Prázdniny

15.7K 484 26
                                    

Alex
Konečne začali prázdniny. Vonku svieti slnko a more je krásne čisté. Dohodol som sa s partiou že dáme stretnutie na pláži o 10:00. Našťastie od nej nebývam ďaleko (asi tak 20metrov). Pozrel som sa na čas 9:55!!! Ja to nestíham!!! Rýchlo som otvoril skriňu a vybral prvé plavky ktoré som videl. Prezliekol som sa do nich, schmatol cigarety a vybehol z izby. Cestou dolu schodmi som pozdravil mamu ktorá niesla tanier s ovocím.
"Alex kam sa tak náhliš?" spýtala sa ma mama.
"Idem von s partiou" odpovedal som narýchlo.
"Však sme len včera prišli, mal by si sa dovybalovať"
Na to už som nereagoval nakoľko som si vložil cigaretu do úst a bežal na pláž. Pozajtra má prísť aj moja babena a tieto prázdniny strávime spolu. Teším sa keď ju ukážem mojej partii. Je to najkrajšie dievča na našej škole a je celá moja. Už sme spolu rok.Strašne veľa dievčat mi vypisuje doteraz, ale ja už som svoju lásku našiel a plánujeme spoločné bývanie. Ona má čerstvých 17.Viem že je to málo ale už spolu skoro bývame. Vlastne u seba prespávame skoro stále a ak sa pýtate na TO, aj to už bolo. Na tieto prázdniny sa fakt mega teším!

Kúsok o Alexovi:
Vek:18
Vlasy: blond8
Oči: modré
Postava: vyšportovaná (aj tehličky)
Zazobaný, pekný, vtipný, vyberavý, BAD BOY.

Tak tu je prvá časť tejto "letnej" série💕.Začala som písať o ŇOM ale bude to hlavne o NEJ.Kto je ona sa dozviete v ďalšom dieli😚. Budem šťastná za každý vote či koment.

SUMMER WITH BAD BOY ✔Where stories live. Discover now