Ráno

8K 332 14
                                    

ONA: Na tých fotkách bola jeho frajerka s ním. Netušila som že je taká nádherná. Chcela by som vyzerať ako ona...

No nič

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

No nič... Musím sa vyspať! Zajtra sa ide nakupovať, strašne sa teším.

ON:
Celú cestu domov od nej som na ňu myslel. Čo vlastne robím?! Nemal by som sa o ňu vôbec zaujímať! Rýchlo som si zobral do rúk mobil a otvoril fotky s Amandou. Je krásna, ale nikdy sa nesprávala tak ako Mia. Mia je jej presný opak! Keď som došiel domov, otvoril som chladničku a hodil do rúry mrazenú pizzu. Keď sa spravila, zobral som ju a zjedol pri zapnutej telke na gauči. Pozrel som si horror Nezhasínaj a zaspal som pri ňom.

ONA: Keď som sa zobudila, išla som do kuchyne a pripravila raňajky sebe aj rodičom.Potešili sa. Mala som úžasnú náladu. Nevedela som ako sa ideme dopraviť do mesta ktoré bolo dosť ďaleko, ale nechala som to na náhodu. Mama sa ma začala vypytovať že prečo sa tak usmievam. Ani som si to neuvedomovala. Povedala som jej že idem nakupovať. "Len či" povedala mama a žmurkla na mňa. Oco sa na mňa spýtavo pozrel. "Ako tam idete? Treba ťa odviezť?" spýtal sa ma.
"Nie oci, ďakujem, viem ísť aj busom" odpovedala som mu a utekala som sa prezliecť. Keď som vyšla na poschodie rýchlo som sa umyla a niečo na seba hodila. Stihla som sa aj kus namaľovať. Zišla som dole a tam stál oco.
O:"Rozhodol som sa že ťa odveziem. Nebudem riskovať že sa ti niečo stane"
M:"Ocí, ale ja tam nejdem sama!"
O:"A ským?"
Zrazu dakto zaklopal na dvere. Išiel ku dverám a otvoril.
"Dobrý deň." pozdravil sa Alex a podal si s ocom ruku.
Oco sa ho spýtal pár kontrolných otázok typu: Kedy ma dovezie domov. Ako tam ideme. Či na mňa dá pozor
Pri ďalšej otázke som ho zastavila a povedala Alexovi nech už ideme. Oco s rukami v bok nám povedal nech si dávame pozor a my sme odišli.
"Tvoj ocino na teba dáva riadny pozor" povedal a usmial sa.
"Hej, niekedy to preháňa" povedala som a dívala sa do zeme.
"Veď je to zlaté, že sa o teba tak bojí. Vidno že ťa má rád. Môj oco taký neni.Viem že som chalan, ale nikdy sa o mňa nejako extra nezaujímal."
Nestihla som na to nič povedať pretože mi začal zvoniť mobil. Lea!!
M:"Lea! Čo je s tebou?"
L:"Neviem, po tej párty som sa zobudila u nejakého chalana menom Filip a doteraz som sa doma dávala dokopy. Čo je s tebou si v pohode? Nevidela som kedy si odišla! Prepáč že som ťa tam nechala."
M:"Lei, netráp sa, som v pohode. Zajtra sa môžme stretnúť na pláži ak chceš."
L:" Dobre zlatko, tak na pláži"
M:"Tak paaa"
L:"Paaa"
"Prepáč"povedala som Alexovi. On povedal že mu to nevadilo, zastal a prikázal mi nech stojím tam. Že on príde aj s autom. Tak som ho poslúchla a potom prišiel na niečom čo som myslela že v živote neuvidím.

 Tak som ho poslúchla a potom prišiel na niečom čo som myslela že v živote neuvidím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

S otvorenými ústami som sa na neho pozrela. "Darček na 18 od oca" povedal mi a otvoril dvere od strany spolusediaceho ako správny gentleman. Prišlo mi to strašne zlaté. Keď som sme už obaja nasadli, dupol na plyn a auto sa s úžasným zvukom pohlo.

SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now