Jachta

6.1K 318 1
                                    

ONA: Jachta Alexových rodičov bola úžasná a hlavne obrovská. Popravde ma to pri ňom ani neprekvapilo. Nevedela som sa tešiť, keď som vedela že odchádza.Bolo mi strašne ťažko. Alex ma priviedol na izbu, ktorá bola fakt dokonalá. Bola dokonca luxusnejšia než jeho izba v prázdninovom dome. Aspoň kôli nemu som sa snažila tváriť veselšie ale do reči mi veľmi nebolo. Chytil ma za ruku a previedol pocelej jachte. Bola tam vírivka, bar, bazén asi 10 izieb a mnoho ďalších miestností ktoré. Hudba už hrala na plné pecky a ľudia sa zabávali. Odchytila si ma Tamara.
"Ahoj, Mia, potrebujem sa s tebou porozprávať" zatiahla ma do jej izby.
T:"Je mi strašne ľúto ako som sa k tebe správala, viem že teraz to znie divne ale dosť som sa zmenila a najme po tom ako som začala chodiť s Benom... Fakt by som si priala aby si mi odpustila"
Aha... to dievča čo držal Ben za ruku bola Tamara. Vôbec som ju vtedy nespoznala.
M:" Neviem či to bude také ľahké, ale.."
Vyzerala fakt nadšene. "Neolutuješ to" povedala mi a objala ma. Potom sme sa rozprávali o Benovi aj Alexovi a vlastne o všetkom čo nás napadlo. Správala sa úplne inak ako v škole. Rozhodli sme sa že pôjdeme do bazéna.

Išli sme sa prezliecť a dohodli stretko pri bazéne

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Išli sme sa prezliecť a dohodli stretko pri bazéne. Zrazu sa ozvala Petra ktorá stála v bazéne.
" No čo Mia, ako sa ti podarilo zbaliť Alexa? Vyspala si sa sním keď bol opitý a teraz s ním čakáš decko ?"spýtala sa ma.
"Zavri hubu ty pi*a a nenavážaj sa do nej, lebo budeš mať problém so mnou" ozvala sa spoza mňa Tamara. Vtedy Petra stíchla a prevrátila očami. Tamara sa na mňa usmiala a povedala mi že nech si ju nevšímam. Kristián sa mi pod Tamariním tlakom ospravedlnil tiež. Vlastne sa mi ospravedlnili všetci okrem Petri. Alexa som stále videla niekde inde. Venoval sa viac hosťom než mne. Chápala som to. Večer sme som zaľahla do postele a zaspala. Alex prišiel asi o polhodinu po mne.

Na druhý deň sa mi venoval omnoho viac. Spolu sme sa naraňajkovali pričom sa mi stále ospravedlňoval za včerajškok. Potom povedal vodičovi aby jachtou zastal pri najbližsom meste. Všetci boli po včerajšku rozbití. Do hodinky sme boli tam. Na promenáde sme sa poprechádzali pričom sme si skúšali rôzne pofidérne okuliare v pofidérnych obchodíkoch so suvenírmi. Najzlatšie na tom bolo, že nech som v nich vyzerala akokoľvek príšerne, vždy mi povedal, že som nádherná.

SUMMER WITH BAD BOY ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt