Chapter 22

1.4K 107 16
                                    

Spoločne ležíme na gauči a pozeráme na film po skutočne dobrej večeri, ktorú som prichystala ja, zatiaľ čo Harry pracoval. Teraz ležím na jeho hrudi a on sa mi hrá s vlasami. Spokojne zahmkám, keď sa jeho teplou rukou dotkne mojích priam horľavých líc. Som schopná sa pri ňom červenať aj celú večnosť. Ale je aspoň dobre vidieť, ako veľmi sa mi páči.

Film je skutočne veľmi smutný. Prvým dojmom mi pripomína Harryho život. Malý chlapec, ktorý má veľký sen. Lenže jeho mama umrela a on zostal s otcom sám. Nemal to najľahšie, otec ho zanedbával a nestaral sa o malého chlapca, ktorý mi tak pripomínal Harryho. Po však úspešnom dokončení strednej sa rozhodne ísť na vysokú, kde stretne dievča svojích snov. Lenže nemôžu byť spolu, kvôli diaľke. Koniec ma neskutočne dojal a preto mi vyhŕklo pár sĺz.

"Od teraz si ešte viac vážim svoj život a hlavne ľudí okolo mňa. Najmä teba."Zašepká a venuje mi bozk do vlasov. "Ja si ťa vážim od prvej chvíli, čo si ma oklamal na chodbe."Zasmiala som sa a hlavu zodvihla, aby som mu lepšie videla do tváre."Bol som hlúpy. Ale pri prvom stretnutí si sa mi zapáčila. Choval som sa tak, pretože si vo mne prebudila zvláštne pocity."Zamyslene prizná a nakoniec pozrie na mňa. Iba sa pousmejem a moje podvedomie sa hrdo pobúcha po ramene."Inak, čo by si povedala na večeru?"Dlaňou putuje po mojej tvári a s palcom prechádza po pere. Potichu zavzdychám a vynútim si bozk našpúlením pier. Harry ma hneď pobozká a ja mám šancu cítiť jeho pery na tých mojich. Také sladké a mäkké. Bozkávala by som ich hodiny."Tak čo ta večera?"Pýta sa znovu, tentokrát viac dobytne."Môže byť."Sebavedomo na neho mrknem a jedným pohybom sa staviam na nohy."Ideme spať zlato."Zachádzam do spálne, kde si ihneď lahám do postele a čakám kým ku mne príde Harry a ľahne si vedľa mňa.

Budík ma budí presne o pol ôsmej a hneď ako otvorím oči zostávam prekvapená. Harry vedľa mňa nie je. Čo ma najskôr znepokojí, ale nakoniec sa objavuje v dveriach spálne a s úškrnom na mňa pozrie. Zapína si gombíky na bielej košeli a jeho oči priam žiaria."Dobré ráno."Nakláňa sa ku mne a venuje mi cudný bozk na pery."Dobré aj tebe. Od kedy si hore?"Pýtam sa a naťahujem sa.Harry ma pri tom sleduje tak lačno. Je extrémne príťažlivý. Najmä jeho neupravené vlasy a malý porast na tvári. "Asi tak hodinu. Poď, spravil som ti raňajky."Pozrie na hodinky a v tom ma polapí za zápästie a ukáže na párky, taniere so zeleninou a pečivo.

Pár krát si oblížem pery a púšťam sa do jedla. Harry sa len zasmeje nad mojou nedočkavosťou."Som rád, že ti chutí. Pri tebe sa naučím aj variť a hlavne to zjedz všetko, všimol som si, ako si pochudla."

"Ty sa nepridáš?"Ukážem na tak skvelé raňajky, znovu spatrím jeho krásny úsmev. Smutne odujem peru a sklopím zrak, keď pokrúti hlavou."Už som jedol a navyše nestíham do práce. Takže večer babe."Nakláňa sa znovu ku mne, rýchlo ma pobozká a vychádza z bytu, ani mu nestihnem povedať, že ho milujem. Nenechávam sa však otupiť a len nad tým pokrútim hlavou.

Hravo a hlavne so skvelou náladou vstupujem do kanclu a zdravím moje kolegyne zdvorilým prikývnutím a jemným pousmevom. Hneď vedľa mňa sa objavuje Brigitte, ktorá si ma ihneď všíma a venuje mi jeden s tých jej nevinných poúsmevov."Ako žiariš."V tom ma ľahko objíme okolo ramien a sadá si za svoj stôl."Tak, je mi jasné, že sa niečo stalo."S privretými očami si ma prezerá a poukazuje na môj neustúpiteľný úsmev."No mám niečo nové."Zapínam počítač a pozerám do emailovej schránky a popri tom aj na Brigitte."A to je?"Zvedavo nadvihuje obočie."Lauren?"Brigitte pozrie za mňa a ja sa otočím za mužským hlasom. "Pán Pierce?"Nenechávam sa vyvádzať z mieri, aj napriek tomu, že som tu Alexandra nečakala."Prosím na minútku."Hlavou ukazuje na svoju presklenenú kanceláriu a hneď tam aj odkráča.

Prekvapene nadvihujem obočie a pokrčím ramená, keď na mňa Bri pozrie pohľadom "čo si vyviedla?".

Vstupujem do kanclu a sadám si na stoličku hneď oproti veľkému stolu."Nemusíš sa báť, len som ti chcel niečo oznámiť." Telefón zloží z ucha a pri tom pozerá na mňa svojími hnedými očami. Presne také má aj Elisabeth."Po novom rokom sa už neuvidíme. Aspoň nie tu a práve preto ti to chcem povedať teraz dokiaľ môžem. Keďže v pondelok sa ti začína dovolenka, tak ako aj ostatným. Páči sa mi tvoj prístup k práci a na to, že si tu tak krátko sa vieš dokonale orientovať vo všetkých smeroch. Dovoľ, aby som ti ponúkol oficiálnu zmluvu. Od teraz tu budeš oficiálne pracovať a patriť medzi zamestnancov. Ak samozrejme chceš, tu sa podpíš."Podáva mi pero a papier do ruky. V tom mi ukazuje čiarky vyhradené presne na môj podpis."Jasné, že chcem. Nemôžem mať lepšiu prácu." Celá od radosti poskočím na mieste a ihneď podpisujem všetky strany zmluvy."Namiesto mňa príde Michael Broose. Povedali mi, že je o niečo starší než ja, takže snáď to nebude starí hundroš. "Obaja sa zasmejeme nad tou predstavou a ja sa staviam na nohy, na odchod. "Ďakujem ti moc."

"To ja tebe Lauren. Pekný deň."Usmeje sa a tak odhalí svoje žiarivé zuby. Úsmev mu vraciam a vyberám sa von k môjmu stolu."Tak?"Pýta sa hneď zvedavo Brigitte."Dal mi podpísať oficiálnu zmluvu."Nadšene zatlieskam a zaškerím sa."To je perfektné a teraz do práce. Žiadna zábava, musíš to brať seriózne."Ironicky pretáča očami a škerí sa spoločne so mnou.

Po obedovej prestávke strávenej v kuchynke si opäť sadám za svoj stôl zatiaľ čo Brigitte šla do zasadačky na stretnutie. Vďaka tomu sa miestnosť preriedila a ja som tu zostala len s dvoma chlapmi a ženami. Rozhodujem sa však, čo robiť. Takmer všetko mám. Tak sa pozerám do mailovej schránky a zbadám tam email od Harryho. Nadšene ho otváram a pozorne čítam.

Ahoj Lauren, snáď sa máš v práci dobre. Myslím na teba a za chvíľu mi začína schôdza s manažérmi. Teším sa na večer.

Nadšený a nedbalý Harry Styles, výkonný riaditeľ spolku St&Morgan company.

Zasmejem sa nad slovom nadšený a nedbalý. Prekvapuje ma, ako sa dokáže vystihnúť. Obzriem sa okolo seba, aby som predišla trapasu, keďže sa pozerám na obrazovku a smejem sa od ucha k uchu. Naťahujem si prsty a vrhám sa do odpisovania.

Hmm, nepíš mi o práci, aj tak vieš ako sa mám. Najmä po tak skvelom ránu. Ale tvoj odchod to celé zmaril. Vynahradíš mi to.

Rozosmiatá a prekvapená Lauren Collins, asistentka a účtovníčka Alexandra Pierca.

Čakám pokiaľ Harry odpíše. Zatiaľ sa vrhám do ďalších mailov. Postrehnem jeden od riaditeľa tejto malej firmy. Pousmievam sa keď čítam ten email. S pokojnou dušou ma víta a dúfa, že zmením priebeh tejto firmy.

Čítam si ďalší email od Harryho, ktorý sa snaží byť opäť vtipný a očarujúci, lenže to sa nemusí snažiť. Sám o sebe má veľký sexepíl. Nedokážem sa však vyrovnať s tým, že u neho vo firme každá po ňom letí. Menšia návšteva po sviatkoch by nezaskočila. Áno!Nahlas zakričí moje podvedomie. Súhlasí.

Lauren rád ti to vynahradím kedykoľvek. Prosím napíš mi, čo si jedla na obed. Najmä si rob svoju prácu a nezaťažuj sa so mnou.

Ale chcem dodať. Kedy nemusím ísť tak skoro do práce, skončíš prehnutá o ten skurvený stôl. Zaslúžila by si dostať cez zadok.

Momentálne nadržaný ale stále zdržanlivý Harry Styles, výkonný riaditeľ spolku St&Morgan.

Po prečítaní zalapám po dychu. Husia koža je na mňa viac než zrejmá a vzrušenie sa mi dostáva až do mysle. Harry má aj takúto stránku. Netušila som, že sa mu až tak páči tvrdý sex.

No pán Styles. Netušila som o vašej drsnej sexuálnej vášni. Ako to, že som ju objavila až teraz? Momentálne si ma však vyviedol z miery. Nemôžem sa takto sústrediť na prácu. Tak ma už nevyrušuj.

Lauren Collins, asistentka a účtovníčka Alexandra Pierca.

"Tak? Čo sa tak červenáš?"Po odoslaní správy sa nervózne hrám s prstami a hypnotizujem obrazovku. Keď ma zo zamyslenia vyruší zvedavá Brigitte."Červenám sa?"Pýtam sa šokovane. S úškrnom mi len prikyvuje. Vydýchnem si a odoberám sa na toalety, aby som trochu zrovnala svoju myseľ. Pretože ten chlap so mnou robí veci, ktoré vo mne nikto nikdy nevyvolal takýmto spôsobom.

Hi my loves! Vítajte pri ďalšej z častí tejto storky. Naozaj ďakujem za pekné ohlasy, ale pri minulej časti nebolo toľko komentárov, čož ma trochu mrzí, ale verím, že to rýchlo napravíte.

Samozrejme si vás vážim inak by som nebola tak ďaleko s týmto príbehom, ktorý sa rozbieha a rozbieha. Inak áno ďalšia nudnejšia časť, alebo ako to povedať... proste to je oddychovka. Možno časti,kde je Lauren v práci nie su príliš záživné, ale je ich tam potreba pretože práca patrí k životu.

Tak nezabudnite na vote/hviezdičku a komentár. Dopredu vám ďakujem a užite si dnešný deň, pretože zajtra je škola :/  zase ...

Styles Mania - Our life, our way 2 (FF-H.S.)Where stories live. Discover now