Houska

6.2K 347 2
                                    

ONA: Už som sa tešila na ten moment keď spustia hudbu a ja vyplavím všetky emócie. Bola som nachystaná už hodinu pred párty a tešila som sa ako nikdy. Volala som aj Leu ale je s rodičmi na nejakom výlete. Škoda. Dúfam len že tam nebude aj Alex... 

23:30
Stojím tu pred Houskou a neviem sa dočkať Bena. Aha, tam už ide.
"Čaukyyy" vraví mi Ben a obíme ma.
Dobre z neho tiahne.
"Už si pil?" pýtam sa ho dívajúc sa mu do jeho hnedých očí.
"Troškuuuu" odpovedal mi a smial sa.
Vošli sme dnu a pri najbližsom drope sme tancovali. Dala som si pár panákov a znova tancovala. Ben ma zoznámil s Tomasom a Lucy. Lucy je strašne milá a priateľská. Tomas (jej priateľ) je vtipný. Preboha!! Tam je Alex! Ben ma vytiahol na parket a Amanda tam šla s Alexom naschvál tiež. Tancovala tam okolo neho a hádzala na mňa povýšenecké pohľady pri tom ako sa s ním bozkávala. S Benom sme potom vyšli von na vzduch.
"Si naozaj krásna" povedal mi.
M:"Nehovorí z teba náhodou alkohol?"
B:"Nie, chcel som ti to povedať už dávnejšie"
Vracali sme sa naspärť do clubu.
M:"A čo také?"
B:" Že sa mi páčiš"
Priblížil sa ku mne a pobozkal ma.
Bozk som mu opätovala. Nebol to môj vysnívaný bozk ale bol dobrý. Vtedy som si všimla Alexa ktorý sa na mňa celý čas pozeral.

ON: V clube sa Amanda chovala neznesiteľne. Stále sa pred Miou ukazovala. A ukázala sa aj mne, tou horšou stránkou. Chcel som ju zastaviť ale ona už bola riadne opitá a rozbesnená. Ako sa môže takto správať? Chcel som výsť na vzduch keď som uvidel Miu s Benom. On ju zrazu pobozkal a jej to očividne nevadilo. Zovrel som päste a stvrdol som. Žiarlil som. Strašne. Chcel by som sa s Benom okamžite vymeniť. Aj keď... jednu šancu som už mal.... Ale premárnil som ju... IDIOT!

SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now