Chapter 35

986 81 11
                                    

"Už som si začínal myslieť, že neprídete."Zahlásil vtipne Ravi, keď sme prechádzali po móle smerom k nim."Ani sme nechceli."Zakričí mu naspäť Harry a oni dvaja sa opäť zasmejú. Ja a Lilla len pretáčame očami. Naozaj sa chovajú ako malé deti. Nakoniec ma však Lilla uväzní v tesnom objatí a ja sa nad tým len usmejem a objatie a pevný stisk jej s radosťou na tvári vraciam. Nakoniec cez moje ramená prehadzuje ruky aj Ravi a tým ma jemne objíma. Harry taktiež objíma Lillu a po zbytočne dlhom privítaní sa konečne vrháme na loď, ktorá vyzerá ešte lepšie z blízkosti.

Mohutné tmavé drevo, ktoré obkolesuje sťažne ale tak isto aj palubu. Od dreva sa odrážajú slnečné lúče, čo tvorí luxusný dojem. Plachty sú klasickej bielej a druhá hlavná plachta je kráľovskej modrej farby. Taktiež je už z vonka vidieť podpalubie, ktoré vyzerá byť dosť veľké pre dve až tri osoby. 

Po prehliadke lode sa konečne vyberáme na hlavnú palubu, teda na jej čelo, kde okolo kormidla je perfektne na mieru stavané posedenie. Na krajoch sa nachádzajú malé drevené stoly a po krajoch lode je niekoľko vbudovaných svetielok. S Lillou si spoločne sadáme na jeden z gaučov a naše tašky pokladáme vedľa sedačky. Odtiaľ vybalujeme niekoľko vecí a chlapci sa zatiaľ hrajú z sťažnami a plachtami. My ich úctihodne sledujeme, pri čom ma naozaj udivuje, kde sa to všetko Harry stihol naučiť. Prekvapuje ma to, naozaj. Za celé tie roky, čo som si myslela, že ho poznám, tak ho vlastne nepoznám. Pri tomto fakte mi hlava spoločne z očami klesnú na moje prsty na rukách a na tvári už nemám ten žiarivý úsmev, ale skleslý výraz. Mohol by svedčať o všetkom, ale po necelej minúte sa znovu usmejem, keďže nechcem aby na mňa boli zbytočné otázky a mimo to, vždy si spomeniem na náš prvý bozk alebo na našu prvú noc. Rada si spomínam na mnoho z tých vecí a musím uznať, že pri Harrym sa naozaj nikdy nenudím a ani nudiť nebudem.

"Ešte uvolni uzol a môžme ísť ženy."Zakričí na nás Ravi a Harrymu ukazuje smerom na výčlenok v prístave, ktorým je obmotané lano, ktoré drží loď aby neuplávala svojvolne. Harry tak robí a kráča smerom ku mne, kde sa nezabúda pozastaviť a na čelo mi vtisne jeden jemný bozk a pokračuje ďalej. O minútu sa loď zrazu pohne a Ravi napína plachty. V tom nás vietor tlačí do predu a Harry sa újma vedenia. Ja ho len sledujem cez slnečné okuliare a vnímam len jemný vietor v mojich krátkych vlasoch a slnko, ktoré príjemne hreje moje telo. Lilla sa vedľa mňa natiera opalovacím krémom a Ravi sa vyberá do podpalubia pre bedňu pív a jedla, ktoré sme priniesli so sebou. 

Za necelých pár minút sme stihli odplávať riadny kus a ledva z diaľky vidieť ostrov. Lilla sa vedľa mňa vyvalila a teraz sa opaluje. Zatiaľ čo ja som rozhodnutá ísť za mojím chlapom. 

Pomaly sa tisnem k jeho hrudi zatiaľ čo v jednej ruke drží pivo a druhou kormidluje. "Chýbal som ti?"Zašepká blízko mojej tváre a usmeje sa. "Ano."Nevyhýbam sa však krátkej a jednoznačnej odpovedi."Kde si sa toto všetko naučil?"Pýtam sa dosť zmätene a dúfam, že mi toho nezatajil viac. Po chvíli sa nadychuje a Ravi sa v pozadí zasmeje."No povedz jej to."Navádza ho a ja začínam mať ešte väčší strach. Vlastne by som nemala mať ani prečo, ale aj tak v hĺbke mojej duše sa modlím, aby to bolo niečo zábavné."Od malička milujem lode predsa. V izbách som mal vždy vyložené samé luxusné kúsky, ktoré stáli snáď stovky dolárov a dni postavenia." Začal pri čom si robil menšie pauzi. Mohlo mi to dojsť. Predsa v jeho izbe som mohla zahliadnuť niekoľko krát zberateľské lode, ktoré mal na poličkách, stole a dokonca na nočnom stolíku."Neskôr sme boli s Ravim v New Yorku a tam mi ukázal Brandu."

"Kto je Branda?"Pýtam sa s nechápavým detským výrazom v tvári."Moja menšia jachtička. Bola ako prvá a tak som ju pomenoval po mojej starej mame, ktorá ma vychovávala a celé detstvo som žil u nej. Neskôr som si to meno dal aj vytetovať a aj na moju loď."Nadšene ukazuje Ravi do vzduchu a medzi prstami drží sklenenú fľašu piva. "Ťažké bolo vysvetlovať mojej priateľke kto Branda je." Znovu prehadzuje a zasmeje sa. V tom pozrie na Lillu, ktorá sa práve stavia na nohy a mieri k nám."Pol roka som bola v tom, že to je jeho bývalá."Tentokrát sa všetci zasmejeme a pripíjame si s pivami v ruke.

"Chop sa kormidla."Nakáže mi z ničoho nič Harry po chvíli ticha, ktoré sa medzi nami rozplývalo."Čo že?"Pýtam sa s vypúlenými očami."Neboj sa."V tom chytá pivo v mojej ruke spoločne s tým jeho a kladie ho na stolík vedľa sedačky. Chytá ma za ruku a tesne pred kormidlo ma stavia."Je to jednoduché. Chceme ísť viac na východ. Takže chyť kormidlo. Pevne."Chytá moje ruky tými jeho a ja sa začínam rozplývať. Harry bez trička a ja len vo vrchnom diely plaviek a shortiek. Jeho hruď sa trie o môj chrbát a vďaka tomu mi naskakujú mierne zimomriavky, ktoré sa rozlývajú po celom tele. Ruky mi pokladá na kormidlo a pomáha mi kormidlovať do pravej strany. Jeho ruky sú ako vždy hebké a jemné na dotyk. Znovu cítim ten pocit, ktorý nenahradí nič na svete. Bezpečie, milovanosť a šťastie. 

Loď sa pomalším tempom pohybuje vpred a Ravi pomaly spúšťa plachty. Harry uvoľňuje svoje ruky a ja tentokrát narábam s kormidlom sama. Musím však uznať, že to je naozaj ťažké. Nie je ľahké ním točiť a to vďaka šróbom a hrudkám, ktoré sú pripevnené až príliš na pevno. Ale predsa to je plachetnica."Vidíš ide ti to."Zašepká mi do ucha a na tom mieste ma pobozká. Jeho ruky obklopujú môj driek a perami putuje od ucha až ku krku. Spomedzi pier vydám nečakaný ston a potom sa z ostra nadychujem. Vyvoláva vo mne opäť ten pocit, nedokážem sa ho zbaviť. Je boh, boh, ktorý núti moje telo tancovať.

Ahojte, tak ako sa vám páčila dnešná časť? Sľúbila som, že v pondelok a štvrtok budú vychádzať časti, tak tuto to máte.

Som tak rada, že teraz mám voľno a od pondelka znovu do práce 😰. Dokonca som sa spálila až tak, že nemôžem mať obuté ani topánky a oblečené nohavice. Good job me 🙌

Tak zlatíčka, nezabudnite zanechať vote a koment. Budem sa na ne tešiť 💗💗😍😍😍

XxLove yaXx

Styles Mania - Our life, our way 2 (FF-H.S.)Where stories live. Discover now