Zahrada

51 7 0
                                    

Přiběhne Jack. Budu mít na sobě cardigan, tak za něj zatáhne a já poběžím za ním. Poběžíme na zahradu a Ayato mě nebude stíhat. Doběhneme k jezeru, vezmu Jacka do náruče a dám mu pusinku. ,,A já ne?" zeptá se Ayato. ,,Taky" dám Jacka dolů a dojdu k Ayatovi. On se usměje a přitáhne si mě. Spojím ruce za jeho krkem a políbím ho. Obejme mě kolem pasu a polibek mi oplatí. Usměju se a lehnu si do trávy a Ayato vedle mě. Nakonec si k nám lehne i Jack. Ayato ho začne hladit po hlavě a já po zádech. Usměje se a natáhne se ke mě. Přitulím se k němu a on mě políbí.

Pak zavře oči, tak ho budu hladit po ruce a nakonec to skončí tak, že si se mnou proplete prsty. Usměju se a dám mu pusu na líčko, ale on mi ji na rty. Zavřu oči a po chvíli usnu, zatím co Ayato, mě bude objímat a taky usínat.

Vzbudím se asi v pět. Lehnu si na Ayata a zase usnu, ještě mu dá pusu na líčko.

Něco uslyším, proto se proměním ve vlka a vstanu. Začnu vrčet a zpoza keře, vyleze veverka? Really? Proměním se zpátky. ,,Jakože ok" šeptnu a zase si na něj lehnu.

Vzbudím se v sedm a Ayato už bude vzhůru. Dám mu pusu a lehnu si vedle ně. Začnu Jacka hladit po hlavě. ,,A já ne?" zeptá se mě Ayato. Sednu si a začnu ho hladit po vlasech. Pak mu dám pusu a Jackovi taky. Jack mě vytáhne na nohy a spolu poběžíme k sídlu. Ayato poběží za nám a před sídlem, na trávě, mě povalí pod sebe. Usměju se. ,,Mám tě" zašeptá mi do ucha. ,,Jj" řeknu a on se usměje. ,,Tak, co teď s tebou"

,,Nevím a upřímně, je mi to jedno" usměje se a políbí mě. Dám ruce nad hlavu a on využije té příležitosti a začne mě lechtat. ,,A-Ayato d-do-st" řeknu se smíchem. Zavrtí hlavou a bude pokračovat. Převrátím nás a tentokrát ho začnu lechtat já. ,,Rozalí n-ne-blbni" vyprskne smíchy. ,,A proč ne?" zeptám se a budu pokračovat. ,,Protože mě to hodně lechtá" vykřikne smíchy. Jack na mě skočí. Ayato se usměje a zase nás převrátí, takže budu opět pod ním. Jack nás bude jenom pozorovat. Usměju se. ,,Zase tě mám" znovu mě začne lechtat. ,,A-aya-to, pr-os-sím do-ost" budu se stále smát. ,,Ne ne" políbí mě a zas mě bude lechtat. ,,Ay-yato do-st" pořád se budu smát. Uvězní mě pod sebou. ,,Ne" zalehne mě a já se usměju. Nakonec jednoduše usne. Budu ho hladit a pak si hrát s jeho vlasy. A to, už se vzbudí.

Diabolik lovers-sestry Wolfovi (pozastaveno)Where stories live. Discover now