Untitled Part 25

47 6 2
                                    

Usměju se, dám mu pusu a taky usnu.

Budu spát do čtyř. Vstanu a nechám Ayatovi vzkaz, že jsem na zahradě. Z jeho pokoje půjdu na zahradu a začnu dělat gymnastiku.

Ayato bude stále spát a já budu na zahradě o dalšího dne.

Ayato

Vzbudím se a půjdu hledat Rozalí. Když ji najdu, tak bude dělat gymnastiku. Pak přestane a začne zpívat. Budu ji poslouchat a nakonec přijdou holky a budou tančit a zpívat se mnou. Budu je poslouchat. Pak si všimnu Kurome, jak jde k lesu. Chytnu Rozalí za ruku a ukážu na ní.

Kurome

Půjdu sama do lesa. Rozalí a Ayato ke mě doběhnou a Rozalí se přede mě postaví. ,,Kam jdeš?" zeptá se mě, ale neodpovím a půjdu dál, tak mě Ayato mě chytne jemně za ruku a odvede k Subarovi.

,,Šla do lesa" řekne Ayato a pustí mě. Dojdu do Subarovi náruče. Zmatená. Padnu na kolena. Subaru mě vezme do náruče a odnese do postele. Položí mě na postel a já okamitě usnu.

Po chvilce se vzbudím, protože mě bude bolet hlava. Vstanu a dojdu do kuchyně, kde se napiju krve. Povzdechnu si a sednu si na gauč. Vezmu si notebook si pustím nějaké filmy.

Budu se dívat na různé filmy. Najednou proběhne má sestra, protože ji budou honit Carlos, James, Logan a Kendall. Všimnu si toho, jenže než bych vstala, tak by ji měly. Usměju se. ,,Utíkej sestřičko!" vstanu a pomalu půjdu do pokoje. Pak počkám a zatáhnu ji do pokoje. Rychle ji dám hnědou paruku, takže z ní udělám Selenu. ,,Děkuji" řekne a rychle půjde do svého pokoje. Zavrtím hlavou a lehnu si na postel. Po chvíli usnu.

Budou se mi zdát noční můry, proto se budu převalovat, jenže mi to nepůjde, tak dobře. Subaru si mě k sobě přitáhne a já v klidu usnu.

Ahoj, je tu další kapča. Omlouvám se, že je, tak krátká.
Doufáme, že se vám bude líbit. Budeme rády za votes & comm. Mějte se hezky😘
Posíláme pusinky😍😘

Diabolik lovers-sestry Wolfovi (pozastaveno)Where stories live. Discover now