Nečekaná navštěva

399 23 0
                                    

Teď budeme sedět v limuzíně. Já si píšu a Rozalí si zase poslouchá a kreslí. Za chvíli budeme před sídlem.

Vystoupily jsme z limuzíny. Všimla jsem si nějakého auta. Přišla jsem k Rozalí a poklepala jí na rameno. Sundala si sluchátka a podívala se na mě. Já jsem ukázala na auto. ,,To auto znám"

,,Ale ne" Rychle doběhnu k Subarovi a schovam se u něj. Ayato si toho všimne a přitáhne si jí k sobě. Bude si jí držet v objetí, to samé i Subaru. Reiji dojde k tomu autu a něco tam bude řešit. Po chvíly vystoupí naše matka. Leknu se a schovam se za Subara. Subaru mě bude schovávat, tak jako Ayato Rozalí. Mamka se rozhlídne a dojde k Ayatovi. ,,Jste ta divná rodina co tu má mít mé dcery?"

Rozalí

Ayato se na mě podíval. Já jsem zavrtěla hlavou. Ayato se potom podíval na mámu. ,,Ne asi jste si nás spletla" Potom přijde Karl Heinz. Podívám se na Kurome, která něco říká Subarovi. Podívám se zpátky. Někdo mě popadne za zápěstí. Podívám se tam a vidím Subara. Odtáhne nás domů zadním vchodem, aby si nás nevšimla. Ayato mezitím donutí Karla odejít.

Kurome

Šla jsem do svého pokoje. Vzala jsem si housle a vydala se na zahradu. Tuto písničku nám hrál táta. Kvůli matce udělal sebevraždu.

Když jsem skončila, tak se mi do oči nahrnuly slzy. Potom přišel Shu. ,,Hezky hraješ" řekne. ,,Děkuji" Rychle jsem utekla do pokoje. Housle jsem si schovala. Chtěla jsem si sednou na postel, ale někdo tam byl. Byla to moje máma. Výkřiknu a běžím k Rozalí. Vtrhnu k ní do pokoje a ona hnedka vstane a přiběhne ke mě. ,,Co se stalo?" zeptá se. ,,V mém pokoji je máma. Rychle pojď" Popadla jsem jí za zápěstí a běžela s ní do obýváku. Naštěstí tam byly všichni. Klekla jsem si na kolena. Ona mě podepřep, ale neunesla mě. Začala jsem plakat.

Rozalí
Přišel ke mě Ayato a ze zadu mě objal. ,,Co se děje Rozalí?" zeptá se. Mezitím ke Kurome přijde Subaru. Rozbrečí se víc. Hned se jí začne vyptávat. Jenom zavrtí hlavou a bude dal brečet. Potom se otočí na mě. ,,Co se jí stalo?"

,,Ta žena byla naše matka. Cely náš život na nás řvala a mlátila nás. Ona je jenom vyděšená, protože byla v jejím pokoji a bála se co by jí mohla udělat"

,,Ale vždyť nemáte žádné modřiny a škrábance" řekne Laito. ,,Vážně? Ayato pusť mě prosím" Ayato mě pustil. Všichni mě sledovaly. Postavila jsem se k nim zády. Všechny vlasy jsem si dala na jednu stranu a oni se vyděsily. Záda jsem měla pořezané a poškrabané. Subaru ji potom vzal do náruče a odnesl ji do jeho pokoje.

Subaru
Odnesu ji do svého pokoje. Bude pláčem úplně na dně. Položím ji na postel. Proč zrovna ty dvě, musí mít, tak příšernou minulost?
Pohladím ji po vlasech a sednu si na židly. Celou dobu ji budu pozorovat. Kurome se posadí a znovu se rozbrečí. Mezitím si budu hrát se svým stříbrným nožem. Po chvíli si schovam nůž a přitáhnu si jí do objetí. Kurome se začne uklidňovat. Usměju se a jemně jí políbím do vlasů. Má je tak krásné. Mezi dva prsty chytnu její bradu a nadzvednu jí tak, abych ji viděl do oči. Až teprve teď, si uvědomím, jak je má krásné. Dam jí na stranu pramen vlasů a udělám něco, na co bych se ani neodvážil. Políbím ji.

Rozalí
Všichni se údiví. Laito mě bude pořad sledovat. ,,Kde, že je její matka? Vlastně vaše matka?"

,,Je v mém pokoji" Všechny je tam zavedu. Dovnitř vejde Laito a Shu. Přijdou zpět. ,,Není tam" řekne Shu a Laito se ke mě skloní. ,,Máš to tam hezky zařízené. Někdy se k tobě přijdu podívat koťe" Bude chtít odejít, ale já ho chytím za zápěstí a přirazím ke zdi. ,,Ještě jednou mi řekni kotě a budeš v pěkný rejži, kapiš to?" Potom dojdu k Ayatovi. Ten mě obejme a já jeho. Najednou Kurome vyběhla ze Subarova pokoje. Popadne mě za ruku a poběží se mnou do koupelny. Začne něco žvatlat, ale já budu rozumět jenom útržkům.
,,Já....Subaru....jeho....polibek....
pokoj" Udivím se. ,,Zopakuj mi to" Ona se nadechne a spustí. ,,Subaru mě políbil"

Diabolik lovers-sestry Wolfovi (pozastaveno)Where stories live. Discover now