Zranění

43 5 0
                                    

Vlk ho kousne do krku. Pak se odtáhne, nechá ho tam ležet a já zaútočím. Nakonec to vzdají a zdrhnou. Reiji mu okamitě přispěchá na pomoc. Obváže mu krk a uloží ho do mé postele, protože tu svoji si zdemoloval. Budu celá poškrábaná, jeden škrábanec mi povede přes pravé oko.

Dojdu za Ayatem, který bude jen tak ležet a říkat mé jméno. Sednu si na postel a začnu ho hladit. ,,R-rozalí n-nedělej t-to"

Půjdu na zahradu a jen tak se procházet. ,,Rozalí" jen jediný člověk, spíš upír mě bude volat.

Rychle přiběhnu do pokoje. Ayato bude ležet na zemi a klepat se. Přijdu k němu a nějakým způsobem ho dám na postel. Rozbrečí se. ,,Copak?" obejmu ho. ,,Umřela jsi"

,,Co?"

,,Umřela jsi"

,,Klid" stále ho budu objímat. Kývne a bude se uklidňovat. Až bude klidný, tak si vedle něj lehnu a on se usměje. Pak usne.

Budu celou noc vzhůru. Ve tři vstanu a půjdu na zahradu, zatím co Ayato bude v klidu spát. Projdu kolem Kuromiina pokoje a uvidím, jak spí v Subarově objetí. Moc jim to spolu sluší.

Dojdu na zahradu a půjdu rovnou do lesa. Vylezu na strom a sednu si na větev. Budu se dívat na měsíc. Vylezu výš, abych měla lepší výhled. Všimnu si, jak mě Ayato hledá. Když mě uvidí, tak za mnou vyleze a zezadu mě obejme. Usměju se a dám mu pusu na líčko, ale on mi ji oplatí na rty. ,,Jak se cítíš?" zeptám se. ,,Mnohem líp. Zachránila jsi mě"

,,Pro tebe bych udělala cokoliv"

,,Jsi moje zlato" políbí mě. Polibek mu oplatím. Usměje se a já zeslezu. Ayato taky, chytne mě za ruku a spolu se budeme procházet po zahradě. Přiběhne Jacka a skočí na mě, tak ho hnedka chytnu a dám mu pusinku. Ayato se na mě podívá. Zase dám Jackovi pusinku.

Ahoj, tady je další kapitola. Promiňte, že je tahle kapitola tak krátká...
Posílame pusinky😍😘
Mějte se hezky😘

Diabolik lovers-sestry Wolfovi (pozastaveno)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang