Hra

75 6 0
                                    

,,Proč jsi mi to neřekla Kurome?" šeptnu. ,,Myslela jsem, že sestry před sebou nemají mít tajemství. Všechno, co mě trápilo a tak, jsem se svěřila tobě. Jediné, co jsem ti zatajila, je to, že jsem hybrid"

,,Já ti to chtěla říct, ale nevěděla jsem jak. Navíc, furt jsi byla s Ayatem" řekne tiše Kurome. ,,Moment, ty jsi hybrid?"

Kurome

,,Mohla jsi mi to říct dřív. Nemyslela jsem si, že se to dozvím takhle a jo jsem hybrid" řekne Rozalí a půjde asi do pokoje. Poběžím za ní. ,,Co když jsi v tom taky?" zeptám se ledabyle. ,,Co když, jsi taky těhotná?"

,,To bych věděla a řekla bych ti to" půjde dál. Dojde do pokoje a zamkne. Povzdechnu si a dojdu k jejím dveřím. Pak ji podstrčím vzkaz, kde bude napsáno, aby si to ověřila, jestli je nebo není. ,,Ověř si to" řeknu a odejdu. Dojdu k Subarovi a sednu si mu na klín. ,,Tak, jak se cítíš" zeptá se. ,,V poho" odpovím.

Rozalí

Všimnu si toho vzkazu a otevřu ho. Pak ho položím na stůl a budu hrát na klávesy. Nakonec se opřu a zeď a sjedu po ní k zemi.

Asi dojde Ayato, ale budu mít zamčeno, tak zaklepe. ,,Lásko?" zeptá se. Vstanu ze země a otevřu. On vejde dovnitř. ,,Co se děje?" zeptá se tiše. ,,Nic" řeknu a on si povzdechne. Pak mě obejme kolem pasu. ,,Řekni mi to prosím. Rozalí, nemůžeš mít tajemství. Ochráním tě, ale potřebuju vědět, co se děje"

,,Jenom jsem zklamaná, že mi to neřekla"

,,Já to chápu. Ona si myslela, že jsi taky těhotná, tak čekala, když ji to řekneš" řekne. Náhle přijde Shakira. ,,Rozalí pojď, jdeme natáčet" řekne. ,,Oki" obleču si černé šaty. Ayato si povzdechne. Pak půjdu na zahradu.

Po natáčení, budu utíkat před Jamesem, protože jsem na něj vylila vodu

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Po natáčení, budu utíkat před Jamesem, protože jsem na něj vylila vodu.

Kurome

Budu si zkoušet různé šaty.

,,Pomoc!" uslyším Rozalí, tak ji zatáhnu do křoví

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

,,Pomoc!" uslyším Rozalí, tak ji zatáhnu do křoví. ,,Děkuji" ona se bude smát. Dám ji ruku před pusu, ale ona mi dá ruku dolů a bude zticha. Pak zatáhnu za provaz a na všechny padne kbelík vody, i na nás. Začnu se smát jako šílenec a budu utíkat. Rozalí se mnou, protože nás kluci budou honit. Vlétnu někomu do náruče. Bude to Subaru. Rozalí zastaví, podívá se na mě a usměje se, zatímco já se budu snažit vymanit, ale on mě obejme a nepustí. ,,Pomoc" křiknu a pokusím se utéct. Rozalí se promění ve vlka a dojde za Subara. Začne vrčet a Subaru mě pustí a otočí se na ní. Leknu se a Rozalí se promění zpátky. Popadne mě a bude se mnou zdrhat. Subaru se usměje a stoupne si před ní. Obě nás chytne za ruku. ,,Mám je" křikne a ostatní doběhnou. ,,Do háje" řekne Rozalí. Bude se snažit vymanit z jeho sevření, ale nepodaří se ji to. Subaru nás přiváže ke sloupu. Pak si všichni vezmou kýble a začnou na nás házet ledovou vodu, ale jeden tu bude chybět....Ayato. Rozalí se promění ve vlka a překousne provazy. Začnu se třást zimou. Rozalí se promění zpátky a odejde. Subaru si toho všimne. Stoupne si přede mě a nakonec bude taky mokrý. Pak mě vezme do náruče. Rozalí se na mě podívá, usměje se a půjdu sklesle do pokoje.

Rozalí

Půjdu do pokoje, ale cestou potkám Jamese. ,,Dej mi pokoj" řeknu a začnu zdrhat, přitom se budu smát. ,,Ayato pomoc!" stále budu zdrhat. Ayato mě zatáhne do svého pokoje, který je zdemolovaný? ,,Děkuji. Co se tu stálo?"

,,Nic"

,,Hm"

,,Fajn no. Kopal jsem do věcí"

,,Proč?"

,,Naštvanost"

,,Za co jsi byl naštvaný?"

,,Za nic"

,,Aha"

,,Byl jsem naštvaný, že Kurome je těhotná"

,,To tě tolik štve?"

,,Ne"

,,Vážně?"

,,Jo"

,,Oki" řeknu a odejdu do pokoje. Začnu hrát na klávesy a u toho i zpívat.

Ayato to asi uslyší, protože se rozbrečí. Uslyším ho. Přijdu a obejmu ho. ,,Co se stalo?" zeptám se ho. ,,Ta píseň mi připadá smutná"

,,Aha"

,,Dobře, měla jsi pravdu. Vzalo mě to" políbím ho a on mi polibek oplatí. Pak zase půjdu do pokoje a vezmu si kytaru.

Ayato se znovu rozbrečí a asi už nepřestane.

Stále bude brečet, tak za ním přijdu a obejmu ho. Pak ho začnu hladit po vlasech. ,,Copak?" zeptám se ho. ,,Nelíbí se mi to. Ty víš, co" Políbím ho a stále ho budu objímat. On mi to oplatí, ale smutně. Začnu ho hladit po zádech. ,,Jsi to jedině, co na světě mám" řekne. ,,Miláčku" Náhle nás zavolá Shakira, ať přijdeme dolů, protože nám chce něco říct.

Diabolik lovers-sestry Wolfovi (pozastaveno)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant