,,Všechno nejlepší Kurome"

47 6 0
                                    

Kurome

V klidu si budu spát ve své posteli a Subaru vedle mě.

Budu spát, až do oběda. Když se vzbudím, tak tu Subaru nebude. Vyběhnu ven a budu všechny hledat. Nakonec si uvědomím, že jsem těhotná, tak si vezmu jenom yoghurt.

Když budu mít spapáno, tak si povzdechu a vrátím se do postele. Vezmu si do ruky knížku a budu si číst.

Subaru

Když bude Kurome stále spát, tak vstanu a společně s Rozalí, půjdeme k jezeru, kde budeme probírat Kuromiiny narozenin, které zítra bude mít.

Budeme tam až do večera.

Když se vrátíme do sídla, tak půjdu za Kurome. Otevřu dveře a uvidím Kurome, jak si čte nějakou knihu.

Kurome

Stále si budu číst knihu. Když se otevřou dveře, tak v nich bude stát Subaru. ,,Ahoj lásko" řekne. ,,Ahoj" zašeptám a odložím knihu. ,,Kde jsi byl?"

,,U jezera"

,,Aha" kývnu a pohladím si své kulaté bříko. Subaru ke mě dojde a políbí. Polibek mu oplatím. ,,Miluju tě" řeknu a usnu. ,,Já tebe taky" řekne Subaru a taky usne.

Když se ráno vzbudím, tak Subaru tu zase nebude. ,,Subaru?" vstanu z postele a půjdu dolů.

Dojdu do obýváku, kde bude tma. Ruce se mi budou třást. ,,Subaru?" Někdo mi zakryje oči a rozsvítí světlo. Ten "někdo" mi odkryje oči a já zjistím, že to byl Subaru. Najednou všichni odněkud vyskočí a zakřičí ,,VŠECHNO NEJLEPŠÍ, KUROME!!!"

Subaru mě zezadu obejme. ,,Všechno nejlepší lásko" řekne a políbí mě. Budu trošku vyklepaná. ,,Subaru, co se děje?" zeptám se, až strachy nebudu ani dýchat. ,,Dnes je 10.10. Máš narozeniny"

,,To už je 10.10? Ale jinak děkuji, že jste si vzpomněly. Víte, od té doby, co jsem těhotná, se bojím. Příště, už takhle neutíkej Subaru" odběhnu nahoru a obléknu si šaty.

Pak se zase vrátím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak se zase vrátím. ,,Slibuji" řekne Subaru a políbí mě. ,,Sluší ti to" dodá. Začervenám se. ,,Děkuji mockrát" sednu si na gauč, tak, abych s břichem měla pohodlí. Subaru si sedne vedle mě a já si opřu hlavu o jeho rameno. Všichni mi dají dárky a popřejí. Rozalí mi dá koláž mě a Subara. Usměju se a všem poděkuji. Nakonec má sestra zaspívá.

Usměju se. ,,Hezčí narozky, bych si přát, nemohla" řeknu a políbím Subara. Polibek mi oplatí. ,,Co teď?" zeptám se a vstanu. ,,Co chceš, je to tvůj den, tak si ho užij"

,,Ale vy jste ho naplánovali" opřu se o židli. ,,No a? Je to tvůj den"

Všimnu si, že tu Rozalí chybí, tak pošlu za ní Ayata.

Diabolik lovers-sestry Wolfovi (pozastaveno)Where stories live. Discover now