Chapter 30

1.1K 112 28
                                    

Ak máte radi tento príbeh, tak sa vám určite zapáči jeden ďalší nový na mojom profile, len s inými postavami :) Bežte ho sčeknúť :*

Harry pri mne nervózne chodí, ako lev v klietke a neustále telefonuje. Schúlená v kĺbku načúvam a snažím sa zbaviť zlých myšlienok na to, čo sa udialo len pred pár hodinami."Ale to ma nezaujíma. Jednoducho vymaž všetky správy. Či už ohľadom firmy alebo čohokoľvek. Všetky, ktoré boli obdržané na tej adrese."Kričí priam do telefónu. Ani neviem, čo sa deje... len sedím a som úplne zmätená z tohto dňa."Ďakujem William. Daj mi vedieť a zavolaj mi potom."Posledný krát zvyšuje svoj hrubý hlas a potom len ruší hovor a nakláňa sa ku mne."O všetko som sa postaral. Všetky správy boli zmazaná a dokonca aj ich kópie."Rukou mi prechádza po vlasoch pri čom mu uhnem pohľadom so slzami na kraji.

Kiežby som Harryho počúvla. Nič z toho by sa nestalo."Už bude dobre. Som tu s tebou."Uteší ma a potom podoberá moje telo. Berie ma na ruky a sadá si do kresla spoločne so mnou."Nejde o to. Je to celé moja chyba."Znovu skláňam pohľad a venujem sa radšej mojim prstom."Psst."Hľadí ma a upokojuje. "Ďakujem."Naposledy zašepkám pred tým, než ma pohlcuje príjemné teplo a únava.

Menšie svetlo z chodby mi začne svietiť pri tvári a pri mne nik nie je. Pomaly otvorím oči a poobzerám sa. Zrejme ma Harry preniesol. Ležím v pohodlných bavlnených návliečkach v spálni. Z chodby sa ozýva jemný hlas a vonku už je tma. Cítim sa, akoby som prespala aj dva dni. Je to neskutočné. Vstávať sa mi ani nechce. Ale ak chcem zistiť, či som naozaj neprespala dva dni, potrebujem vstať. Aj napriek tomu, že sa cítim dezorientovaná.

V kuchyni sa svieti tiež a preto sa tam vyberám. Zastanem v dveriach a podopriem sa o zárubňu. Pri tom stíham sledovať, ako Harry varí a pri tom telefonuje."Vybav all inclusive. Inak ma ani nehne."Zavrčí a začne miešať čo si v panvici."Kludne aj tri."Tentokrát sa pousmial a vydýchol. Ale nie. Pozerá mojím smerom a keď ma zbadá, ihneď pokladá varechu a ozýva sa do telefónu."Musím končiť."V tom len jednoducho zloží a podchádza ku mne."Snáď som ťa nezobudil."Pozrie na moje rozospaté oči a pohľadí mi líca."Nie, ale nebol si pri mne. Prosím povedz mi, že som neprespala dva dni."Zamrmlem potichu a vrhám sa mu do náručia. V tom ma objíma plný lásky."Nie iba pár hodín."Zašepká a bradu si podopiera o moju hlavu."Broosa vyhodili."Nečakane začne a mne opäť nabieha husacina. Ach Harry, takmer som zabudla..."Ak chceš, nemusíš chodiť do práce."

"To je dobre. Nikto o ničom nevie."Nepravidelne myknem ramenami a on si ma od seba odťahuje. Pozerá mi do tváre a venuje mi príjemný horúci bozk na pery."Mám nápad."

"Hmm... aký?"Obaja sa od seba odťahujeme a Harry mieri rýchlo k sporáku. Zatiaľ si ja sadám za pult."Vybavil som dovolenku. Potrebuješ oddych a mimo to, aj ja."Ukáže na seba s úsmevom od ucha k uchu a ja znovu zbadám jeho neodolateľné jamky."Nie je to zlý nápad. Ale nakoľko?" V duchu sa naozaj teším. Romantická dovolenka. Ja a on. Tá predstava sa páči aj môjmu podvedomiu."Aspoň na dva týždne, ale kedykoľvek môžme odísť."

"To znie skvelo." Zahmkam s úsmevom na tvári a Harry ma len sleduje."A kam to pôjdeme?"

"Na Bali."Harry ani neváha a ihneď to zo seba vysype. Určite čakal, že sa spýtam. Bali je naozaj nádherné a najmä moje vysnívané miesto."Ty si pamätáš, čo som ti hovorila v Londýne? Páni! Nestačíš ma prekvapovať." Na konci sa mi hlas láme od samého pojašenia a radosti."Kedy?"Pýtam sa ako dieťa."Máš dva dni. Počítajú sa od zajtra." V tom iba vstanem a okamžite začnem tancovať a skákať, ako malá. Harry sa na mne len smeje, ale ja som neskutočne šťastná.

Harry

"Akurát zaspala."Poviem pošepky do telefónu, keď vychádzam zo spálne po špičkách, ale pri tom sa náhlim do pracovne."Takže je v pohode?"Pýta sa ma Liam a ja len prikyvujem napriek tomu, že to nevidí."Som rád, že toho hajzla zatkli, hlavne mi Rob poslal všetky jeho záložky. Pierce o tom vie a Elisabeth tiež, mala riadne nervy."Pri konci sa zasmejem a spomeniem si nad jej ostrými slovami."Dlho som o Elisabeth nepočul. "

"Lauren je s ňou pohádaná. Vieš dievčenské problémy."Pretočím len očami a pohľadom zavadím o spisi."Dávaj pozor na tie papiere. Prekopíruj čo treba a pred letom mi ich vráť."Upozorní ma a mne je hneď jasné, že je z toho celého dosratý."Dobre sral botka. Pozdrav Caroline a nehovor jej o tom."

"Do tohto ju nechcem miešať." Povie so starostlivým a tichým hlasom. Napriek všetkému som rád, že Michael vypadol. Najskôr Connor a teraz on. Lauren si nezaslúži trpieť, nie takto. Preto ju beriem na dovolenku, aby zabudla. Oddýchne si a potom jej poviem o tom, že vlastním firmu, v ktorej pracuje.

Snažím sa usporiadať myšlienky a prídem si pri tom ako blázon. Len pozriem na hodinky na mojej ruke a sadám si za stôl. V tom sa znovu rozozvučí telefón. Tentokrát to je Ravi. Zdvíham to s unaveným hlasom, keďže sú dve preč."Áno?" Prižmúrim oči a prejdem si očami všetky emaily. "Volám ti ohľadom letu. Lístky sú vybavené. Ja ešte pôjdem za Lillou a stretneme sa na Bali, keďže budeme letieť z New Yorku."

"Ďakujem ti za pomoc." Venujem mu posledných pár slov pred tým ako zložím a vyberám sa naspäť do postele za Lauren. Kde si ju beriem do náručia a bozkávam na čelo."Nikdy nedopustím, aby ti niekto ublížil."

Postupne sa to všetko vyriešilo a Michael už nebude robiť problém. Takže sa môžte tešiť. Inak aký máte deň? Budúci týždeň pre mňa bude viac namáhavý a ľudia, bohužiaľ musím spomaliť.

V takom zmysle, že budú vychádzať max 2 časti týždenne. Viem, nechcela som aby k tomu došlo, ale ako tak na to pozerám, tak to musím urobiť. Aby časti vôbec vychádzali. Nemám moc náladu písať tento príbeh a cez leto si dám od neho zrejme pauzu, ako tak rozmýšľam, ale to je len vo hviezdach. Rada by som ho ukončila, ale ešte je toho veľa.

Momentálne viem, čo písať a ako to bude pokračovať ďalej, ale nemám chuť predpisovať ďalšie časti. Uvidím, ako to bude cez leto, keďže budem brigádovať a určite nebude toľko nálady na písanie. Pokúsim sa ale niečo málo predpísať, ale fakticky neviem.

Čo ma ešte dokáže zaskočiť je to, že v štatistikách je zjavný rozdiel v komentároch. Boli dni, keď strašne veľa ľudí písalo komentáre a vyjadrili sa aj k nepodstatnej časti a teraz to šlo dole vodou. Teda pri minulej časti to bolo už lepšie. Ale po čase sa to snáď napraví, ja vám verím.

Ale hlavne ĎAKUJEM za obrovskú podporu od vás. Či to bolo SM 1 alebo časť druhá, vždy ste tu boli. Najmä ďakujem môjmu Kikušiakovi a MonikaGym a ďalším dievčatám, ktoré mi píšu neustále komentáre ku každej jednej časti. Milujem vás dievčatá a prepáčte, že vás nemenujem všetky, ale píšem to rýchlo z hlavy. Ešte raz ďakujem a majte nádherný deň! <3


Styles Mania - Our life, our way 2 (FF-H.S.)Where stories live. Discover now