Upíři jsou všude

164 9 0
                                    

Odnese mě v náruči do sídla. Budu vyčerpána. Usnu. Potom se vzbudím a sednu si na parapet. S sebou budu mít počítač. Budu čekat až Ayato přijde.

Ayato
Položím ji na postel. ,,Miluju tě má upírko" Odejdu. Půjdu kolem pokoje Kurome. To co uvidím mě zarazí. Kurome bude stát u zrcadla.

Pak dojde dál do pokoje, přitáhne si holku a napije se z ní

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pak dojde dál do pokoje, přitáhne si holku a napije se z ní. Náhle přijde Subaru. Schovám se do stínu. Kurome odejde se Subarem ven. Dojdu do jejího pokoje. Všimnu si, že pila z její kamarádky. Bude stále dýchat. Její krev, mě bude lákat. ,,Ne"
Dám ji džus na chudokrevnost. Potom půjdu za Rozalí a řeknu ji, co jsem viděl. ,,Děláš si srandu, že jo?" Podívá se z okna. Zavrtím hlavou. ,,Bohužel ne" řekne. Hodí počítač na postel a začne chodit po pokoji sem a tam. ,,Co se děje?"

,,To je jedno" Lehne si na postel. Bude ležet na břichu. Z pod postele vytáhne kytaru. Začne hrát a zpívat.

Budu ji poslouchat. ,,Co se děje?" Přeruším její hraní na kytaru. ,,Prosím neřeš to" řekne. Bude dál pokračovat. Kývnu. ,,Děkuji"
Povzdechnu si. Natáhne se pro notebook a pustí si Titanic. Budu ji sledovat. Když to skončí tak spadne z postele, protože bude úplně na kraji. ,,Au" Ale než spadne, tak ji chytnu. ,,Nemělo by tě to bolet, jsi upír"

,,To řekni tomu co mám na těle"
Sykne bolestí. Prohlednu si ji. ,,Co máš na těle? Nic tam nevidím"

,,Víš co, to je jedno" Půjde ke dveřím. Rychle ji chytnu za zápěstí. ,,Co ti vadí?"

,,Nic" řekne. Povzdechnu si. Půjde k oknu a otevře ho. Udivím se. ,,Rozalí, měl bych to vědět"

,,A co?"

,,Co se děje?"

,,Nic se neděje" Sedne si na parapet. Povzdechnu si a zezadu ji obejmu. Pak ji vezmu do náruče. Pohladí mě a vezme si telefon. Usměju se. Bude na fb. Lehnu si ne postel. Bude sedět vedle mě. Pak si vezme notebook a bude se dívat na horor. Budu se dívat s ni. Potom na ni skočí Jack a lehne si mezi nás. Usměju se a začnu ho hladit po hlavě. Potom si lehne na záda a Rozalí ho bude škrabkat. Pak se na ni postaví a začne ji lízat. Bude ho pusinkovat. Usměju se znovu.
,,No Jo miláčku" Dá mu pusinku na čumáček. ,,A já zas nic?"

,,Tak pojď"

,,Kam?"

,,Ke mě" Dojdu k ni a skloním se. Spojí ruce za mým krkem a pak spojí naše rty. Usměju se. Začne mě hladit po vlasech. ,,Miluju tě Rozalí"

,,Já tebe taky miláčku"

,,Víš já....bojím se o Kurome"

,,Já taky, kdyby se ji něco stalo tak nevím jak bych to zvládla"

Diabolik lovers-sestry Wolfovi (pozastaveno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat