Chapter 24

1.3K 112 13
                                    

Otváram pomaly oči a obzerám sa po spálni. Harry nikde nie je a to som dúfala, že si so mnou pospí. Ešte dnešok mám voľný a zajtra do práce. Nad tou predstavou len prekrútim očami. Zvykla som si na vyspávanie do dvanástej a tú starostlivosť od Harryho. Taktiež by som si mala ísť zabehať do fitka. Po Vianociach a Silvestri som určite pribrala. Lenže nad tou myšlienkou len pokrútim hlavou, pretože sama dobre viem, že kilá navyše ma dokážu potešiť. Teda pokiaľ to nie je viac ako päť kíl. Nikdy som nebola ako iné dievčatá, ktoré chceli mať perfektnú postavu. Snažila som si len držať formu a mať dobrú kondíciu, to bolo všetko.

Bosými nohami prechádzam do kuchyne, kde Harry stojí za sporákom a niečo varí."Hmm, učíš sa variť?"Objímam ho zo zadu a rukami prechádzam po jeho vypracovanom bruchu."Myslím, že pri tebe sa mi to zíde."Usmejem sa však pri tom, keď zbadám hneď vedľa otvorenú knihu receptov. Je to od neho milé. Tvárou sa mi mihne detské nadšenie."Snáď ti to bude chutiť."Svaly sa mu napnú a pevnými rukami chytá panvicu. Nakláňa ju nad tanier a odtiaľ sype na tanier niekoľko plátkov omelety s guacamole a ľadovým šalátom. 

S iskričkami v očiach pozerám na plný tanier. Vychutnávam si prvé sústo a prehĺtam ho. Musím uznať, že to je vynikajúce. Harry sa učí rýchlo a prekvapuje ma, ako veľmi sa snaží. Nehovoriac o Vianociach, ktoré sme prežili v šťastí a zdraví. Boli to snáď najlepšie Vianoce, aké som zažila. Boli sme neustále spolu. Pozerali filmy, ležali v posteli. Proste dovolenka ako sa patrí. Na Nový rok sme boli spoločne s Caroline a Liamom, Louisom, Hailey. Také trojité rande na ktorom sme sa opili a tancovali ako blázni.

Po skutočne skvelých raňajkách  si opäť laháme na gauč a púšťame si film. Ja ležím na Harryho hrudi a on mi vankúšikmi prechádza od tváre k vlasom a hľadí ma. "Takto som si dlho neoddýchol. Ak niekto povie slovo relax, predstavím si toto." Zachrapčí blízko môjho a nosom sa optrie o moje vlasy. Pomaly vdychuje vôňu a ja zatváram oči."Zajtra ideme obaja do práce. Budeme mať nového šéfa."Pozriem na neho a on mi len prikývne."Najradšej by som s tebou ležal takto celý deň, ale musím pripraviť pár zmlúv." Iba mu chápavo prikývnem a pousmejem sa. Jeho oči sú tak krásne. Hlboko sa do nich zapozerám pri čom nepatrne pohne kútikmi úst a tak mi ukáže jamky. Áno tie jamky, ktoré som tak dlho nevidela. Tie chlapčenské jamky."Prečo sa na mňa tak pozeráš?"Úsmev mu zostáva na tvári rovnako ako mne. Prstami mi pohľadí čelo a vlasy dáva z čela preč."Pretože si nádherný."Zašepkám s červeňou v mojej tvári."To ty si tá nádherná."Nakláňa sa ku mne a bozkáva na čelo.

"Urobím si prácu a budem sa ti venovať."Povie akonáhle si oblieka svoje tričko."Myslím, že aj ja mám niečo na práci."Usmejem sa provokačne a zatváram sa v kúpeľni, kde si napúšťam vaňu takmer po okraj. Vyzliekam si zvyšné spodné prádlo a namáčam si nohu do vane. Keď zistím, že je dostatočne teplá, ale nie príliš, vleziem si dnu.

Hlavu si zapieram dozadu a zatváram oči. Avšak mi nedá sa neusmiať. Všetko vyzerá úplne inak. Bolo to až príliš jednoduché. Proste sa to všetko stalo. V tej chvíli mi to prišla ako večnosť, ale teraz si vravím, že to ubehlo rýchlo. Celý ten proces. Poznáme sa až príliš dobre a tie všetky zážitky. Myslím, že šťastie sa na mňa usmialo. Síce mi Harry ešte nepovedal milujem ťa , ale chápem to. Napriek tomu, že sme spolu mesiac to vyzerá dobre. Aj keď Harry je odtiahnutý sa snažím mu prispôsobiť. Možno by som od neho chcela veľa. Je to len mesiac, ale napriek tomu vyzerá náš vzťah uponáhlany. 

Radšej sa nakláňam pre knihu v poličke a sadám si naspäť do vane. Myšlienky o našom vzťahu nechávam v úzadí a radšej sa venujem čítaniu, ktoré mi tak chýbalo. Pousmejem sa však nad vetou, ktorú povedal Josh Ebbie - "Neskutočné sa stáva skutočným, keď ťa cítim pri sebe. Ale nie som si istý, či chcem vedieť, že to cítiš tak rovnako". Trochu sa nad tým aj zamračím. Je to neskutočne skvelá kniha a tak trochu mi pripomína mňa a Harryho. Až na to, že ja som v tom príbehu Josh. On je milý, odvážny a bezhlavo zamilovaný do Ebbie, ktorá sa stará len o štúdium a svoju rodinu. Popri tom sa rozhoduje, či sa chce s Joshom ďalej stretávať po ich spoločnej noci. Naozaj to je o mne a Harrym."Nie je ti už zima?" Pozriem na Harryho, ktorého som si ani nevšimla. Oči mi idú z jamky vypadnúť a to nehovorím o mojom výraze. Musela som byť naozaj zamyslená."Tá voda je už studená."Ruku ponára do vody a hánkami prstov mi prechádza po stehne. 

Svaly sa mi napínajú a husacina sa objavuje na mojej koži. Na sucho prehĺtam. Nič sme spolu nemali dlhšiu dobu, keďže som mala mesiačiky. Po týždni je skvelé cítiť jeho ruky na mojom tele. Len zakloním hlavu a spomedzi pier vydýchnem."Poď už von."Volá ma svojím hriešnym pohľadom. Ale ja v skutku neviem či chcem."Už si spravil prácu?"Len mi ochotavo prikyvuje a pobozká ma na čelo."Volala ti mama. Máš jej zavolať."V tom len zatvorí dvere. Môže ma tak provokovať a potom všetko ukončiť? Podvedomie si zakladá ruky na prsiach a urazene sa díva spod mihalníc. Nie je to fér. Tieto jeho hry sa mi prestávajú páčiť.

V uteráku obmotanom okolo pŕs sa rozhliadam po kuchyni, kde Harry nie je. Veci som si zabudla v spálni, takže mi nič iné nezostávalo. Vchádzam a hneď si všímam jeho hlbokého pohľadu a širokých ramien. Je bez trička a stojí pri posteli. Ja zatiaľ stojím pri dveriach s dychom zaseknutým uprostred hrdla."Lauren."Vydýchne a podchádza ku mne. Tvár si berie do jeho veľkých dlaní a pozrie mi hlboko do očí."Harry."Vydychujem spomedzi pier tak blízko jeho tváre, ktorú si tak poctivo premeriavam. Len s údivom čakám a moje podvedomie so mnou. Konečne robí prvý krok a svoje pery tisne na tie moje. Tak teplé, vlhké a jemné. Znovu ho uchutnávam. Vzrušenie mnou prechádza a Harryho erekcia je samozrejmá.

Zavzdychám do bozku, keď sa jeho studené prsty dotýkajú mojej rozpálenej pokožky. Prechádza mi po ramenách až k prsiam, kde palec strká za uzlík uteráka a tým mi ho pomaly rozväzuje. Uterák padá na zem a s ním odhaluje moje nahé telo. Odďaluje sa, aby na mňa lepšie videl a berie ma popod zadok. Tak rýchlo, že si to nestíham ani uvedomiť. V tom ma vášnivo pobozká a háďže ma na postel, kde sa valím to mäkkej matrace. Zdola ho pozoruje. Palcom si prechádza po dolnej pere a jeho roztrapatené vlasy majú dvojitý efekt. V tom sa ku mne nakláňa a chytá mi ruky nad moju hlavu. Jazykom sa začína hrať s mojom pokožkou. Bozkáva ju, saje ju a opäť sa vracia k mojím perám."Tak veľmi ťa chcem."Zašepká do našeho bozku a opäť sa hrá s mojím telom. Tentokrát sa venuje prsiam, ktoré bozkáva a hrá sa mi s bradavkami. Len zavzdychám, keď mi zakusne jemne do bradavky. Telo napínam ako luk a panvu vystieram proti jeho smeru."Dopekla."Zanadáva a okamžite si začína rozopínať nohavice. Spraví to naozaj rýchlo a v tom mi len prudko rozťahuje nohy a silno do mňa vráža. Pri tom popadám dych, ani sa nestihnem prebrať z toho, ako silno priráža. Silnejšie a silnejšie. "No tak Lauren, nech ťa počujem."Prehovorí pomedzi zuby pri mojom uchu. Ja však nemôžem. Sústredím sa na ten skvelý pocit vnútri môjho tela. To ako je nedobitný a stále sa to opakuje. Robí krúžive pohyby panvou a na chvíľu zastavuje. Celá udychčaná zatváram oči a mračím sa. Ruky mi stále pevne drží nad hlavou a ja sa nedokážem ani len pohnúť.

Nohy mu však obmotávam okolo panvy a on sa znovu pohne. Z ostra a naozaj hrubo. Najkôr zacítim jemnú bolesť, ale neskôr sa vo mne objavuje niečo intenzívnejšie. V podbrušku sa mi tvorí uzol, ktorého sa chcem zbaviť a tak uvolniť moje svaly."Lauren."Hrá sa s mojím menom na jazyku a ja len vzdychám, mrnčím a kňučím blahom."Neprestávaj."Zakričím naposledy a stačí mi, aby urobil pár ďalších pohybov a moje telo obklopuje pocit orgazmu. Na to Harry padá na mňa a venuje mi niekoľko cudných bozkov.

Som tu s ďalšou časťou, aj keď oneskorene. Nerada vydávam časti takto neskoro. Inak má zmysel pokračovať? Naozaj teraz...

Mám predpísané ešte štyri časti a minimálne týždeň som nič nepísala. Takže to čoskoro napravím, keďže postupom času zabúdam, čo som chcela aby sa udialo atď...

Inak od polovice to už pôjde trochu hopom. SM mi vychádza na tak 50 častí, ale to sa ešte uvidí. Samozrejme mám veľké plány a najmä sa chcem zamerať na niečo zaujímavejšie, aj keď oddychovky nebudú chýbať.


Styles Mania - Our life, our way 2 (FF-H.S.)Where stories live. Discover now