Chapter 8

1.4K 127 27
                                    

Harry privolal výťah, aby nás vyviezol na posledné poschodie, kde sa nachádzal jeho byt.Do môjho sme nemohli ísť.Predsa som bývala od klubu ďalej a nemala som ešte ani postel a na gauči by sme sa dvaja nevyspali.

Výťah zacinkal a obaja sme vyšli.Nervozita mnou priam panovala.Netušila som prečo.V tom kostýme som sa už cítila prihlúplo a to celé bolo tak intenzívne.Možno preto mi to došlo tak trápne?Netušila som ako reagovať, cítila som všetko.Telo mi horelo, priam som cítila, ako mi vrie krv v žilách. Šteklivý pocit obliehal moje podbruško a moje lono celou svojou mocou.

V tom som sa stretla s pohľadom dvoch zelených očí a vtedy to začalo.Harry sa na mňa vrhol, ako šelma na svoju korisť, ktorú už tak netrpezlivo sleduje. Jeho silným a pevným telom ma oprel o stenu výťahu a panvou ma k nej ešte viac pritlačil.Rukou zašiel za moje natočené vlasy a pery pritisol na tie moje.Rozdával mi jemné, horúce ale hlavne vášnivé bozky, ktoré postupne uvolňovali moje stuhnuté svaly plné napätia a nedočkavosti.

Cítila som to po celom tele. Tú túžbu, bolo to niečo neopísateľné. Ale bolo to niečo neskutočne výnimočné a intenzívne.Chcela som ho, chcela som ho cítiť vo mne.Práve v tejto chvíli. 

Bozky som mu odhodlane vracala a rukami sa ho dotýkala. Prechádzala som od jeho pevného brucha až k jeho zátylku. Celé jeho telo som skúmala cez tričko, ktoré som si priala, aby na sebe ani nemal.

Výťah zastal a taktiež v tom zacinkal.Rýchlo sme sa od seba odtiahli. Vykročili ruka v ruke a s červenými, opuchnutými perami. 

Nenechal ma však dlho čakať. Ledva sme vošli do jeho bytu a v tom ma schytil pod zadok a nadvihol.Pevnými rukami ma zvieral a kam si niesol. Presne som však vedela kam mal namierené.Do spálne.

Mala som pravdu.Po ceste mi stihol niekoľko krát vnúknuť bozk, až pokiaľ sme nepodišli k jeho posteli."Chcem to dať z teba dole."Zašepkal jeho chraplákom.V tom som mu len nepatrne prikývla a sledovala jeho výraz. Pri tom ako ma dával dole som presne cítila jeho tvrdý rozkrok.Bolo to niečo neskutočné, po tak dlhej dobe.

Jemne ma položil na postel, ktorá mala hodvábne návliečky.Na chvíľu som sa nepríjemne pomrvila a čakala na ďalší krok.Toho sa hneď chopil ako prvý Harry a ako už povedal, chcel dať dole zo mňa ten zasratý kostým.

Prstami mi opatrne zašiel za moju šiju a začala rozopínať zips.Pri tom ma neustále sledoval.Každú moju reakciu a výraz, bolo to jednoducho intenzívne a niečo, čo som zažívala po prvý krát.Nevidela som ho takéhoto, ale práve preto som si to tak vychutnávala.Jeho sústredený pohľad.Pomaly a hlavne opatrne mi kostým rozopol a začal ma z neho vyzliekať.Až pokiaľ som pod ním neležala len v spodnom prádle.Najskôr si ma celú premeral a v rukách zvieral kostým, ktorého ma už zbavil.

Na chvíľu sa nado mňa naklonil a vnúkol mi hneď niekoľko bozkov.V tom mi však začal putovať po celom mojom tele. Daroval mi bozk na každý kúsok mojej nahej pokožky.Razil si cestičku rovno k môjmu pupku kde zastal a jazykom okolo neho zakrúžil.V tom som zastonala a moje prsty si razili cestu k jeho vlasom za ktoré som zaťahala. Potichu sykol a s túžbou na mňa pozrel."Chceš to?"Spýtal sa. Neváhala som, mala som možnosť a už nikdy by som nechcela, aby mi opäť unikla."Ano."Povedala som až príliš odhodlane.

Nič nepovedal iba sa na mňa pozrel a rukami začal putovať po mojom polonahom tele.Ruky mal ako vždy teplé a hlavne jemné.Vyvolávalo to vo mne kopec eufórie a vzrušenosti až to nebolo možné.

Dostal k mojej podprsenke a tú šikovne rozopol.Po chvíli som bola bez nej a Harry si ma potiahol tak, aby som mala zadok na kraji postele.V tom si klakol a prsty položil za lem nohavičiek."Môžem?"Spýtal sa s nadvihnutým obočím.Zakusla som si do pery a tentokrát odpovedala vcelku neodhodlane."Ak nechceš,tak..."Nestihol dopovedať, pretože som ho prerušila ja."Ale chcem."Ujistila som ho.

Pustil sa do toho, do niečoho, čo som absolútne nečakala.Ležala som pred ním bez nohavičiek a on mal nos zaborený pri mojom lone.Keď sa však jazykom dotkol okolo mojích najcitlivejších patrií, takmer som zošalela.Vydýchla som nahlas a celá sa zatriasla. Ten pocit bol ešte intenzívnejší ako pred tým.

Bol nebojácny a tak sa vydal na cestu k môjmu uspokojeniu.Jazykom sa dotkol toho najcitlivejšieho miesta a pokračoval ďalej krúživými pohybmi.Mučil ma tak neskutočne.Rozkoš mnou prechádzala, rozvibrovala mi kosti.To vzrušenie som cítila až do špiku mojích kostí a to celé mi oblbovalo myseľ.Bola som v neskutočnej eufórií, ktorá ma viedla k jednému- urobiť to pre neho.

No Harry nemal v pláne spraviť ma.Postavil sa pohotovo na nohy po krátkej dobe strávenej tam dole."Nemáš sa za čo hanbiť Lauren, si prenádherná."Prstami sa opäť dotkol mojej rozpálenej pokožky.Iba som ho sledovala a čakal čo nastane.

Harry si vyzliekol tričko a tým mi odhalil jeho prekrásne tetovania.Nakoniec prišli nohavice spoločne s boxerkami.Jediné čo mi napadlo v tej chvíli čo som ho videla som si povedala"On je tak veľký", s otvorenými perami som ho sledovala ako sa ku mne blíži.

Vzal ma okolo drieku a posunul ma vyššie až ku hromade vankúšov.Zo šuflíka vytiahol modrú škatuľku, ale pred tým sa ku mne nahol a vnúkol mi vlhký bozk na pery a krk."Naozaj to chceš?"Prišlo mi, že sa bojí viac ako ja.No nemala som na čo čakať, bola som odhodlaná a v živote by som to neľutovala.Tohto muža milujem a tým to hasne."Chcem."

V tom som ho pobozkala ja a opäť sa pod ním zahmýrila."Uvoľni sa a keby čokoľvek, povedz mi to."Na jeho príkaz som poslušne prikývla.

Harry sa vedľa mňa zaprel lakťami a pomaly si natiahol kondóm.Práve v tejto chvíli som sa cítila tak nevinne a bezbranne.Cítila som sa presne ako Dakota Johnson vo filme Fifty shades of Grey, na ktorý sme sa pozerali spoločne s Caroline.Pamätám si, že to bol jej hlúpy nápad.

Presne ako Dakota som aj ja typ dievčaťa, ktoré sa bojí vlastného tieňa. Ale pri Harrym sa vždy cítim o niečo silnejšie a sebavedomejšie.Je mi pri ňom dobre a to už kdekoľvek.

Pozrel mi hlboko do očí a ja som sa snažila poriadne nadýchnuť cez pootvorené pery.Keď som však cítila, že to prichádza, zodvihla som panvu a vyrazila naproti jemu.V tom som zacítila tupú bolesť a začala vydychovať.Harry na mňa ustarane pozrel a začal ma bozkávať znovu na pery.

Po chvíli sa vo mne opäť pohol a ja som vedela, že sme na skvelej ceste.

Ja viem, že táto časť je dosť "sexuálna" ale myslím si, že toto je jedna z najdôležitejších častí SM a hlavne obrovský pokrok.Títo dvaja to majú za sebou po tak dlhej dobe! Možno nie každému sa táto časť zapáči, ale ono to tak malo byť a chcem aby SM 2 bola taká vyspelejšia a predsa v ich veku sa už riešia napríklad iné veci než pred tým, ako napr. škola.

Aj tak budem dúfať, že časť sa vám zapáčila a naozaj budem rada za komentáre.Aj keď nieje moc čo okomentovať na tejto perverznej časti, ale budem rada ak sa niečo nájde.

Styles Mania - Our life, our way 2 (FF-H.S.)Where stories live. Discover now