Príchod domov

6.3K 326 3
                                    

ONA:
Keď som tam tak Alexa videla stáť, bolo mi zvláštne. Bozkávala som sa s chalanom ktorého poznám krátko a pritom som sa dívala na chalana ktorého milujem. Odtiahla som sa od Bena. "Ben musím ísť domov, neni mi dobre" povedala som a vybrala som sa  von. On sa za mnou rozbehol a povedal mi že ma odprevadí. Celkom ma motalo, tak ma chytil okolo ramien.Cesta ubehla rýchlo. Pred domom ma pobozkal : "Tak zajtra na pláži?"
"Zajtra na pláži" odpovedala som a usmiala som sa. Odišiel.  Keď som sa odtackala na postel a snažila sa zaspať stále mi vŕtala hlavou otázka: Čo to dopekla robím?

ON: Domov som išiel až nadránom nakoľko Amanda odmietala opustiť párty a dokonca skoro poriešila s jedným chalanom kebyže ju nezastavím. To ma úplne dostalo. Zajtra sa s ňou o tom porozprávam.

RÁNO:
ONA: Vstala som ako skoro každe ráno po párty. Čiže s bolesťou hlavy a nutkaním sa pozvracať. Do vody som si hodila vyprošťovák a dala si sprchu. Čo sa to so mnou deje? Na párty som nikdy predtým nebola a teraz chodím každý deň a opíjam sa donemoty?! A môj prvý bozk bol s chalanom ktorého ani neľúbim! Dopekla s takouto Miou. Na žiadnu párty najbližšie dva týždne nepôjdem!
Zotrela som si rozmazaný makeup a vlasy si dala do gumičky. Na raňajky som si dala iba ovocie a vybrala som sa na pláž. Tam už som videla Bena ktorý keď ma uvidel prišiel ku mne a pobozkal ma. Už mi to nebolo tak nepríjemné ale nečakala som to. Myslela som že ten bozk včera bol iba z opitosti. Prechádzali sme sa po pláži držiac sa za ruky a neprišlo mi to neprirodzené. Bolo to pekné a Ben sa mi začínal páčiť.

ON: Ráno keď sa Amanda zobudila a dotackala sa do kuchyne, vyzerala, že si nič zo včerajška nepamätá. Tak som jej to pripomenul.
"No bože, sa toho stalo, veď som bola opitá" odvrkla.
Al:"Takže teba to vôbec netrápi, hej?"
Am:" Až tak nie a teba by to tiež nemalo."
Al:" Dobre, ani ma to nebude, je KONIEC."
Am:" Počkať... Čo ?! Láska ale ja milujem len teba..."
Al:"Nebolo to prvý krát a raz som ti to odpustil."
Am:" A kde mám podľa teba bývať? Toto mi nemôžeš urobiť!"
Al:" Akoby sa stalo. Dám ti peniaze na hotel a letenku ale viac už o tebe nechcem počuť"
A tak to aj bolo. Amanda sa pobalila a odišla na hotel aj keď ma stále presviedčala že mi bola verná a že ma miluje. Ibaže ja som už nemiloval ju.

SUMMER WITH BAD BOY ✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें