Pozajtra odchádzam

5.4K 302 1
                                    

ON: Nechcem ísť preč od Mii. Pozajtra odchádzam a od predvčerajšieho incidentu som ju nevidel a neviem sa jej ani dovolať. Chýba mi. Ležím v posteli a ťukám do mobilu. Zrazu dakto zazvoní. "Alex, choď prosím ťa otvoriť" kričí na mňa mama. Vstal som a utekal dolu schodmi. Strašne som si prial aby to bola Mia. Chytil som kľučku a otvoril dvere. Stála tam Lea. "Ahoj, prepáč že ruším, ale je Mia u teba ?" spýtala sa ma.
A:"Nie, nieje. Nevidel som ju od predvčerajška"
L:"To je divné... Skúsim jej ešte zavolať.."
A:" Dobre, dáš si niečo ?"
L:" Vodu, diki"
Išiel som nabrať vodu kým ona sa pokúšala dovolať sa Mii. "Nedvíha" povedala nervózne. "Pôjdeme k nej domov?" pozrela sa na mňa a ja som prikývol. Cesta bola krátka a pred Miiním domom som znervóznel. Čo ak tam nieje... Alebo je a už ma nechce vidieť... Zazvonil som. Po chviľke sa dvere otvorili a stála tam Miina mama: "Alex, Lea poďte ďalej, ale do hodiny budete musieť odísť".
Už som pochopil, problém bol jej otec.  Vyzuli sme sa a vyšli hore schodmi. Keď nás Mia uvidela, od šťastia sa rozplakala. Vyskočila na mňa a pobozkala ma. Bol som tak šťastný že je v poriadku. Vysvetlila nám že jej otec jej dal na týždeň zaracha a zobral jej mobil. Vedel som si to predstaviť ako vyvádzal. "Čo spravíme Alex? Ty pozajtra odchádzaš... A ja posledné dva dni ktoré som mohla byť s tebou, budem presedávať doma. Nevedel som čo jej na to povedať. Bolelo ma to. Ja som ju tiež chcel vidieť. Niečo ma napadlo... "Tvoj oco aj za prácou cestuje?" opýtal som sa.
"Áno, bol už raz preč aj týždeň, prečo?"
"Chvíľku počkaj..."povedal som jej a vyšiel von z jej izby. Teraz budem musieť uplatniť moje manažérske schopnosti.

SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now