Ben

6.4K 325 0
                                    

ONA:
Po telefonáte s Benom som sa cítila lepšie. Dohodli sme sa že sa stretneme na jeho ulici o 10 minút. Pre istotu som však išla ešte rýchlo domov a upravila sa, nakoľko som vyzerala ako troska. Za chvíľu som sa dopravila na ulicu kde býva. Išla som okolo Alexovho domu a o 10 metrov ďalej som zastala a čakala na Bena. Za chvíľu dakto prichádzal ale nebol to Ben. Bol to Alex s frajerkou. Držali sa za ruky. Rozmýšlala som či je lepšie sa skryť za strom alebo tam zostať stáť a tváriť sa že je všetko OK. Ako sa približovali tak som väčšmi mala chuť využiť variantu strom. Už boli iba 2 metre odo mňa keď zrazu "Čo čumíš?" ozvala sa Alexova frajerka."Amm nechaj to tak" povedal Alex a chcel ju odtiahnuť. "Nie, nie, nie nikto na MÔJHO chalana nebude hádzať oči" Stála som tam ako zarezaná a nevydala ani hlásku. Keď chcela zas niečo povedať zjavil sa za mnou Ben. "Ahoj" povedal mi a ja som sa otočila. "Ahoj" pozdravila som ho.
"Ideme ?" spýtal sa a ja som narýchlo súhlasila. Obišli sme ich tak že som sa na ňu nepozrela a vybrali sa do najbližšej kaviarne. Čas plynul rýchlo a rozprávali sme sa úplne o všetkom. Nakoniec som mu povedala aj to o Alexovi.
"Tak preto to dievča vyzeralo ako by jej niekto poškriabal displey na Iphone" povedal a smial sa. Ja som sa zasmiala tiež.
Ben je úžasný. Strašne milý a úprimný.
"Vieš, dnes je houska a chcel by som aby si tam šla so mnou."
Čo?? To znelo ako rande(robím si srandu). Ako.. viem že sme sa spoznali na diskotéke ale ísť s chalanom ktorého poznám druhý deň- dosť riskantné. Aj keď je milý... A na odpútanie od Alexa by to nebol zlý nápad...
"Pôjdem rada"
Čo som to práve povedala??? Nechcela som náhodou povedať že nie? Asi mi už hrabe...
"Dobre tak o 23:30 pre Houskou."

ON: Preboha tam stojí Mia. Dúfam že nečaká na mňa. Díva sa mojím smerom. Amm si to tiež všimla a začala sa do Mii navážať. Chcel som ju ukľudniť ale Amm je zlá povaha. Temperament. Za Miou sa zjavil ten chalan... myslím že Ben... Nemohol som tomu zabrániť a priznávam, že som žiarlil. Mal som pri sebe krásnu Amandu ale srdce sa ťahalo za Miou. Keď odišli, Amanda sa ma spýtala:
" Ty to dievča poznáš?"
Al:"V podstate hej.."
Am:" V podstate ?! Keby to bolo len v podstate, tak by sa na teba tak nedívala"
Mala pravdu. Chcel som ju odpútať od tohto rozhovoru tak som jej našiel na nete Housku aby sme oslávili jej príchod.

SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now