Chapter 47

910 87 10
                                    

Harry

Po dovezení Lauren do nemocnice jej museli urobiť pár vyšetrení, keďže začala rodiť skorej, ako mala termín. Bolo to presne o dva týždne skôr. Milé sestričky nám ukázali izbu, kde sme sa mohli zložiť a čakali sme na výsledky a na pokračovanie procesu. 

Lauren už praskla voda a teraz ma kontrakcie každých päť minúť. Sedím pri nej a hladkám jej vlasy. Určitým spôsobom ju to upokojuje a pokaždé sa na mňa pousmeje. Je naozaj silná a ja som na ňu hrdý. Nezabudol som taktiež napísať mame a Laurininým rodičom, že dieťa sa blíži na svet. Chceli prísť, ale Lauren si to nepraje a práve preto si to rýchlo rozmysleli. Potrebuje teraz kľud. Aj keď sa vo vnútri stresuje, tak viem že to zvládne.

Pomaly sa to blíži. Lauren je otvorená na sedem centimetrov. Doktorky jej už pichli injekciu proti bolestiam pretože začala byť od bolesti unavená.

Chvíľu si ešte pocvičila na lopte, aby sa rýchlejšie otvorila a aby sa proces mohol začať. Bol som nervózny a to veľmi. Vedel som, že to Lauren zvládne, ale nedokázal som sa pozerať na jej skrivenú tvár od bolesti. Bolel ma pohľad na ňu a snažil som sa to s ňou preciťovať. Pevne som ju držal, v každej chvíli.

Prišla tá najviac napínavá, ale zároveň úžasná časť. Pôrod. Všetko bolo pripravené a prišiel aj pán doktor. Sestričky dali Lauren obklad na čelo a mohlo sa to začať. Lauren najskôr plakala. Bála sa, že to nezvládne, ale po piatich minútach sa zobrala a začala tlačiť. Bola tak silná. Pučila mi ruku a pokaždé keď doktor povedal "už ide prvý adept" Lauren sa zasmiala a tlačila ďalej. Bola neskutočne statočná a silná. Išlo jej to veľmi hravo. Celý ten strašlivý proces pred tým bol naozaj namáhavý, ale teraz keď už Lauren rodila, to bol ten moment, kedy sme sa obaja tešili najviac a povedali si "už to máme pomaly, ale isto za sebou". Všetko prebiehalo úžasne. Doktor bol naozaj milý a Lauren podporoval. Občas zažartoval a po pár minútach som spatril to najkrajšie a zároveň najmenšie bábo, aké som mohol.

Ako prvé bolo dievčatko. Náš synček je teda gentleman. Naše dievčatko začalo plakať a Lauren zároveň s ňou. Sestričky ju vzali a skontrolovali. Hneď na to som ju zobral do náručia a medzi tým Lauren porodila nášho syna. V ten moment som bol najšťastnejší muž na svete. Boli ten najkrajší a najlepší dar aký som mohol dostať a bol som Lauren plne vďačný. 

"Zvládla si to."Deti sme jej položili do náruče a ja som ju pobozkal do vlasov. Doširoka sa na ne usmievala a hladkala im líčka. Oni zatiaľ potichu spinkali a vyzerali naozaj rozkošne. 

Po príchode domov to bolo náročnejšie. Storm po nás skákal, čož samozrejme nesmel a ja som si dal za úlohu, ho to odnaučiť. Naše deti musia byť v bezpečí a keďže aj Storm je ešte šteňa, je bláznivý. Rád sa hrá a skáče, okuzuje a olizuje. 

Detská izbička bola nachystaná. Snažil som sa prekvapiť Lauren. Po dobu, čo sme boli v nemocnici som zavolal maliarovi a pár týpkom, ktorých som najal, aby poskladali zvyšok nábytku, čo sme samozrejme nestihli. V izbičke bola cítiť vôňa detského púdru a nového nábytku. 

Darcy a Jacka sme dali uspať do postielky a ešte chvíľu sa na nich dívali. Po chvíli som vytiahol náš nový foťák, ktorý som kúpil presne na fotenie našich detí a odfotil ich. Po prvý raz doma. Spali pokojne a ani sa nepohli. Zatiaľ boli veľmi kludní a tichí. 

Tešilo ma, že ich máme už doma. Môžem ich vidieť, dotknúť sa ich a pobozkať ich. Už nie su v brušku, v bezpečí pod maminym srdiečkom. Teraz na ne musím dávať pozor. Budem sa o ne starať. Prebalovať ich, utešovať.

Po dvoch týždňoch Jack chytil detskú koliku. Bol neutišiteľný a plakal tri hodiny v kuse. Lauren vôbec nespala. Celé dni bola hore a starala sa o deti. Chcel som jej pomôcť a po nociach sa s ňou striedať, ale deťom chcela dávať čerstvé mlieko rovno z prsníku a vravela, že sa musím vyspať do práce. 

Po čase som však uznal, že práca doma pomôže aj Lauren. Kancelársky stôl som si premiestil do našej spálne a v mojej bývalej pracovni mali deti izbičku. Doma bol hluk a ťažšie sa pracovalo, ale bol som aspoň viac nápomocný. Kŕmil som deti a zabával ich, zatiaľ čo Lauren varila alebo upratovala. 

Usúdil som, že nezvládame dvoje deti, upratovanie a varenie. Ledva stíhame ísť so Stormom von a niekoľko krát sa nám vymočil na koberec. Rozhodol som sa najať si upratovačku a niekoho, kto by nám varil. Zatiaľ čo sú deti ešte veľmi malé a keď už budú chodiť do škôlky, tak to bude lepšie.

Lauren dala výpoveď a ja som musel nájsť nového šéfa namiesto nej. Po mesiaci sa mi to podarilo. Ale prišla ďalšia vec. Elisabeth chcela začať pracovať v Londýne. Vraj tam majú zmätok, na čo som súhlasil a potrebujú pevnú ruku. Elisabeth nie je zlá asistentka, ale pri mne sa nedokáže udržať na uzde. Schválil som jej dohodu a premiestnil ju do Londýna, kde sa presťahovala mesiac na to. Namiesto nej sa prihlásil niekto nový. Vraj je naozaj dobrý a poslali mi ho až z New Yorku. Jeho meno je Justin Bieber a zdal sa mi vcelku v pohode. Dalo sa s ním rozprávať a po čase sme sa začali baviť o rôznych veciach. Bol mi dobrým kamarátom a pomocníkom. 

Rodičia Lauren a moja celá rodina usporiadala pol roka od narodenia Darcy a Jacka oslavu, kde sme oslávili ich pol rok a teta a ostatní členovia z mojej rodiny mohli spoznať naše zlatíčka. Bol som za to rád, ale ich návšteva netrvala dlho, len ubohé dva dni. 

Medzi tým som prezeral pár pozemkov a domov, kde by sme sa mohli zabývať. Bolo to naozaj ťažké. V amerike bolo veľa pekných domov, ale chcel som bývať blízko firmy a do New Yorku by som naše deti nepustil samé ani na krok. 

Rozhodol som sa to nechať na chvíľu bokom a starať sa o iné veci.

S Lauren nám to išlo. Možno pár krát sme sa mierne povadili, ale to najmä kvôli stresu s deťmi. Po čase sme si však uvedomili, že stres nám nepomôže a musíme byť trpezliví. Všetko šlo hneď lepšie. Deti prestávali plakať samé od seba a nasadili sme prísnejšiu ruku. Nechceli sme, aby boli príliš rozmaznané a učili sme ich, že si majú vážiť aj to málo, čo dostanú. Dal by som im všetko na svete, ale sám viem aké to bolo vyrastať s menším množstvom peňazí a teraz si ich vážim.  

Mám perfektný život po boku dokonalej ženy a tých najlepších detí. Milujem ich, tak strašne moc.

Styles Mania - Our life, our way 2 (FF-H.S.)Where stories live. Discover now