvihnúť na letisku. Mia už u mňa nebola. Neviem kedy odišla ale dúfam že je v poriadku. Keď som všetkých vyhnal z domu, mal som čo robiť aby som to upratal. Potom som mal už len polhodinu na to aby som šiel na letisko, ale našťastie som to všetko stihol. Stál som pred letiskom opierajúc o auto a čakal kým uvidím Amandu. Tá keď ma uvidela rozbehla sa a pobozkala ma. Moja úžasná Amanda je už zas so mnou.

 Moja úžasná Amanda je už zas so mnou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now