Chapter 17

1.4K 123 16
                                    

Harry

Úpenlivo sledujem obrazovku počítača a prezerám si emaily. Zisťujem, že všetky sú z cela nepodstatné, tak ich hádžem do koša. Na dvere kto si zaklope a ja sebou trhnem. Nervózne zovriem viečka, keďže spánku mám minimum a na nervoch mi len pridáva osoba, ktorá ma z čista jasna ignoruje. "Pán Styles?" Mladý chlapík strká hlavu do dverí a dvíha ku mne zrak."John?"Pýtam sa zvedavý, čo povie."Slečna Collinsová vracia kvety."Do mojej kancelárie vojde celým telom a kyticu drží za chrbátom."Čo to robíš Lauren?"Spýtam sa sám seba a John na mňa pozrie ako na šialenca."Môžete ich vyhodiť."Nakoniec si však zanechávam vážnu tvár a opäť pozriem do monitoru. John sa neisto otáča na päte a otvára dvere."John? Objednal som nové kvety. Zajtra ráno nech ich má pred dverami."Prikazujem mu vludným hlasom a sústredím sa na čítanie zmluvy s Kataro Industries."Iste pane." Tentokrát vychádza von o čo si istejšie a stráca sa na rozlahlej chodbe.

Zťažka si vydýchnem a zapieram sa do kresla. Dlane zovriem najpevnejšie ako viem. Po pár minútach si Elisabeth nakráča do mojej kancelárie. "Nevieš klopať?"Pýtam sa jej podráždene, na čo sa len ironicky pousmeje. "Nebudem klopať ak mám niečo naliehavé."

"Čo to je?"Na stôl mi podáva spis papierov, ktoré okamžite vezmem do ruky a čítam si prvú stranu."Prijali to. Tvoja firma sa rozrastá. Povolili Londýn, LA a Seattle." Usmeje sa tentokrát vrelo a spokojne."Skvelé."Iba si povzdychnem s iskričkami v očiach."Čo Lauren?"Pýta sa ma okamžite a sadá si naproti mne do kresla."Vrátila kyticu. Neozýva sa. Už so mnou nechce mať nič spoločné." Sklamaný sám zo seba vstávam a pozriem sa von oknom na výhľad mesta. "Prečo nezačnete od začiatku?"Pýta sa ma smelo. Nohy si prekrižuje a sukňu sťahuje nižšie."Ona nechce."

"A to je snáď dôvod na vzdanie sa?"

V tom mi to došlo. Prežili sme si veľa a ja chcem, aby mi ukázala ako veľmi ma milovala. Len som zatvoril oči a predstavil si jej rozžiarenú tvár.

Lauren

Spoločne s Brigitte si sadáme za hranatý sklenený stôl a usádzame sa na drevenej stoličke vintage štýlu. Obe si objednávame kávu, ktorú nám čašník za pár minút donesie. Tak otvárame keksík a spoločne sa zasmejeme na našom zvyku od detstva."Milujem toto." Zachrapčí a zaiskrí sa jej v zelených očiach. Len s ňou súhlasím a pozerám do jej dokonalej tváre."Tak? Kde sa začala tá tvoja bad romance?" Zasmeje sa a nohy si prepletá pod stolom.

"V škole." Ironicky sa uškrniem, keď si spomeniem na to, že som sa správala ako pubertiačka."No tak to väčšina vzťahov."Brigitte len mykne ramenami neuchvátená a nezaujatá."On bol vždy taký ten bad boy. Po rokoch sme sa presťahovali sem. Caroline sa ma ihneď ujala a bola na mňa naozaj milá. Ale Harry? Bol veľmi sebecký, nepríjemný a naháňal mi strach. Zaujímavé bolo však to, že po čase sa o mňa začal starať a už to vyzeralo byť na lepšej ceste. Ale keď prišlo na krájanie chleba, tak odišiel. Povedal, že nie je na vzťahy, nedokáže milovať a opustil ma."Z ťažkým srdcom sa nadychujem a zapozerám sa von oknom."Ale po čase ste sa opäť stretli."Vysvetľuje pre samú seba so zamysleným pohľadom."Ano, jedného krásneho dňa mi povedal, že spravil chybu a ľutuje, ako sa ku mne správal. Avšak som v tej dobe mala priateľa a chodila na vysokú. Takže som nestála o rozptýlenie a povedala som si, že sa nenechám ťahať za nos. Potom som s Jackom už nebola a tak raz pekného dňa usporiadala Caroline a jej snúbenec Liam opekačku, kde bol aj Harry. Opili sme sa a vyriešili si to. Obaja sme chceli mať čisto kamarátsky vzťah. Ale zhruba pred tromi týždňami som sa s ním vyspala takže. Lenže potom tu prišla taká vec..."

Ďalej som pokračovala. Brigitte si ma vypočula a taktiež sa k tomu celému vyjadrila. V konečnom dôsledku som bola viac než len rada, že mi dala menšie rady a vyrozprávala sa mi taktiež. Myslím, že si s ňou budem dobre rozumieť. Tak spokojne zaparkujem v mojej podzemnej garáži a pousmejem sa. Bol to krásny deň. Pochopila som naozaj veľa vecí a všetko si začala viac vážiť. Najmä som získala za posledné dni nové kamarátky. To ma teší ešte viac.

Styles Mania - Our life, our way 2 (FF-H.S.)Where stories live. Discover now