Ona

8.4K 468 10
                                    

O chvíľu by mala prísť Lea a ja si stále nemám čo obliecť. Načo vôbec v tej skrini hrabem. Nemám vôbec nič!  Chcela som Lei napísať že nikam nejdem keď zrazu niekto zazvonil. Otvorila som a stála tam Lea s kufrom vecí.
M:"Čo to ?"
L:" No nepozeraj sa tak vyberieme ti outfit!"
Otvorila kufor a vyťahovala strašne veľa krásneho oblečenia. Nakoniec sme sa obliekli rovnako nakoľko čierne gate som doma mala a bielych tielok ona mala veľa. Namaľovala ma a išli sme. Keď sme došli ku klubu SBSkar pýtal občianske. Ukázali sme ich a vošli dnu. Hudba išla na plné pecky a ľudia boli už dobre pripití. Sadli sme si spolu na jednu sedačku a objednali drinky. Prvý raz som sa napila vodky. Bola hnusná. Lea sa na mne smiala. Potom to už išlo samo. Jedna vodka za druhou. Medzi tým sme si išli zatancovať a zas sme pili.
L:" Pozri na toho fešáka"
M:" To je Kristián, ten o ktorom som ti vravela"
"Aháaaaaaa" Povedala Lea a skoro spadla zo sedačky.
L:" A kde je ten tvoj modrooký fešáčik?"
Nikde som ho nevidela asi je vo VIPke.
Lea toho mala v sebe už dosť a ja tiež.
Zrazu ku nám prišiel nejaký chalan.
"Kráska, nejdeš tancovať?"opýtal sa Lei a ona prikývla.
"Lea nemala by si..." povedala som vstávajúc za ňou. Točila sa mi hlava.
Toto z pitia mať nemôžem. Zrazu som všetko videla 5krát. Zazrela som nejakého chalana( alebo skôr 5 chalanov ?) ktorý sa ku mne približoval. Chytil ma okolo pásu a ja som skríkla. Vtom sa na neho vyrútil ďalší a zrazil ho k zemi. Potom sa ten záchranca pozreľ na mňa krásnymi modrými očami a prísne povedal "Choď domov, si opitá!"
"Nikam nejdem, ja tu chcem zostať!" zakričala som už len kôli tomu aby som spravila napriek a tackala som sa na parket pričom som zakopla o kábel. Ale nespadla som. Niekto ma odzadu chytil, zdvihol do náručia a vyniesol z podniku. Zaspala som v jeho rukách.

Hellou, people ak to niekto číta tak prosím votíky a komentíky 😚😚.

SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now